Алек Болдуин отдаде трогателна почит на покойния баща на рождения си ден: „Отиде, но никога не е забравен“Бащата на Алек Болдуин почина преди 35 години поради рак на белия дроб и актьорът му отдава почит.

Често се казва че болката и загубата изчезват с времето, но това далеч не е истината. Въпреки че хората си отиват, те все още се помнят през цялото време.Бащата на Алек Болдуин, Александър Рае Болдуин , починал след дълга битка с рака на 15 април 1983 г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Никога няма да мога да ти се отплатя“: Алек Болдуин изпраща трогателно видеосъобщение до съпругата си на Свети Валентин

Актьорът отдава почит на баща си ежегодно. Болдуин също призна, че болката понякога става по-лесна, но най-вече - все още е същата като преди много години.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 15 април 2018 г. в 17:23 ч. PDT

Винаги на ум

Алек Болдуин сподели снимката на баща си с феновете, заедно с трогателно съобщение в деня на рождения си ден: „Честит 91-и рожден ден на баща ми. Изчезна, но никога не се забравя ...Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 26 октомври 2018 г. в 6:05 ч. PDT

Видно е, че американският актьор носи болката в себе си дори след 35 години. Той се обърна Тази година е на 60 години и каза, че е странно да осъзнаеш, че живее по-дълго от баща си като цяло. Но съдбата е съдба, дори и да ви боли.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Още деца? Хилария Болдуин разкрива отношението си към възможността да има повече деца с Алек Болдуин

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 11 октомври 2018 г. в 11:10 ч. PDT

Информираност

След като бащата на Алек Болдуин почина през 1983 г. и майка му, Карол М. Болдуин , е диагностициран с рак на гърдата след 6 години от смъртта на съпруга, през 1990г.

Тя беше една крачка по-близо до смъртта, отколкото до живота, но Карол претърпя двойна мастектомия и оцеля в тежката битка с болестта.

Алек Болдуин отдаде трогателна почит на покойния баща на рождения си ден:gettyimages

Г-жа Болдуин реши да разпространи информираността за рака на гърдата и да помогне на други жени да преодолеят този кошмар. Заедно със семейството, приятелите и здравните специалисти те създадоха „Карол М. Болдуин Фонд за изследване на рака на гърдата, Inc.“ да се бори и в крайна сметка да спечели битката срещу рака на гърдата. Основната цел на фонда е да финансира опитите на изследователите да открият причини, методи за превенция и ефективно лечение.

Е, съдбата вероятно е сполетяла династията на Болдуин, но те продължават да живеят, да се бият и да помагат на хората по всякакъв начин.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: На 7-ата годишнина от заедно, Алек Болдуин отправя трогателна почит към съпругата си

Знаменитости Семейство
Популярни Публикации