Бившият съпруг на Ейми Полер, Уил Арнет, има нова приятелка след края на 9-годишния им бракЕйми Полер и бившият й съпруг Уил Арнет го нарекоха да се откаже през 2012 г. и официално финализира развода през 2014 г. Оттогава те бяха романтично свързани с други хора. Коя е новата му, много по-млада приятелка?

Съпругът на Ейми Полер, Уил Арнет, подаде молба за развод през 2014 г. след деветгодишен брак и две години от разделянето. Според документите на съда той поиска съвместно физическо и юридическо попечителство над двамата им сина, Арчибалд и Авел.Малко след като се отказа, Ейми Полер реши да наруши мълчанието си разводът им в нейните мемоари със заглавие Да моля :

Представете си, че разстилате всичко, което ви интересува, върху одеяло и след това хвърляте цялото нещо във въздуха. Процесът на развод се състои в товаренето на това одеяло, изхвърлянето му, гледането на цялото въртене и притеснението какви неща ще се счупят, когато кацне.

Ейми ПолерГети изображения / Идеално изображение

Сега съпругът на Ейми Полер

Преживяването на развод е ужасяващо и Ейми Полер знае всички ‘странични ефекти’ от него. Вероятно затова тя не може да напише много подробности, тъй като разводът е „твърде тъжен“ и „личен“, за да се обсъжда.След законната раздяла през 2014 г., Уил Арнет се озова в обятията на друга жена, Алесандра Браун. Ние седмично съобщиха, че двамата са били изведени навън в Лос Анджелис, целуващи се и хванати за ръце.

Ейми ПолерГети изображения / Идеално изображениеТова, което знаем за новата приятелка на Уил Арнет

  • Работила е в компанията за бельо Kiki de Montparnasse като директор за връзки с обществеността и маркетинг.
  • През 2016 г. тя стана главен изпълнителен директор на вече несъществуваща марка дрехи на име Chapel.
  • Преди това е била омъжена за главен изпълнителен директор на Golden Age Hospitality, Джон Нейдич .

Ейми ПолерГети изображения / Идеално изображение

Изглежда съпругът на Ейми Полер успешно продължи напред.

Гаджето на Ейми Полер

The SNL звездата също не е пропиляла годините си като самотна жена. Съобщава се, че тя излиза с комика Ник Крол две години, преди двойката да реши да се раздели през 2015 г. поради натоварени графици, според изявление на източник .

Те наистина се опитаха, но това вече не беше реалистично. Прекарваха повече време разделени, отколкото заедно.

Ейми ПолерГети изображения / Идеално изображение

Ник Крол беше първият мъж, с когото Ейми излизаше, след като се разведе с Уил Арнет. Изминаха почти пет години от новината за раздялата и Полер не е свързана романтично с никой друг мъж, така че в днешно време нищо не се знае за любовния й живот.

Ейми ПолерГети изображения / Идеално изображение

Разводът е едно от ужасните неща - не само за съпрузите, но и за децата им. И все пак се надяваме Арчибалд и Абел да са се справили със ситуацията и да водят добър живот. В същата бележка се надяваме щастие както за Уил, така и за Ейми и се надяваме, че те ще намерят истинска любов надолу.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации