Адел отглежда малкия си син Анджело Неутрално пола: „Винаги ще го подкрепям без значение какво“Смятате ли, че е правилно, че Адел позволява на сина си да се облича с момичешки дрехи?

Адел е горда майка на прекрасен син Анджело. Певицата не се притеснява да говори за неутралния си пол към отглеждането на детето си и дори подкрепя Анджело, когато той се облича като момиче.Адел отглежда малкия си син Анджело пола-неутрално: „Винаги ще го подкрепям без значение какво“ Адел възпитава малкия си син Анджело пола-неутрално: „Винаги ще го подкрепям без значение какво“Гети изображения / Идеално изображение

Adele’s са Анджело

Адел принадлежи към този тип знаменитости, които предпочитат да пазят личния си живот в личен живот. Поради тази причина многобройни фенове бяха изненадани да разберат, че певицата отдавна е въвлечена в романтична връзка с благотворителния предприемач Саймън Конецки. Двойката тайно се ожени през 2016 година.

Адел отглежда малкия си син Анджело пола-неутрално: „Винаги ще го подкрепям без значение какво“ Адел възпитава малкия си син Анджело пола-неутрално: „Винаги ще го подкрепям без значение какво“Гети изображения / Идеално изображение

Адел и Саймън посрещнаха едно дете през 2012 г. Те кръстиха момченцето си Анджело. Новата й роля на майка промени житейските приоритети на певицата.Каза Адел в интервю за Време:

Нямам време за себе си, защото между това правя цялото си свободно време с него.Детето на Адел е отгледано с неутрален пол

В днешно време хората не се изненадват, когато чуят, че много родители на знаменитости отглеждат децата си с неутрален пол. Адел също принадлежи към този вид родители.

Певицата споделя, че позволява на сина си да се изрази напълно такъв, какъвто е. Веднъж Анджело дори бил забелязан в Дисниленд, облечен в костюм на принцеса Анна.

Адел коментира своя неутрален по отношение на пола подход към отглеждането на сина си:

Нямам търпение да разбера кои ще бъдат най-добрите му приятели, коя ще бъде приятелката му или гаджето му ... Каквото и да иска да направи или да бъде моето дете, аз винаги ще го подкрепям, независимо от всичко.

Адел за майчинството

Въпреки че някои хора може да не са съгласни с певицата относно нейния родителски подход, Адел следва нейната интуиция и казва, че знае по-добре какво е добро за детето й.

Звездата обясни как майчинството я е променило през годините:

Анджело ме кара да се гордея със себе си и много ме харесва.

Да бъдеш родител не е лесна задача. Да бъдеш добър родител е още по-трудно. Но се съгласете, че резултатът си заслужава!

Какво мислите за неутралния подход на Адел за отглеждането на сина си? Наистина искаме да чуем вашите мисли в коментарите.

Деца на знаменитости Адел
Популярни Публикации