4 интелигентни хакерски хакове, за да дадат втори живот на старите обувкиВижте тези полезни съвети и трикове, които могат да добавят живот към любимата ви двойка ритници.

Имате ли любим чифт обувки, които изглеждат ужасно, но все пак ги обичате? Любимите ви обувки могат да бъдат съживени спокойно. Дайте нов живот на старите си обувки с нашите невероятни обувки за обувки.

4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори животАудриус ​​Мерфелд / Shutterstock.com

Обичаме чисти дрехи и добре изглеждащи обувки, така че днес Fabiosa представя креативни лайфхакове за вашите обувки. Ето един бърз и лесен урок за това как да почистите обувките си за нула време. Вижте тези полезни съвети и трикове, които могат да добавят живот към любимата ви двойка ритници.

4 интелигентни домашни хакове за обувки

1. Как да спасим пищящи обувки

4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на старите обувки втори живот 4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на старите обувки втори живот 4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на стари обувки втори живот Mujer ama a sus zapatosTuzemka / Shutterstock.comСкърцащите обувки могат да бъдат проблем, тъй като можете да ги чуете от километри. За щастие има просто решение за шумни и скърцащи обувки. Бебешката пудра може да помогне. Просто сложете малко бебешка пудра под вътрешната си подметка на обувката. Това е добре за по-добро сцепление между двете части на обувката. В резултат обувките ви по-малко пищят.

2. Как да се отървем от вонящите обувки

4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори животКатрин Кот / Shutterstock.comМиризливите обувки могат да доведат до смущение, но ние имаме чудесно решение. Пакети за чай са готови да помогнат. Поставете неизползвани торбички за чай във вашите миризливи обувки, тъй като те са добри в абсорбирането на неприятни аромати. Резултатът ще ви впечатли.

3. Дайте на обувките си нов живот с лепенки

4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на стари обувки втори живот 4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на стари обувки втори живот 4 интелигентни хакерски хакове, за да дадете на стари обувки втори жилищен етажHalfpoint / Shutterstock.com

Разбира се, обувките в крайна сметка се износват. Обикновено подплатите на петите са едно от нещата, които първо се износват. Ако вашите накладки за пети се нуждаят от ремонт, ние имаме бързо решение. Залепете малко материал върху него, за да разрешите проблема. Никой няма да може да забележи разликата.

4. Как се почистват обувките с паста за зъби

4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори живот 4 Smart DIY хакове за даване на стари обувки втори животPicsfive / Shutterstock.com

Бонус съвет: обикновената паста за зъби е добра в връщането на белотата на подметките на маратонките. Нанесете паста за зъби върху стара четка за зъби и след това почистете мръсните петна. Оставете сместа върху обувките за 15 минути. Избършете пастата за зъби с кърпа. Вашите маратонки изглеждат страхотно!

Също така, можете да добавите креативност към скучните си обувки с лесни за направа декорации. Харесвате ли нашите съвети? Споделете любимите си съвети и трикове за обувки в коментари.


Този материал е предоставен само с информационна цел. Някои от продуктите и предметите, разгледани в тази статия, могат да причинят алергична реакция и да навредят на вашето здраве. Преди употреба се консултирайте със сертифициран техник / специалист. Редакционният съвет не носи отговорност за вреди или други последици, които могат да бъдат причинени от използването на методите, продуктите или предметите, описани в тази статия.

Направи си сам хакове за живот
Популярни Публикации