6'9 'Момиче от гимназията доказва, че любовта няма граници, докато отива на абитуриентски бал с нейната 5'6' датаНай-новите новини 6'9 'Момиче от гимназията доказва, че любовта няма граници, докато излиза на абитуриентски бал с нейната 5'6' дата във Fabiosa

Неудобството в тялото на човек може да повлияе неблагоприятно на нивото на доверие на никого, още по-малко на тийнейджър, който просто намира своя път в живота.

Такъв беше случаят с Нанси, ученичка в гимназията, която е висока 6 фута и 9 инча, поне с глава по-висока от всичките си приятели.

6 tlc uk / YouTube

И като тийнейджърката, каквато е, Нанси се влюби! Нанси се влюби в Ший, едно от най-популярните момчета в училище, което беше старша възраст и беше в баскетболния отбор.

Но обратът на сюжета беше, че нейната смачканост е 5 фута 6 инча, повече от един крак по-къса от нея.Никога не се е чувствала толкова удобно сред момчетата, защото е чувствала, че са изплашени от нейната височина.Сега абитуриентските балове бяха зад ъгъла и повече от всичко Нанси искаше да отиде на абитуриентски бал и със своята смачка.

Непрекъснато се надяваше той да я попита и един ден, след час, се случи неочакваното! Ший я помоли да абитуриенти в коридора пред всички, и тя каза 'да!'.

След това дойде проблемът какво да се облече и за 6'9 'Nancy това беше доста херкулесова задача, тъй като размерът й не беше преобладаващ.

6 tlc uk / YouTube

В крайна сметка тя се реши на красива синя рокля и 2-инчов чифт токчета, тъй като роклята не беше пълна без токчета.

Настъпи денят на абитуриентските балове и Нанси изглеждаше толкова великолепна, докато Ший дойде да я вземе от дома си със семейството си, организиращо чакащ прием в дома си.

Ший беше взривен, докато той я описваше като „мъртва прекрасна“ и „зашеметяваща“.

6 tlc uk / YouTube

Нейният баща направи толкова много снимки на Нанси и Ший сред многобройни коментари за красотата на Нанси.

Според Нанси положителните забележки от членовете на нейното семейство и са й помогнали за увереността, тъй като тя е знаела, че изглежда добре, размахът и ентусиазмът на Ший също са помогнали.

След това дуетът тръгна на абитуриентски бал, който Нанси определи като „най-доброто изживяване досега“. Сега Нанси каза, че е доволна от ръста си и няма да го замени за нищо на света.

Как да помогнем на тийнейджърите да изградят доверие в себе си

Първата стъпка и може би най-важното е да бъде модел за самочувствие за тях.

След това ги научете да балансират самоприемането със самоусъвършенстването и похвалите техните усилия, а не резултатите.

6goodluz / Shutterstock.com

Друго жизненоважно нещо би било да насърчите тези тийнейджъри да изследват нови възможности, а също и да развият позитивен разговор за себе си.

Нанси успя да си прекара чудесно, защото самочувствието й беше повишено от хората, които я заобикаляха.

Голям палец на Ший за това, че е джентълмен и сбъдва мечтания абитуриентски бал на момиче!

Популярни Публикации