10 интересни факта за съпруга на Джесика Симпсън, Ерик Джонсън: Той е бивш играч на НФЛЗа кого е омъжена Джесика Симпсън? Ето всичко, което трябва да знаете за Ерик Джонсън.

10 интересни факта за Джесика СимпсънГети изображения / Идеално изображение

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън са заедно от много години: двойката започна да се среща преди почти десетилетие и днес споделят три деца заедно. Романът им беше бърз: те приветстваха първото си дете през 2012 г. Въпреки това много фенове все още искат да научат повече за връзката им. Докато Джесика Симпсън е в светлината на прожекторите повече от двадесет години, Ерик Джонсън се опитва да запази нисък профил. Той е известен от някои фенове на НФЛ като играл в лигата в началото на 2000-те., Но това ли е всичко? Искаме да знаем повече! А ти?

Кой е Ерик Джонсън? С какво се издържа? Как се запозна с Джесика Симпсън? Ето всичко, което трябва да знаете за съпруга на Джесика Симпсън.Ерик Джонсън е пенсиониран играч от НФЛ

Ерик Джонсън е роден в Нийдъм, Масачузетс през 1979 г. Той е посещавал гимназията Needham и училището Belmont Hill, преди да започне обучението си в Йейлския университет. Тийнейджърът беше ярък млад спортист и той беше вербуван от 49-те в седмия кръг на Драфт на НФЛ през 2001 г. По време на първия си сезон Ерик игра във всичките 16 мача и улови 40 подавания за 362 ярда и три тъчдауна. Звучи впечатляващо, нали? НФЛ започна да го забелязва през 2004 г., когато показа нещо наистина необикновено. Всъщност той постави рекорда за приеми за плътен край с 82 и събра 825 ярда и два тъчдауна.

Джонсън трябваше да приключи кариерата си по-рано, отколкото би могъл поради контузиите си. Ерик пропусна всички сезони 2003 и 2005 заради контузии. Когато договорът му с 49ers приключи, Джонсън подписа едногодишна сделка с Ню Орлиънс Сейнтс. Той улови 48 подавания за 378 ярда и два тъчдауна в 14 мача през сезон 2007.

Ерик Джонсън обаче трябваше да се пенсионира през 2008 г.Романсът на Джесика Симпсън и Ерик Джонсън изглеждаше като приказка

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 30 юни 2018 г. в 16:09 ч. PDT

Джесика и Ерик се запознават през 2010 г. и отношенията им се развиват бързо. Двойката беше забелязана да се целува на яхта в Капри през уикенда за 30-ия рожден ден на Джесика.

Ерик Джонсън е женен преди Джесика

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 30 юли 2018 г. в 12:49 ч. PDT

Известно е, че преди това Джесика е била омъжена за Ник Лачи и те са се разделили през 2006 г. Въпреки това, когато Джесика и Ерик започват да се срещат през 2010 г., мъжът все още е бил законно женен за Кери Д’Анджело. Бракът им продължи четири години и половина. Важна информация: Ерик и Кери бяха разделени няколко месеца, преди той да се срещне с Джесика. Те бяха подали молба за развод, преди Джесика и Ерик да започнат да се срещат.

Ерик Джонсън напусна бизнес училище, за да бъде близо до любимата си

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 17 юни 2018 г. в 16:27 ч. PDT

Знаете ли, че Ерик посещава бизнес програма в Уортън училището на университета в Пенсилвания? Да, той го направи, но трябваше да напусне обучението си, за да бъде с Джесика Симпсън. Не искаше да я оставя сама, след като започнаха да се срещат.

Съпругът на Ерик Джонсън и Джесика Алба, Кеш Уорън, са приятели

Ерик и Кеш имат много общи неща: съпругите им имат еднакви имена. Освен това, Ерик и Кеш са завършили Йейл през 2001 г. След като Джесика Симпсън и Джесика Алба бяха забелязани да подкрепят своите хъбита в Ню Хейвън, Коннектикут, за тяхното 10-годишно събиране в Йейл.

Ерик Джонсън държи ниско

Ерик е частен човек, въпреки факта, че е женен за суперпопулярната Джесика. Човекът изглежда не е активен в социалните медии: той няма публичен акаунт в Instagram или Twitter. Ерик също не споделя много за добре познатата си съпруга или семейство. Предпочита да се държи ниско и кои са малките, за да го съдят?

Ерик Джонсън и Джесика Симпсън създават очарователно семейство

10 интересни факта за Джесика СимпсънГети изображения / Идеално изображение

Ерик и Джесика имат три деца. Те посрещнаха първата си дъщеря на 1 май 2012 г., а след това и сина си на 30 юни 2013 г. През септември 2018 г. семейството обяви, че Джесика е бременна с третото си бебе, а втората им дъщеря е родена на 19 март 2019 г. Изглежда за да бъдете толкова очарователни заедно, просто погледнете тази сладка снимка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 25 декември 2019 г. в 7:07 ч. PST

Не знаем какво прави Ерик Джонсън професионално в момента

Не е разкрито какво прави Ерик професионално днес, но не е неразумно да се предполага, че той помага за огромната бизнес империя на Джесика. Или той е баща, който стои вкъщи на пълен работен ден? Всички опции изглеждат прекрасни

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън планираха два сватбени дни, които така и не се случиха

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 29 ноември 2019 г. в 7:53 ч. PST

Още през 2013 г. Джесика се появи на The Tonight Show с Джей Лено, където разкри нещо наистина за връзката й с Ерик. По-специално, тя каза, че двамата с Джонсън са взели две сватбени дати, но в крайна сметка нито една от тях не се е случвала, тъй като всеки път е забременявала. Тя добави, че не е планирала нито едно от децата си. Актрисата обаче вярва, че те са страхотни благословии и тя беше изключително щастлива да ги приветства в света.

Любовта им все още е силна

Джесика и Ерик са заедно от почти десет години, но все още са щастливи и изглежда, че бракът им е силен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Симпсън (@jessicasimpson) на 11 юли 2018 г. в 10:13 ч. PDT

Толкова сърдечно е да видиш, че съществува истинска любов. Засега Симпсън и Джонсън ще трябва да продължават да ни вдъхновяват как да поддържаме нещата да работят дори след като посрещнат три деца и са във връзка в продължение на много години.

Знаменитости
Популярни Публикации