5 жени с най-малката талия в света- 5 жени с най-малката талия в света - Новини - Fabiosa

Корсетите са част от модните тенденции на дамите от векове. С течение на времето той променя своите форми и дизайн. Най-популярната тази дреха е получила през шестнадесети век в Европа. Първоначално жените го носеха като бельо. С времето тя стана още по-модерна и се появи над обикновените рокли.Основната задача на корсета е да направи талията на жената по-малка. Силният контраст между тънка талия и засилените задни части от 18-ти век се счита за красив. Плътното опъване е имало за цел да създаде желаната форма на часовниково стъкло.

Освен това бяха използвани визуални трикове, за да се подчертае размерът на талията. Жените използваха огромни долнище, суили и якета с изкуствено надуто рамо, за да изглежда талията им по-малка.

Дори и днес, когато корсетите не са толкова популярни, както преди, някои жени се стремят да получат най-малката талия в света, като ги носят.

Спомняте ли си историята на Етел Грейнджър, която изключително промени тялото си? Ето още четири момичета с най-малката талия в света.Етел Грейнджър

Етел Грейнджър е най-слабата жена в света. За удоволствие на съпруга си жената започна да носи много тесни корсети. В резултат на това за десет години талията й намаля до 13 инча. В комбинация с многобройните си пиърсинги, Етел беше наистина екзотична жена на времето си. Тя дори се появи на корицата на Vogue .Кати Юнг |

Друга дама в списъка е Кати Юнг, истинската кралица на сърцата. Талията на корсета й е само 15 инча. Жената носела корсети по 23 часа на ден. Поривът беше продиктуван от страстта на Кати към викторианската мода. Жената планира да направи талията си още по-малка в бъдеще с още един-два сантиметра. Трябва да признаем, викторианските рокли й стоят страхотно.

Беше абсолютна чест да срещна самата кралица #CathieJung ???????? Треперех, влизайки в сградата, знаейки, че тя е тук. Когато влязох в салона, тя се обърна и ме погледна и посочи. Бих могъл да кажа, че My Queen е доволна от облеклото ми. Чувствах се като в # приказка. И да, бях олицетворение на fangirl, когато Мелани от @LaceEmbrace ме представи. Благодаря ви @deboraspencer за страхотната снимка ???? Да, ще наводня вашите срокове! ???? # RealCorsetsRealPeople #GrandCorsetBall

Публикация, споделена от Кели Лий Декай (@kellyleedekay) на 29 март 2015 г. в 11:31 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 9 често срещани навици за красота Експертите по красота смятат за вредни

Микеле Кьобке

Красива млада жена Микеле Кьобке от Германия също знае как да привлече вниманието към себе си. Нейната 16-инчова талия е резултат от три години постоянно носене на корсет. Такава тънка талия донесе на момичето много проблеми, включително невъзможността да се храни нормално и да стои без поддържащ корсет.

Йоана Спангенберг

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Гримьорът разкри 7 тайни за красота на френските жени

Йоана Спангенберг е румънски модел, увлечен и към тънката талия. Нейната 20-инчова талия е естествена. Като тийнейджърка се радваше, когато приятелите й можеха напълно да прегърнат кръста й с двете си ръце. Йоана се опитва да угои, но без резултат.

Ан Уорд

:или)

Публикация, споделена от Ан Уорд (@annwardreal) на 2 юни 2013 г. в 10:48 ч. PDT

Състезателката на America's Next Top Model, Ан Уорд, шокира зрителите с тънката си талия. Не беше разкрито дали момичето е естествено слабичко или носи корсет, но красивата й форма помогна да спечели шоуто.

Причините за изтъняване на талията на тези дами са разнообразни и техните собствени. Много пъти обаче се споменава, че екстремното изтъняване може да бъде опасно за живота ни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 9 съвета за извитите жени да изберат подходящото облекло със стил и елегантност

Популярни Публикации