Актьорът Джак Никълсън е баща на 5 деца и поема тази роля сериозноАктьорът Джак Никълсън е баща на пет деца, който се отнася сериозно към ролята си на татко. Въз основа на няколко снимки става ясно, че децата му го обожават. Разберете с какво са заети тези дни.

Известният актьор, Джак Никълсън, е страхотен татко, поне това сме научили от него, който той каза за децата си и обратно.Джак Никълсън - легендарен актьор

Съмняваме се, че има някой любител на филма, който да не е чувал за известния Джак Никълсън. Като част от някои от най-големите холивудски хитове като Чайнатаун , Сиянието , Един прелетя над кукувиче гнездо, и Няколко добри мъже , този човек се е закрепил като един от най-плодовитите актьори там.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LastMovies (@lastmovies_) на 20 декември 2019 г. в 8:30 ч. PST

Роденият през 1937 г. 82-годишен младеж е поел и други холивудски роли в кариерата си като режисура, продуцентство и сценарий. Базиран на неговата биография , Джак е спечелил три награди 'Оскар' и е номиниран няколко пъти.

Той е разбил основите и е направил история. И от това, което можем да видим, децата на Джак Никълсън са светлината на живота му.Джак Никълсън за бащинството

Веднъж актьорът разказа за преживяванията си като баща по време на интервю през 2008 г. Списание AARP.

Той стана откровен за това как се опита да бъде модел за подражание на децата си. Той обясни, че целта му е да бъде вдъхновяващ и да им повлияе добре, но не по такъв начин, че да ги „претовари“.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JackNicholsonFansClub (@ jacknicholsonfansclub1) на 13 септември 2017 г. в 4:43 ч. PDT

Възгледите на Джак за родителството, според които децата му трябва да открият кои са те, и той направи всичко възможно, за да насърчи силна връзка между тях и себе си, когато децата бяха по-малки.

Винаги им чета, от детството нататък; Мисля, че това е отговорност на бащата. Заведох ги на неща, които знаех, че може да не обичат - опера, балет.

Децата на Джак Никълсън

Нека да разгледаме какво правят децата му сега

1. Дъщерята на Джак Никълсън, Дженифър

56-годишната Дженифър Никълсън е едно от децата на Джак, което той приветства с бившата Сандра Найт. За разлика от баща си, тя избра различен път в кариерата. Тя се прослави като моден дизайнер, но има някои недостатъци.

През 2003 г. тя разкри пред ЧикагоТрибун че въпреки че обичаше баща си, да бъдеш дъщеря на някой известен беше предизвикателство.

Харесва ми да бъда дъщеря на Джак Никълсън и се гордея с него, но хората не разбират натиска, който идва заедно с това.

2. Реймънд, синът на Джак Никълсън

27-годишният син на Джак, Реймънд 'Рей' Никълсън е роден през 1992 г. Майка му е Ребека Брусар.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JackNicholsonFansClub (@ jacknicholsonfansclub1) на 7 април 2016 г. в 16:55 ч. PDT

Джак и Рей изглежда имат специална връзка между баща и син. Всъщност наскоро двойката беше забелязана Размотавам се заедно на играта на Лейкърс в Лос Анджелис през април 2019 г.

3. Лотарингия

Тя е дъщеря на Джак Никълсън и Ребека Браусар. И като баща си, тя също е актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LorraineNicholsonfans (@lorrainenicholsonfansitaly) на 19 август 2017 г. в 13:52 ч. PDT

26-годишната е демонстрирала актьорските си умения в няколко филма, включително Soul Surfer .

4. Скъпа Холман

Родена през 1981 г., Хъни е дъщеря на Джак и Уини Холман. Случва се да бъде и актриса.

5. Калеб Годард

Роден през 1970 г., Калеб е плод на хвърляне между Джак Никълсън и Сюзън Анспач. Сюзън веднъж каза Хора че тя и актьорът имаха кратка връзка през 1970 г., но това не попречи на Джак да бъде страхотен баща на сина си.

През 1996 г. Сюзън каза на изданието, че Джак веднъж й е казал, че е приел Калеб „напълно“ и дори е направил сметката за обучението на младия мъж в Джорджтаун.

49-годишният Калеб вече е писател и продуцент.

Бившата съпруга на Джак хвали бащинството му

Актьорът не остави добро впечатление само на децата си, но и на бившите си партньори.

В интервю с По-близо седмично , Първата съпруга на Джак Сандра Найт определи актьора като обичащ, грижовен, даващ човек . ' Тя разкри, че са имали красив брак.

Дали известният актьор ще даде нов брак? Не можем да кажем със сигурност. Но той каза Телеграф през 2015 г., че репутацията му на дамски мъж може да го държи сам до края на живота му.

Той обясни, че жените са имали трудности да му се доверят и не се чувстват комфортно в изграждането на връзка с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LORRAINE NICHOLSON (@lnicholson) на 22 април 2017 г. в 14:16 ч. PDT

Джак Никълсън може да не е имал късмет в любовта, но едно нещо, което сега можем да кажем със сигурност е, че децата му го смятат за страхотен баща. Въпреки че е зает актьор с процъфтяваща кариера, той все пак отделя време за тях. И днес те говорят за него с умиление.

Джак може да е неженен, но със сигурност е повлиял както като страхотен баща, така и като талантлива звезда. Той заслужава да бъде празнуван и за двамата.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации