Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделят 2 децаБили Джоел и Алексис Родерик изглеждат много щастливо влюбени. За тях няма значение, че между тях има разлика в възрастта над 3 десетилетия. Двамата изглежда стават силни, откакто са се оженили през 2015 г.

Бърз поглед към съпрузите и семейния живот на Били Джоел ни казва, че той не се е отказал от намирането на подходящ партньор, тъй като първият му брак с Елизабет Уебър е приключил през 1982 г., девет години след като те са казали:

Въпреки това, когато стигна до четвъртия си брак, той беше малко по-предпазлив от предишните синдикати. Мина известно време, докато светът осъзнае кой е откраднал сърцето на певицата. Преди самоличността на Алексис да бъде разкрита през 2010 г., хората бяха любопитни към Били Джоел и дамата, която той сякаш обожаваше.

Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика във възрастта и двойката споделят 2 деца Възраст не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и Двойката споделя 2 деца Възрастът не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделя 2 децаГети изображения / Идеално изображениеМистерията в крайна сметка беше решена, когато NY DailyNews потвърди, през декември същата година, че Били беше паднал главата на резервирана млада дама на име Алексис. Тогава тя каза на аутлета, че двамата с Били са приятели дълго време, преди да направят нещата официални.

Омъжване и отглеждане на деца

Пет години след като връзката им стана обществено достояние, Алексис Родерик и Били Джоел завързаха възела. Красивата церемония се състоя на 4 юли 2015 г., Хора съобщава. Всъщност това, което го направи още по-страхотно, беше, че гостите нямаха представа, че присъстват на сватба на този ден.Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика във възрастта и двойката споделят 2 деца Възраст не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и Двойката споделя 2 деца Възрастът не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделя 2 децаГети изображения / Идеално изображение

Както се оказа, двойката покани най-близките си приятели на обичайното им ежегодно парти на 4 юли, но тогавашният 66-годишен певец и неговият 33-годишен партньор избраха да си разменят обети. И когато ставаше въпрос за изграждане на семейство заедно, тези двамата със сигурност удариха земята.Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика във възрастта и двойката споделят 2 деца Възраст не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и Двойката споделя 2 деца Възрастът не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделя 2 децаГети изображения / Идеално изображение

Булката вече имаше кок на фурна на сватбата, така че два месеца по-късно те имаха повече причини да празнуват, когато посрещнаха първото им общо дете, момиченце на име Дела Роуз Джоел.

Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика във възрастта и двойката споделят 2 деца Възраст не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и Двойката споделя 2 деца Възрастът не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделя 2 децаГети изображения / Идеално изображение

През 2017 г. Били Джоел и съпругата му Алексис отново станаха родители. Този път към семейството се присъедини още едно момиченце на име Реми Ан Джоел. Докато тя беше второто дете на двойката заедно, технически това беше третото дете на Били, докато той и втората му съпруга Кристи Бринкли споделят първото си дете, Алекса Рей Джоел, заедно.

Така че, човек трябваше да се чуди как Били се чувства като баща с две малки деца в края на 60-те си години. Разбира се, както много родители, той трябва да е преживял малко борба, но като цяло той също беше доста развълнуван.

Веднъж каза ExtraTV че е „фантастично“ да си баща и Алексис потвърди, че е много практичен.

Тайната на този четвърти брак

Бракът на Били Джоел и Алексис ще издържи ли изпитанието на времето? Не можем да отговорим на това. Но това, което знаем, е, че предимството да има три предишни брака означава, че той е знаел какво да прави и какво да избягва, когато става въпрос за създаване на връзка.

Докато говорим с Списание „Парад“ през 2018 г. Били обясни, че при другите си бракове едва ли е бил там за семейството си, тъй като през повечето време е бил на път. Но с Алексис той се стараеше да бъде „домашен татко“ и винаги, когато не работеше, прекарваше времето си с тях.

Възрастта не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна пропаст и двойката споделят 2 деца. Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката Сподели 2 ChildrenAge не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и Двойката споделя 2 деца Възрастът не е бариера: Били Джоел и неговата 4-та съпруга Алексис Родерик имат 33-годишна разлика и двойката споделя 2 децаГети изображения / Идеално изображение

Били Джоел навърши 70 години през май 2019 г. и докато много родители на неговата възраст се отпускат и висят с внуците, този легендарен певец имаше две малки деца в дома си. Той е съкрушен татко? Вероятно. Но имаме чувството, че няма да го има по друг начин.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации