Съвместимост Водолей - Кои са техните любовни мачове?Съвместимост с Водолей -Водолейът е въздушен знак и не е човек, който да седи неподвижен и да остави живота да мине покрай тях. Всъщност те постоянно търсят нещо повече от себе си, което в някои отношения може да бъде твърде разочароващо и идеалистично. Често обхватът на внимание на Водолея е кратък и трябва да се задържа понякога за правилна комуникация. По този начин те могат да изглеждат като необичайни и ексцентрични. Докато слушат съвети, те често ходят в ритъма на собствения си барабанист, дори ако това означава да рискуват отношенията с другите. Щракнете тук за Водолей в любовни отношения и

Често обхватът на внимание на Водолея е кратък и трябва да се задържа понякога за правилна комуникация. По този начин те могат да изглеждат като необичайни и ексцентрични. Докато слушат съвети, те често ходят в ритъма на собствения си барабанист, дори ако това означава да рискуват отношенията с другите.Щракнете тук за Водолей в любовни отношения и Секс с Водолей

Какво ще научите:

Ти си Водолей , Те са…

(щракнете върху връзката, за да научите повече)

Овен и Водолейдва пъти очарователен, луд и приключенски. Но трябва ли да продължи?

Телец и Водолейдокато се събуди, ти отдавна си отиде. Продължавате да говорите, той обича тишината и спокойствието.

Близнаци и Водолей

говоренето не е проблем. А правенето на любов е пълно с лудости и неочаквани неща.

Рак и Водолей

атракцията със сигурност е там. Той е толкова супер упорит.

Лъв и Водолей

Лео със сигурност иска семейство, а вие искате приключения до края на живота си. Решението: приключенско семейство?

Дева и Водолей

в тази комбинация изобщо няма огън и страст. Взаимната им честност може да доведе тези два героя в понякога изключително смущаващи ситуации.

Везни и Водолей

флирт и много забавление, това можете да очаквате, когато срещнете мъж Везни.

Скорпион и Водолей

Той приема всичко сериозно - животът ви кара да се смеете. Голямо предизвикателство?

Стрелец и Водолей

съвместен живот на говорене и правене на любов и подобряване на човешката раса!

Козирог и Водолей

той беше приятно изненадан от креватните ви фантазии. И вие не сте имунизирани от неговите прелести.

Водолей и Водолей

давате обещания и живеете за момента, това е ключът към тази комбинация.

Риби и Водолей

сънувате заедно и от време на време бягате от този труден свят, това е, което и двамата търсите.

Съвместимост на Водолей

Съвместимост на приятелски отношения

Те обичат да създават много приятели и понякога не могат да следят всички тях. Те имат твърде много приятели, но никой не е много близък. Ако се свържат с приятеля си на интелектуално ниво, те ще останат приятели завинаги. Те имат добра съвместимост с приятели със: Стрелец, Овен, Близнаци и Везни.

Съвместимост на запознанства

Любовта на Рак Водолей ще се развива много бавно и трудно постижима, тъй като нито един от тях не вижда живота, както другият. Водолеите са по -подходящи за Лъв, въпреки че са толкова противоположни по природа. Техните различия помагат на другия да не се увлича от крайните си възгледи. В резултат на това те се радват да се учат един от друг. Връзката Водолей Скорпион също се получава доста добре, ако и двата знака поддържат своята независимост и житейски цели.

Съвместимост с пола

Сексуалният профил на астрологията на Стрелец предполага, че това е идеално съвпадение за Водолей в спалнята, ако двамата могат да спрат да говорят помежду си за произволен период от време. И двамата имат много чувствена природа и това се превръща в някакъв разпален секс. Връзката Водолей Риби е много ефективна в спалнята, тъй като Рибите ще покажат преданост, от която Водолеят ще се зарадва. На свой ред Водолеят ще обсипи Рибите с похвала и възхищение. Сексът между и Водолей и Козирог може да бъде доста удовлетворяващ, тъй като и двамата са склонни да дават, както и да вземат. Творчеството на Козирога и странността на Водолея могат да доведат до някаква странна и странна сексуална среща, която мнозина биха платили, за да видят на касета. Докато Водолеят не може да очаква много емоционална отдаденост от Девата, сексът може да бъде доста приятен. Тъй като Девата е толкова готова да угоди, Водолеят може да предложи всяка сексуална игра и тя бързо ще се съгласи.

съвместими знаци за водолей

За по-задълбочен преглед на съвместимостта трябва да получите свой собствен персонализиран прочит между вас и вашата любов.

