Ейми Грант споделя любовната си история за това как се е запознала със съпруга си, Винс Гил- Ейми Грант споделя любовната си история за това как се е запознала със съпруга си, Винс Гил - Знаменитости - Fabiosa

Ейми Грант е съвременна християнска музикална певица и писателка. Тя е добре известна със своите коледни песни. Въпреки общата асоциация на подаръците и вечерята, Ейми разкрива, че има специална връзка с Коледа, която споделя и със семейството си.Наградената певица винаги е била ентусиазирана от Коледа. В скорошно интервю Ейми далеч не беше срамежлива да споделя възгледите си за вярата. Тя каза:

Коледа започна, защото Бог толкова обичаше света, че даде Своя син и извън всички подаръци отвъд всички шуми, знам, че знам, че Бог е с нас.

Коледна любовна история

Мачът между Ейми Грант и нейния съпруг Винс Гил е романтиката. Преди повече от 24 години и двамата участваха на коледен концерт. Двойката удари акорд и шест години по-късно те се ожениха.

Оттогава двойката е изминала дълъг път. Джил, който е и музикант, има няколко награди на свое име. помежду им тази невероятна двойка има общо 27 награди Грами. Ейми говори за страстта на Гилз към музиката и духа, който кара връзката им да процъфтява. Тя каза:

Когато видите някой да прави нещо, което обича, вие се влюбвате в него отначало.Сега бабите и дядовците, Ейми и Джил, продължават да живеят като пример за своите деца и деца, всички от които вярват, че ще се научат как да ги обичат истински. И накрая, за това какво означава Коледа за нея, Ейми завършва с тази проста фраза:

Семейство ... и проявяване на любов.Еми все още е доста заета в наши дни. Графикът й означава, че тя пропуска да прекарва времето си със семейството. И все пак Ейми е нетърпелива да се върне. Тя си спомня коледните традиции като закуска от яйца и бекон. Също така, веселите семейни снимки по пижама и любимата на семейството, откриващи подаръци.

Прекарването на време разделено също помага за укрепването на връзката й с Джил. Тя каза:

Мисля, че тайната е, че и двамата все още пътуваме толкова много. Имаме възможности да се разминем.

Нейното шоу и нова музика

Ейми организира възраждане на популярното си коледно шоу заедно с Майкъл У. Смит през 2015 г. Тя също издаде нов албум, озаглавен „Тенеси Коледа“, който вече достигна 3-то място в класацията на Billboard's Holiday Album. Въпреки най-вече трезвото настроение на албума, е ясно, че Ейми не е загубила допир.

Новият й албум бележи лек пробив от нейните обикновено весели коледни песни. С няколко нетрадиционни юлетидни песни като „Меланхолична Коледа“ и „Декември“

Популярни Публикации