Алън Джаксън празнува 40-годишнината със сладки текстове от неговата песенПевецът Алън Джаксън заяви любовта си към съпругата си Дениз, когато празнуват 40-годишнината от сватбата си. Той сподели няколко красиви текста от една от песните си в чест на случая.

Съпругата на Алън Джаксън, Дениз, има застана до известния си съпруг за десетилетия. Въпреки че са имали своите възходи и падения, е съвсем ясно, че са предназначени да бъдат заедно.Алън Джаксън се ожени за Дениз на 15 декември 1979 г. Детските сладури завързаха възела в баптистката църква Нюман в Джорджия. Двамата бяха рамо до рамо, докато Алън стартира успешна музикална кариера, докато Дениз се фокусира върху писането си.

През 1998 г. двойката, която приветства три деца в този момент, се раздели за четири месеца. Но те намериха пътя си обратно заедно и дори подновиха сватбените си обети. Те също бяха една от друга, когато Дениз беше диагностицирана с рак и тя продължи да побеждава и това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алън Джаксън (@officialalanjackson) на 15 декември 2018 г. в 7:57 ч. PST

Годишнина от сватбата на Дениз и Алън Джаксън

Бракът на Алън Джаксън само се подобри и наскоро феновете празнуваха с двойката, когато наскоро отбелязаха 40-годишнината си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алън Джаксън (@officialalanjackson) на 14 юни 2018 г. в 17:19 ч. PDT

За да уважи случая, певицата сподели снимка в Instagram, която съдържа няколко снимки на щастливата двойка, направени през различни години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алън Джаксън (@officialalanjackson) на 15 декември 2019 г. в 9:21 ч. PST

В надписа той пише:

Проверено 40 години по-късно ... Бих те обичал отново.

Ако тази фраза ви звучи познато, може би защото е един от текстовете на Алън от песен със същото заглавие. За да раздвижите паметта си, вижте по-долу

Алън Джаксън и съпругата му със сигурност изглеждат силна и обединена двойка. И използването на думи като тази за описание на Дениз ни казва, че не може да бъде по-щастлив в брака си.

Поздравления от фенове

Алън и Дениз получават поздравителни думи от любимите си фенове, докато празнуваха своята годишнина.

@ mickieb64:

Такова невероятно постижение !! Честита 40 годишнина !!!

@helen_mcentyre:

Честита годишнина! Честито!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алън Джаксън (@officialalanjackson) на 15 декември 2017 г. в 8:38 ч. PST

@ brirose722:

Честита годишнина Алън и Дениз !!

@ nascarkids3:

Честита годишнина!!! Приятно е да видя!!!

@ larson321:

Честита 40-та годишнина !! Алън, обичам музиката ти !! Моят любим за всички времена !!

Не всички бракове издържат изпитанието на времето. А дълготрайният брак не гарантира, че двойката в него е щастлива. Но по някакъв начин Алън и Дениз успяха не само да останат заедно в продължение на десетилетия, но да цъфтят заедно като съпрузи. Тук им пожелавам още много годишнини.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации