Още едно тайно дете? Британският филмов режисьор твърди, че е син на Орсън Уелс и е готов да направи ДНК тестИма много слухове, че Майкъл Линдзи-Хог е тайният син на Орсън Уелс. За да го докаже, той се съгласи да направи ДНК тест.

Майкъл Линдзи-Хог, популярният британски режисьор, е роден през 1940 г. от Джералдин Фицджералд и съпруга й сър Едуард Линдзи-Хог.Въпреки това изглежда, че той не смята Едуард за свой биологичен баща. Майкъл вярва, че е син на Орсън Уелс, легендарният американски актьор, който е известен и като един от най-великите филмови режисьори на всички времена.

Тайното любовно дете на Орсън Уелс

Майкъл Линдзи-Хог, известен най-вече с ко-режисурата Brideshead Revisited за телевизия Гранада през 1981 г. казва, че е тайният син на Орсън Уелс, тъй като той поразително прилича на покойния актьор.Той планира да докаже или отрече този факт в новата автобиография. За тази цел британският филмов режисьор е готов да направи ДНК тест.

Майкъл твърди, че не е толкова лесно да бъдеш дете на известна личност, особено такава легендарна звезда като Орсън Уелс.Може би е по-лесно за жената, отколкото за мъжа, да бъде дете на някой известен. Искате да имате свой собствен успех в живота, а аз не исках да бъда дъщеря на Орсън Уелс. В крайна сметка излязох от сянката му. Това е универсален проблем, знам, но представете си дали баща ви е монументално известна фигура като Уелс? Отнема ни малко повече време, за да влезем в нашите.

Семейната приятелка на Линдзи-Хог, Глория Вандербилт, също вярва, че е вярно, и твърди, че Майкъл може да е потомък на Уелс.

Когато G ви каза, че „никога не е имала връзка с Орсън“, това е така, защото „баща ви“ е бил все още жив и е искала да ви защити в онези години, когато сте се справяли с израстването. Тя ми каза, че Орсън ти е баща ... Сега важното е веднъж завинаги да намерим мир. И знам, че това би искала тя за теб.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gloria Vanderbilt (@gloriavanderbilt) 16 Дек 2018 в 12:09 PST

Британският филмов режисьор твърди, че е тайното дете на Орсън Уелс, но само ДНК тестът може да разкрие истинската истина и Майкъл е готов да го вземе.

Популярни Публикации