Алисън Ханиган е почти на 50, но социалните медии смятат, че тя не се е променила нито ден от „Бъфи“Алисън Ханиган е феномен на киноиндустрията. Играла е в „Бъфи“ преди повече от 20 години, но изглежда, че не е остаряла и ден, дори след като е имала 2 деца. И потребителите на социалните медии също забелязаха това!

Ролята на Алисън Ханиган в Бъфи Убиецът на вампири я изпрати на звезда. Но представете си какво би се случило, ако тя никога не трябваше да играе Уилоу? Това всъщност не беше далеч от реалността. В ново интервю Ханиган призна, че тя обърка прослушването си за известния сериал.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) на 21 август 2019 г. в 12:29 ч. PDT

Алисън сподели, че по време на четене на химия със Сара Мишел Гелар трябваше да направи сцена, в която трябваше да говори на „компютърен език“ и не разбираше за какво говори, но за щастие химията беше там, така че тя получи ролята.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) на 13 август 2019 г. в 12:42 ч. PDT

Оттогава са минали над 20 години Бъфи украси телевизионните екрани, обаче, Алисън Ханиган не се е променила малко!Възрастта на Алисън Ханиган

На колко години е Алисън Ханиган? Актрисата е почти на 50! Този март, Алисън ще отпразнува 46-ия си рожден ден но много фенове смятат, че тя не се е променила толкова много след нея Бъфи дни.

Нека сравним! Ето как изглеждаше тя през 2001 г .:

Алисън Ханиган е на почти 50 години, но социалните медии мислят, че я нямаГети изображения / Идеално изображение

И ето как изглежда тя през 2020 г .:

Алисън Ханиган е на почти 50 години, но социалните медии мислят, че я нямаГети изображения / Идеално изображение

Невероятно, нали? Може би е научила някакви заклинания по време Бъфи s заснемане! Но къде другаде се е появила Алисън оттогава? Тя се радва на редица успешни телевизионни и филмови участия, включително:

  • Как се запознах с майка ви;
  • Американски пай;
  • Вземаш ли този човек;
  • Клубът на първите съпруги;
  • и много други.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) на 24 юли 2019 г. в 9:02 ч. PDT

През последните няколко години Ханиган се присъедини към актьорския състав на редица телевизионни предавания като гост-звезда и също има 2 нови проекта през 2020 г. В по-голямата си част обаче тя се фокусира върху отглеждането на децата си.

Децата на Алисън Ханиган

Не само Бъфи донесе слава на Ханиган, но също така й помогна да се срещне със съпруга си . През 2003 г. Алисън завърза своя колега Алексис Денисоф и оттогава двойката е щастлива заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) на 31 август 2019 г. в 9:53 ч. PDT

Денисоф и Ханиган отглеждат заедно 2 деца, дъщерите Сатяна и Киева и не планират да разширяват семейството си повече в бъдеще. Момичетата имат много уникални имена, защото Алисън и Алексис не искаха да изминат популярен маршрут, когато става въпрос за именуване на дъщерите им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) на 18 ноември 2019 г. в 10:45 ч. PST

Веднъж актрисата обясни :

Обичах Сатяна, но четири дни не я назовавахме, защото обсъждахме как да се изписва. Накрая казах [на Алексис]: „Трябва да я кръстим, защото ми писна да я наричам момиченце.“ И ние обичахме Кеева, галско име, което веднага отекна.

Много известни личности често се стараят да дават на децата си уникални имена и понякога просто не работят (ние те гледаме, Ким К). Независимо от това, ние абсолютно обичаме как звучат Сатяна и Киева! Знаехме, че Алисън ще излезе с нещо извънредно. Какво мислите за тези имена?

Знаменитости
Популярни Публикации