19 деца и всички напляскани? Дисциплинарните методи на семейство Duggar повдигат въпроси- 19 деца и всички наплескани? Дисциплинарните методи на семейство Duggar повдигат въпроси - Семейство и деца - Fabiosa

Какво е да отгледаш 19 деца? Традиционните съвети за родителство вероятно няма да работят в случай на толкова голямо семейство. Джим Боб и Мишел Дъгър знаят това със сигурност. Двойката има строги правила за обучение на дисциплина при децата си и не се колебае да използва физически наказания.Публикация от The Duggar Family (@duggarfam) 14 Фев 2018 в 8:19 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джинджър Дъггар и Джереми Вуоло казаха датата на бебето си

Семейство Duggar

The 19 Деца и броене звезди, Джим Боб и Мишел се женят на 21 юли 1984 г., преди повече от 30 години. Може би се чудите как се е случило, че двойката има 19 деца. Джим Боб и Мишел посрещнаха първото си бебе, Джошуа Джеймс, на 3 март 1988 г. Съобщава се, че само за година двойката зачена още едно дете, въпреки че Мишел пиеше противозачатъчни хапчета и претърпя аборт на 23 януари 1989 г.

Публикация от The Duggar Family (@duggarfam) 22 юли 2017 г. в 8:03 PDTСлед такова ужасно преживяване те отдадоха всичко на Божията воля. Позволяват му да благослови семейството с толкова деца, колкото е необходимо. Откакто нови бебета пристигат почти всяка година и половина. Последното дете, Джоузи Бруклин, се роди на 11 декември 2011 г.

Публикация от The Duggar Family (@duggarfam) 8 януари 2018 г. в 5:21 PSTБившият политик от Арканзас, Джим Боб, припомня, че въпреки че имат толкова много деца, той и Мишел винаги са успели да намерят малко време само за две от тях:

Имаме седмична среща, дори и да е само за разходка в парка. Ще излезем на обяд или вечеря и ще поговорим заедно за децата, предстоящите събития, какво предстои.

Пляскане срещу говорене

Що се отнася до отглеждането на толкова много деца, изглежда няма правилен начин за това. Положителното отношение е това, което изглежда като отговор на този проблем. Въпреки това, семейство Duggar винаги е било известно със своите изключително консервативни възгледи по отношение на половите роли, връзките и облеклото. И в допълнение, техните методи на възпитание се оказаха също доста старомодни.

fizkes / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Jinger Duggar и Jeremy Vuolo обявяват, че очакват първото си дете

Според The Daily Mai Аз, Джим Боб и Мишел Дъгър бият децата си с пръчка. Таблоидът признава, че информацията не е доказана или уточнена, тъй като идва от незапечатан доклад относно притеснението на Джош Дъгър над непълнолетни. Според друг източник обаче никое от децата никога не е било бито. Казва се, че в случай на неподходящо поведение, Мишел сяда на детето за добър, конструктивен разговор, за да обясни какво е добро и какво не е наред.

Така че, тренирайки малките момчета, ден след ден, ако видя, че малките не са добри един към друг, ще ги отведа настрана и ще се справя с тях и ще говоря с тях и ще ги накарам да решат това помежду си и научете се да общувате и да бъдете добри един към друг.

Публикация от The Duggar Family (@duggarfam) 28 октомври 2016 г. в 3:44 ч. PDT

Друг спорен метод

Всичко, което знаем със сигурност, е, че родителите не са изплющили децата си пред камерите. Използвани са някои противоречиви и дори неподходящи възпитателни техники. Един от тях е „одеяло обучение

Популярни Публикации