Съвместимост Водолей и Лъв - Въздух + ОгънЛъв и Водолей правят отличен любовен мач. Те са два много различни знака, но техните различия трябва да подправят уравнението, като същевременно осигуряват баланс на по -екстремните черти на характера на всеки човек. Това в крайна сметка създава връзка, която е по -балансирана от други подобни мислещи знаци.

Това е една от онези двойки, които просто се удариха веднага щом се срещнат, но това няма да е любов от пръв поглед. Те незабавно се привличат един към друг, така че по отношение на съвместимостта на тази връзка тя е доста висока.Лъвът е силно привлечен от ума и интелекта, които Водолеите притежават, както и от способността им да бъдат оригинални.

Водолеите са много привлечени от способността на Лъвовете да бъдат много щедри и мили. Те също обичат факта, че внасят огромно количество енергия и страст във връзката.

Това е една от онези двойки, където противоположностите се привличат. Те са толкова уникални и различни, но няма как да не бъдат привлечени заедно във връзка.

Как са влюбени Лъв и Водолей?Те наистина са много интересна двойка. Водолеят е много ексцентричен, а Лъвът е много изтънчен. Нещата първо ще започнат на ниво приятелство, а след това ще преминат отлично към любовта.

Винаги е интересно, когато имате двойка, която е комбинация от два различни типа личности, но са силно привлечени един от друг поради тези различия.Водолей, който е идеалистичен човек, привлича погледа на Лъва доста лесно поради факта, че те имат много красиво сърце. Това незабавно ще накара Лъва да иска да съблазни Водолея, който може да открие, че имат някои неуспешни опити да го направят, докато Водолеят не започне да осъзнава, че не могат да живеят без любовта на Лъв.

Ако тези двамата изпаднат в любяща връзка, Водолеят може да помогне на Лъва да се отпусне и да се отпусне в живота, нещо, което им липсва, защото винаги са развълнувани. В същото време Лъвът ще може да помогне на Водолея да се адаптира и да се концентрира повече върху отношенията, които споделят помежду си.

Място, където нещо може да предизвика проблеми помежду им, е, че и двамата обичат да бъдат в центъра на вниманието, когато става въпрос за социалния им живот. Ако се чувстват така, сякаш един от тях привлича повече внимание, отколкото над другия, между тях може да възникне ревност, особено когато става въпрос за Лъв.

Друго нещо, което би могло да се окаже между тях двамата, е доколко и двамата могат да бъдат упорити и самонадеяни, що се отнася до нещата. И двамата, независимо в каква ситуация се намират, ако смятат, че са прави за нещо, може да им отнеме много, за да променят мнението си.

Никой от двамата няма да иска да се предаде и ще се рови и ще се бие, докато не спечели спора.

Това може да са някои от проблемите, с които биха могли да се сблъскат в една връзка, но ако отделят време да предадат своите чувства и мисли един на друг, те ще могат да заобиколят тези неща.

Искате задълбочено ръководство за мач на Лъв Водолей? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Лъв | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Толерантен и спонтанен Водолей е точно за Лъва - много страстна двойка.

Селия: Водолеят има начин да не бъде там - имайки предвид, ако не в тялото - когато искате да ги обсипвате с обич.

Джен: Водолеят няма търпение с онези, които се опитват да ги променят. Това може да ви е трудно да приемете, тъй като обичате да приемате трудни предизвикателства. Може да избягате от Водолея, след като опитите ви изглеждат неуспешни. Ще трябва да работите най -усилено, за да постигнете тази връзка, но ако положите усилия и дадете на Водолея времето и пространството, тази връзка може да бъде дълготрайна, щастлива.

Лидия: Това вероятно няма да се превърне в нещо дългосрочно, освен ако не сте готови да хвърлите всеки път енергия в любовния си живот. Като начало ситуациите и сексът ще изглеждат твърде добри, за да са истина и двамата ще откриете, че сте невероятно доволни от начина, по който изглеждат нещата. След като се вмъкнете в тази ежедневна рутина, вие сте в пълно бедствие, тъй като всичко ще бъде надолу по хълма оттам. Споровете ще бъдат в изобилие и ще откриете щетите, които това причинява както на вашето самочувствие, така и на връзката ви е почти фатална. Водолеите трябва да помнят да направят Лъв номер едно, а не да са готови да помагат на всички останали и на ближния през цялото време.

Лъвът трябва да приеме, че Водолеят никога няма да им даде всичко необходимо в любовта и да приеме това, което може да бъде предложено. Отпуснете се заедно, отделете време и поговорете най -важното, без да спорите, за това как се чувствате.

Лора: И двата знака ще могат да виждат очи в очи чрез социалните си дейности. Двамата се радват на хората в групови настройки, въпреки че всеки знак гледа на събиранията малко по различен начин. Лъвът е по-склонен да иска да бъде в центъра на вниманието, докато Водолеят също ще броди, но повече по пробващ, любопитен начин. Лъвът ще се забавлява със странните и неочаквани обрати на Водолей, докато Водолей ще се възхищава на начина, по който Лъв се утвърждава в света. С блестящите идеи на Водолей и отличното изпълнение на Лъв, тези двамата могат да направят нещата по света.

Трейси: Лъв и Водолей могат да научат много един от друг, въпреки че споровете могат да доведат до това, че и двамата са упорити и горди. Съвместим мач е възможен, ако постигнат взаимна любов и уважение с отлична комуникация.

Хайди : Незабавното привличане ще започне тази двойка. И двамата обичат да излизат и да изследват света и имат способността да се стимулират психически един друг. Водолеят обаче може да бъде критичен, което няма да направи нищо за егото на Лъв. Лъвът може да бъде топъл и любящ, докато Водолеят изглежда хладен, когато става въпрос за привързаност. В крайна сметка Лъвът ще се опита да доминира в независимия Водолей, което може да предизвика негодувание и в крайна сметка да донесе конфликт във връзката.

Кели: Това е отлична комбинация, тъй като и двата знака намират другия за много стимулиращ. Единствените проблеми, които могат да възникнат, са в областите на практичност, ако и двамата оставят по -слабите си аспекти да поемат.

Маркъс : Благородният Лъв често е привлечен от привързаната, нежна природа на Водолея. Често ще намерите тези две свити, Голямата котка мърка доволно и се чувства напълно сигурна и сигурна с Водолея. Тези двамата ще трябва да направят някои корекции, тъй като вашите знаци лежат точно срещу другия, но в този случай те изглеждат като допълващи се противоположности.

Дейвид: Ако лъскавият Лъв може да приеме ексцентричен Водолей и ако независимият Водолей може да покаже на нуждаещия се Лъв адекватно обожание, това може да бъде добър мач. Лъв обаче трябва да се откаже от някакъв контрол, защото Водолеят няма да се придържа към плановете на никой друг

Мъж Водолей и жена Лъв

Лъв жени и Мъже Водолей са противоположни един на друг, но са привлечени един от друг, както знаете, противоположностите се привличат. Жените Лъв разчитат на лични изрази, за разлика от Водолеите разчитат на групи. Но поради всичките си различия в отношението към живота, те дават баланс един на друг в отношенията си.

Жени Лъв са много учтиви и щедри и са приятелски настроени към своите скъпи и близки. И те наистина харесват публика, когато правят нещо. И те имат големи организационни умения и знаят какво трябва да се направи, за да се контролира проект при всякакви условия.

Мъж Лъв и жена Водолей

Теорията противоположностите се привличат, работи тук като жените Водолей и Мъже Лъв са точно противоположни по природа. Докато жените Водолей обичат да изследват и да бъдат в групи, мъжете Лъв искат да се задържат за себе си и да вярват в собствените преживявания. Мъжете Лъв са реалистични и практични хора. Те обичат да водят балансиран живот. В такава ситуация, Жени Водолей водят идеален живот и искат да се забавляват. В любовните отношения винаги е важно да има един здрав човек, ако другият е малко луд. И така, съвсем противоположните по природа мъже и жени се привличат и балансират любовните отношения. Казват, че и двамата, ако са във връзка, изследват личността един на друг и имат различни и приятелски любовни отношения.

Приятелство Водолей и Лъв

Фойерверки могат да се случат в мига, в който очите ви се свържат. Ще бъдете добри приятели, когато и двамата се харесвате, но не се изненадвайте, ако изпадате от време на време.

Връзка Лъв и Водолей

Като любовници:

Не е най -лоялната връзка с много тъмни облаци на хоризонта.

Дългосрочна връзка:

Ако се уважавате достатъчно взаимно, връзката ви ще бъде стабилна връзка, но трябва да сте либерално настроени.

Краткосрочна връзка:

много забавни и безгрижни моменти.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Среща с Лъв | Запознанства с Водолей

Секс Водолей и Лъв

Когато времето е добро, любовта е експлозивна и обратно.

Лъв и Водолей сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Лъв в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолей с Лъв По всички точки:

общ резултат 89%

Били ли сте във връзка Водолей-Лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Водолей | Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на зодиака

Лъв + Водолей

Популярни Публикации