Алек Болдуин безсрамно пуска панталоните си, за да покаже невероятната си загуба на тегло в „Tonight Show“Ето как изглежда тялото на Алек Болдуин, след като свали 30 килограма само за 4 месеца.

Когато Алек Болдуин разбра за своята диабетична диагноза миналия май, той реши да промени начина си на живот. Актьорът сподели, че напълно се е отказал от захарта, което му е позволило да отслабне с 30 килограма за 4 месеца. Това обаче не е единственото съединение от загубата на тегло на Алек Болдуин.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 19 август 2019 г. в 8:29 ч. PDT

Актьорът също така разкри, че прави пилатес и се върти. Наскоро Болдуин намери най-добрия начин да покаже новата си фигура, шокирайки много телевизионни зрители.

Алек Болдуин показва горещия си бод

Сега знаем как Алек Болдуин отслабна, но как изглежда тялото му сега? Е, актьорът реши да утоли жаждата на любопитството и да я покаже в нейната красота.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алек Болдуин (@alecbaldwininsta) на 13 септември 2019 г. в 16:37 ч. PDT61-годишният младеж направи незабравим външен вид Шоуто тази вечер с участието на Джими Фалън където се изправи и направи много смел ход - дръпна панталона си надолу.Преди да свали гащите си, той каза:

Искате ли да видите колко килограми съм загубил? Панталоните ми дори вече не ми стават.

Водещият на предаването не можа да спре да се смее, но когато най-накрая успя да се събере и провери Болдуин, той отбеляза, че актьорът изглежда „фантастично“.

Реакциите на хората

@Lilja Einarsdóttir:

Обичам го

@ Тамера Уилямсън:

Хубави крака!

@Lacey Connell:

С това как изглежда жена му и непрекъснато тренира, бях шокиран преди, когато той беше с наднормено тегло!

@ Genia Fountain Mazzaccaro:

Той ще бъде във форма, за да тича след скоро, за да бъде 5 малки деца!

След като свали панталона си, Болдуин добави, че го е направил специално за Джими Фалън и „не би го направил за нито едно друго шоу“, но имаме чувството, че това е малко влакне.

Отслабване Вдъхновение за отслабване
Популярни Публикации