Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет: „Чувстваш се невероятно сам“Последни актуални новини Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет: „Чувстваш се невероятно сам“ на Fabiosa

През 2012 г. феновете на двойката знаменитости Ейми Полер и Уил Арнет бяха съкрушени, като разбраха, че двамата са се разделили. Актьорите бяха заедно от почти десетилетие, посрещнаха 2 сина и започнаха заедно в редица филми и телевизионни сериали, включително Развитие в застой , Остриета на славата , и Хортън чува кой!

Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет:gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо братът близнак на Анджелина Джоли Джеймс може да бъде причина за развода й с Брад Пит?

През 2014 г. Уил подадена за развод , а 2 години по-късно беше финализиран. Разбира се, бившата му съпруга не можеше да мълчи за раздялата им и дори да напише мемоари, Да моля , описвайки живота й след раздялата.

И така, как беше за звездата „Паркове и отдих“?

Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет:gettyimages47-годишната жена разкри, че се е чувствала изключително сама, докато е преминала през развод. Много двойки се разделят и, поради колко често е разводът , тя вярваше, че никой не разбира колко тежко и болезнено е за нея.

Обществото постоянно ви напомня колко често се случва разводът ... Не ви е позволено да се чувствате специални, но никой не знае конкретните начини, по които ви боли.Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет:gettyimages

Но за щастие бившите все още работят заедно, за да отгледат двамата си сина. Както добави Полер:

Гордея се с това как бившият ми съпруг Уил се грижим за децата си. Не съм благодарен, че той е техният баща.

Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет:gettyimages

Еми успя ли да продължи напред?

Очевидно е. Първо, Мокро горещо американско лято: Първи ден на лагера актрисата излиза с Ник Крол в продължение на 2 години, но за съжаление те се разделиха. И през 2017 г. беше разкрито, че Полер е намерил нов красавец - базираният в Ню Йорк адвокат Бенджамин Граф.

Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет:gettyimages

Надяваме се тя да бъде щастлива във връзката си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Shia LaBeouf и Mia Goth се развеждат след 2 години брак

Популярни Публикации