Любител на животните: Боб Баркър внася 70 милиона долара от собствените си пари, за да помогне на животните, след като съпругата му изчезнеБоб Баркър жив ли е? На колко години е и какво прави сега?

Повечето от нас обичат животните, но всеки любител на животните става активист, тъй като изисква време, усилия и пари. Боб Баркър е от онези невероятни хора, които доказват, че никога не е късно да направиш нещо прекрасно. Известният домакин променя света ни към по-добро и неговата история си заслужава да бъде разгледана.

Любител на животните: Боб Баркър внася 70 милиона долара от собствените си пари, за да помогне на животните, след като съпругата му изчезнеГети изображения / Идеално изображение

Днес се очаква Боб Баркър да има нетна стойност от 70 милиона долара и той харчи парите си, за да помага на животните.

На колко години е Боб Баркър?

Боб Баркър е роден през 1923 г., но възрастта е само число, когато говорим за този прекрасен човек. Той е пълноценна телевизионна легенда и пенсиониран телевизионен водещ. Barker е добре известен с хостването на CBS Цената е правилна и Истина или последствия . Той е бил и домакин на други няколко игрални шоута.

Любител на животните: Боб Баркър внася 70 милиона долара от собствените си пари, за да помогне на животните, след като съпругата му изчезнеГети изображения / Идеално изображениеБоб Баркър помага на животните

Когато съпругата на Боб Баркър почина през 1981 г., той се обърна към борбата за правата на животните, за да му помогне в скръбта. Той винаги е бил адвокат, но през 1982 г. той наистина усилва работата си и става един от най-известните активисти в Холивуд, където не е рядкост да се застъпва за правата на животните. Той каза:

Имах късмета да имам работа, която беше платена много добре и сега използвам тези пари за животни.Това беше съпругата му на 36 години Дороти Джо Гидиън, която имаше много силно влияние върху съпруга си. Говоря на Добро утро Америка през 2007 г. Боб Баркър добави:

Беше изпреварила времето си. Наистина беше. Тя спря да носи кожуси, преди някой да спре.

Тя стана вегетарианка, преди хората да станат вегетарианци. И постепенно направих същото с нея.

Ето защо Боб смяташе, че наследството й трябва да живее и той трябва да продължи да прави това, което тя смяташе за правилно!

Приносът му към животинския свят

Боб също е вложил парите си за основаването на Фондация DJ&T , кръстен на покойната си съпруга и покойната си майка, за да помогне за плащането на домашни любимци, които трябва да бъдат кастрирани и кастрирани

Той също така е дал милиони на организации като ЛАПИ Светилище за животни и най-известният за противоречивия Организация на морските овчари , скандално известен с агресивния си подход към екологичните проблеми.

През годините Баркър, строг вегетарианец, плаща, за да изхвърля големи котки от боливийските циркове и дарява милиони, за да спре китоловните кораби в Япония.

Той се доказа като наистина велик човек с голямо сърце и отворен ум.

През март 2010 г. PETA обяви, че е получила дарение от 2,5 милиона долара от пенсионирания телевизионен водещ, за да организира нов офис, наречен Bob Barker Building в Лос Анджелис.

Боб Баркър е страхотен модел за подражание за много хора и се надяваме, че неговата история ще вдъхнови другите да следват вярванията му и да помагат на животните по целия свят. Съгласен ли си? Какво мислиш? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации