Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло беше малко дете, когато поиска да се обърне към нея с мъжко имеДъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит Шайло искаше да бъде наричана с мъжко име на фона на прехода й към момче.

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит Шайло искаше да бъде наричана с мъжко име на фона на прехода й към момче. Но какво мислят Брад и Анджелина по въпроса?

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Анджелина Джоли за неутралния подход на дъщеря си

Анджелина Джоли и Брад Пит имат 6 деца заедно: 3 осиновени и 3 биологични. Преди няколко години родителите на знаменитостите шокираха множество фенове, когато обявиха, че малката им дъщеря Шайло иска да премине към момче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анджелина Джоли (@angelinajolietbt) на 2 декември 2019 г. в 14:05 ч. PST

Анджелина Джоли подкрепя неутралния подход на дъщеря си и дори позволява на Шайло да се облича като момче. Актрисата обяснява, че ако дъщеря й се чувства удобно в мъжки дрехи, значи е напълно добре с това.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shiloh Jolie-Pitt (@ nouvel.jolie3) на 25 януари 2019 г. в 20:54 ч. PST

Преход на пола

Оказа се, че натрапването на половете на Шайло е започнало отдавна. Когато дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли беше само на 2 години, тя помоли родителите си да се обърнат към нея с мъжко име. Шайло дори избра два варианта с това, което име искаше да бъде наричано.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) на 29 януари 2019 г. в 9:57 ч. PST

В интервю за връщане с Опра Уинфри Брад Пит коментира този въпрос:

Тя иска само да се казва Джон. Йоан или Петър.

Актьорът добави:

Така че трябва да я наричаме Джон. ‘Ши, искаш ли ...’ - ‘Джон. Аз съм Джон. “И тогава ще кажа:„ Джон, би ли искал портокалов сок? “И тя казва:„ Не! “

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Докато Брад Пит си спомняше тези моменти с Шайло в шега, феновете предполагаха, че актьорът също няма нищо против прехода на пола на дъщеря си.

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Връзката на Брад Пит с децата му

След развода си с Анджелина Джоли, Брад Пит рядко вижда децата си. След продължителна битка за попечителство, актьорът най-накрая получи разрешение да види шестте си деца.

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Източник, близък до актьора, каза:

Това няма нищо общо с това, че Брад не иска да ги види ... За кратък период от време Брад премина от това да се вижда с децата си всеки ден, за да продължи дълги периоди без тях и това абсолютно го убива.

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Децата не трябва да страдат, когато родителите им преминават през развод!

Анджелина ДжолиГети изображения / Идеално изображение

Шайло има късмета да има такива любящи и подкрепящи родители! Междувременно какво мислите за ситуацията на Шайло? На мястото на Брад Пит и Анджелина Джоли бихте ли подкрепили прехода на пола на детето си?

Брад Пит Анджелина Джоли
Популярни Публикации