Удивителна музика на Пеликан 212, Семейната група, която изпълняваше по време на инаугурационния бал на Доналд Тръмп- Удивителна музика на Пеликан 212, Семейната група, която се изявяваше по време на инаугурационния бал на Доналд Тръмп - Начин на живот и здраве - Fabiosa

По време на инаугурацията на Доналд Тръмп миналата година може би сте забелязали куп сладки надарени деца, които възхитително изпълняваха и танцуваха на бала на свободата. Тази талантлива група всъщност се нарича Pelican 212 и за изненада на мнозина всички те са братя и сестри.Семеен бизнес

В действителност, според уебсайта им, членовете на групата са се справили с улични изпълнители, които имат дългогодишен опит в „пренасяне по тротоарите“ на различни градове и дори щати!

Групата се състои от 7 братя и сестри, включително еднояйчни близнаци, Колбе и Макс Рийс. И по-очарователното е, че и двамата са тръбачи и певци.Истински скъпоценни камъни на групата! Други членове са Мари (тромбон и бас), Анджел (пиано и барабани), Моли (тромпет и барабани), Джовани (тромпет) и Кейти (китара). Всъщност Кейти е най-възрастната и е научила по-малките си братя и сестри да свирят на различни инструменти.

Тя си спомня:Щом можеха да ходят, те вдигаха инструменти. Мисля, че те просто разбраха, това е, което правиш. Научаваш се да ходиш, учиш се да говориш, учиш се да пееш, учиш се да свириш на инструмент.

Публикация, споделена от Pelican212 (@ pelican212) на 31 октомври 2017 г. в 10:03 ч. PDT

Тяхното послание и репертоар

С музиката си децата се надяват да съберат семейства, което със сигурност са успели да направят, предвид успеха им на бала на свободата. Зашеметяващото им изпълнение определено е накарало публиката у дома да забрави за проблемите си.

Публикация, споделена от Pelican212 (@ pelican212) на 18 октомври 2017 г. в 14:36 ​​ч. PDT

Музиката им е за всеки, тъй като свирят многобройни хитове от различно поколение. Например сред техния репертоар можете да намерите „Аз съм вярващ“ на The Monkees и „I Feel Good“ на Джеймс Браун.

телевизионни предавания

Pelican 212 се появи по националната телевизия няколко пъти, включително известното шоу Америка търси талант, NBC шоу на таланти, Малки големи изстрели и Шоуто тази вечер с участието на Джими Фалън .

Очакваме с нетърпение скоро да чуем от бъдещите рок звезди!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тори Спелинг казва, че бракът й с Дийн Макдермот се е преродил след бебе №5

Доналд Тръмп Семейство Музика
Популярни Публикации