Срещу всички шансове: Жената се влюби в затворник, 23 години по-късно Те все още са заедноДеймиън Еколс и Лори Дейвис са една двойка, чиято любов издържа изпитанието на времето. 23 години по-късно те все още са заедно.

Деймиън Еколс и Лори Дейвис са една двойка, чиито любовта издържа изпитанието на времето . Въпреки шансовете, които бяха против тях, те все още са заедно след две десетилетия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Damien Echols (@damienechols) на 19 февруари 2018 г. в 4:15 ч. PST

Неправилното убеждение на Деймиън Еколс

Деймиън Отразява невинен човек, който е изправен пред екзекуция за престъпление, което не е извършил. Още през 1993 г. той беше обвинен погрешно в убийството на три 8-годишни момчета в Западен Мемфис, Арканзас. Echols беше осъден на 18-годишна възраст през 1994 г. Той продължи да прекарва осемнадесет години в смъртната присъда, преди да бъде освободен през 2011 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Damien Echols (@damienechols) на 19 август 2019 г. в 6:57 ч. PDT

Деймиън Еколс и любовната история на Лори Дейвис

Откакто Лори Дейвис погледна Деймиън Еколс, тя не можеше да го изкара от ума си. За първи път тя видя лицето му в документалния филм на HBO Изгубеният рай: Убийствата на деца в Робин Худ Хилс още през 1996г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Damien Echols (@damienechols) на 11 юни 2019 г. в 4:58 ч. PDT

Филмът се завъртя около събитията, последвали Echols и другите му сътрудници, свързани с убийството на трите момчета. Лори, който по това време е архитект в Ню Йорк, изпраща на Деймиън писмо в затвора една седмица след гледане на филма. В писмото Дейвис отбелязва, че тя се е ангажирала да направи живота му по-добър.Скоро те започнаха да обменят писма и телефонни обаждания, за да говорят за всичко, което ги интересува, въпреки че идват от два различни свята. В крайна сметка Лори напусна работата си и се премести, за да бъде по-близо до Деймиън.

Двойката накрая завърза възела на будистка церемония, която се проведе в залата за посещение на затвора през декември 1999 г. Тя също започна делото му с лични заеми, за да финансира защитата му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Damien Echols (@damienechols) на 20 септември 2018 г. в 23:48 ч. PDT

Тя също получи помощта на известни личности като Джони Деп и Еди Ведър. В крайна сметка тя успя да накара Дамиен да бъде освободен, след като ДНК тест убеди щата Арканзас да договори освобождаването им.

Все още влюбен 23 години по-късно

След цялото това време двойката все още е лудо влюбена един в друг. Почти две десетилетия след освобождаването му Деймиън и съпругата му си спомнят как са намерили любов зад решетките. Лори в интервю за Достъп до Холивуд откровен за това как любовта им преодоля шансовете срещу тях.

Повече от две десетилетия любов и щастие! Приветстваме двойката.

Любовна история
Популярни Публикации