Анджелина Джоли и Брад Пит напълно подкрепят дъщеря им Шайло при избора на нейната полова идентичностПоследни новини Анджелина Джоли и Брад Пит подкрепят напълно дъщеря си Шайло при избора на нейната полова идентичност във Fabiosa

Шайло Нувел Джоли-Пит е първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли . Тя е родена на 27 май 2006 г. в Намибия. През първите няколко години от живота си тя беше като всяко друго момиче - с дълга коса и рокли.

Въпреки това, дори в тази млада възраст, Шайло знаеше, че е момче, заклещено в тялото на момиче , така че тя моли родителите си да й позволят да се облича като момче. Анджелина и Брад се отнасяха с уважение към нейните желания и й позволиха да го направи. Освен това те позволиха на Шайло да отреже късата си коса. В интервю по време на Шоуто на Опра Уинфри през 2008 г. Брад Пит каза, че Шайло би искал да се нарича Джон.

gettyimages

Докато тя порастваше, Пит и Джоли бяха винаги на нейна страна и я подкрепяха. Те са любящи родители, готови да направят всичко, за да зарадват децата си .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Иранско тийнейджърко, преобразило се в „зомби“, за да изглежда като нейния идол на знаменитост Анджелина ДжолиАнджелина винаги е уважавала и подкрепяла предпочитанията на дъщеря си. Тя е истински модел за подражание за онези родители, които се опитват да се борят срещу желанията на децата си, вместо да бъдат там, за да ги подкрепят.

gettyimagesПрез 2010 г. в a панаир на суетата история, Анджи каза, че няма проблем с външния вид на дъщеря си. Тя дори спомена, че Шайло иска да бъде момче и тя напълно го приема. Джоли казах че когато е пораснала, тя е била най-много като Шайло:

Глупав и словесен, ранните признаци на изпълнител. Преди се обличах в костюми и скачах наоколо. Но в един момент се затворих, по-тъмен. Не помня нещо да се е случвало. Мисля, че просто се удряш с реалностите на някои неща в живота, мислиш прекалено много, започваш да осъзнаваш, че светът не е такъв, какъвто си искаше, така че се задълбочаваш. След това, като имах деца и остарявах - като шантав, по-лек - всичко се върна. '

На рождения ден на Шайло в Дисниленд момичето изглеждаше 100% мъжествено, дори включваше костюм и вратовръзка.

gettyimages

Въпреки че юношата има напълно мъжки вид, тялото й все още е женско и затова Шайло започна хормонално лечение. Възможно е в бъдеще тя да се подложи на операция за смяна на пола.

Сега, който не я познава, би се заклел, че е момче. Но семейството на Джоли-Пит подкрепя и приема Шайло точно такава, каквато е.

gettyimages

Да се ​​надяваме Анджелина и Брад да станат модели за подражание на много родители.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анджелина Джоли и Дженифър Анистън може да изглеждат по различен начин, но имат много повече общи неща, отколкото може би си мислите

Брад Пит Анджелина Джоли

Популярни Публикации