Как да обичаш съвпадение с Водолей

Жена Водолей е много непредсказуемо и нестандартно. Така че дори и да се опитате да ги привлечете с любов, те не могат да бъдат задържани и трябва да им кажете предварително как те карат да се чувствате. Те никога не въвеждат, за да бъдат принуждавани към нещо, особено ако това противоречи на техния морал и кодекс на поведение. Така че, ако бракът или партньорството са тема за разговор, бъдете готови да насочите вниманието към тема, с която тя се чувства по -удобно.

Мъж от Водолей никога не може да се проведе нито един разговор. Всъщност той изглежда винаги има много на ум, дори ако разговорът е сериозен. Вероятно е неспокоен и иска да свърши много. Така че е добре да мисли напред. И така, как да хванете този неспокоен дух? Оставете го да бъде. Преди да не може да насочи вниманието ви към вас, той трябва първо да се съсредоточи върху себе си и това, от което се нуждае. Това не означава, че той не те обича; това просто означава, че той е зает много. Ако случаят е такъв, тогава най -добрият начин е да му помогнете да постигне целите, от които се нуждае, и той ще ви обича още повече за това.

Водолеят е най -съвместим със Стрелец, Овен, Близнаци и Везни.

Те са неутрални с Козирог, Рак, Риби и Дева.

Те са несъвместими с Телец, Скорпион и Лъв.

Когато си партнирате с друг Водолей, резултатите могат да бъдат положителни, но очаквайте много ексцентричности от външни лица.

Таблица за съвместимост на Водолей:

Съвместимост със слънчеви знаци Водолей

Неща, които трябва да имате предвид

Основни черти на връзката

Те са очарователни, завладяващи, непредсказуеми и приключенски.

Те се ръководят от интелекта, оригиналните мисли и всички други принадлежности на ума.

Те обичат да правят нещата нестандартно и гледат на живота от различни гледни точки.

По същия начин в отношенията те ще търсят предизвикателство, отклонявайки се от обичайното, като същевременно поддържат топлина, желание и взаимно разбирателство във връзката.

Приятелски и грижовен

Те се грижат за приятелството и за другите.

Те винаги са готови и нетърпеливи да помогнат и ще се справят с това, че помагат на приятелите си при всякакви трудности, които им се случват.

Въпреки че са много интелектуално задвижвани, този знак е грижовен и привързан в същото време.

Те могат да обичат дълбоко и може да не го изразят много с думи или романтични жестове (във взаимоотношения или приятелства), но силната им грижа се изразява чрез техните дела и постоянство да помагат и да се грижат за нуждаещите се.

Приключенски и независим

Това е мъжки знак и обича тръпката и приключенията.

Те обичат да бъдат свободни, независими, в ново търсене и мразят съответствието и близкото мислене.

Те изобщо не са срамежливи и вместо това са доста оживени. Те са позитивни, идеалистични и нетърпеливи да експериментират и да се учат (което ги кара да експериментират с различни взаимоотношения и партньори).

Запознанства или уреждане?

Вероятно те ще се срещат много, тъй като са мъжки знак, а също така е вероятно техните партньори да са от различен произход или от различен тип.

Този знак дълбоко в себе си иска да бъде сигурен и уреден, но любовта им към изследването на нови неща и новостите ще ги накара да намерят тези интересни разнообразни партньори.

Нужди във връзка

Този знак се нуждае от свобода в една връзка. Те са знак за оригинално мислене и иновативни знания и макар да са отворени да имат различни видове партньори, те ще се нуждаят от своята независимост и свобода да мислят.

Те мразят да бъдат обвързани и могат да оставят това настрана за известно време, но в крайна сметка ще се върнат за независимостта, от която се нуждаят.

Това е фиксиран знак и знак, предназначен за по -голямата схема на живота.

Всички те са за голямата картина и не искат да обвързват малко отворените си умове.

Тяхната съвместимост може да дойде във връзка, ако партньорът им може да ги завладее и да бъде в крак с тях интелектуално.

В заключение

Интелектуалната съвместимост е това, което те търсят най -много и предпочитат това пред строг траен ангажимент.

Ако тези нужди могат да бъдат задоволени, Водолеят ще бъде в задоволителни отношения със силна съвместимост с Водолей.

Може да отнеме известно време, докато Водолеите стигнат до този момент, защото Водолеите не искат да поемат ангажимент с грешния човек и да загубят свободата си.

Ако получат свободата си и физическото и психическото си удовлетворение, връзката ще бъде такава с много свобода, разговор, толерантност, уважение и споделен интелект и те ще се радват да бъдат в страстна, разбираща и блажена връзка.

У дома | Други статии за астрология

Любов съвпадение съвместимост Водолей

Популярни Публикации