Влюбен ВодолейКогато Водолей е влюбен? Любовните отношения или партньорствата може би са една от областите, където Водолеите изглежда са по -загрижени за собствения си любовен живот, отколкото за света около тях. Те все още дават енергията си на другите, но повече за проблемите на истинския свят. Що се отнася до партньора им

Любовните отношения или партньорствата може би са една от областите, където Водолей изглежда са по -загрижени за собствения си любовен живот, отколкото за света около тях. Те все още дават енергията си на другите, но повече за проблемите на истинския свят. Що се отнася до партньора им, те са на първо място.

В действителност би било много трудно да се намери някой, който е по -склонен да даде по -симпатично и търпеливо ухо.

Ако сте влюбени в един, най -добре е никога да не се опитвате да дърпате вълната върху очите им. Ако се опитате да ги излъжете, ще бъдете хванати и тогава щяхте да го направите. Тези хора разчитат и живеят на истината в отношенията си. Факт е, че те не могат да живеят без партньор, който казва истината.

Те имат много малко търпение или толерантност към хората, които търсят внимание. Ако можете да им покажете, че сте много щедри, не финансово, но повече с времето и енергията си, ще имате партньор във Водолей.

какво търси Водолеят в партньорТе наистина търсят някой, който да може да общува много добре с тях. Те искат някой, който ще може да се отвори и да понесе душата им и да им каже точно какво е в сърцето им. Някой, който носи емоциите им, ще бъде начело в списъка им. Защото те не искат да губят времето си в опит да дешифрират дали някой наистина се интересува от тях или не.

Те искат да намерят някой независим. Някой, който ще иска да има връзка с тях, но също така ще има време сам за себе си, от двете страни на спектъра.ако погледнете връзката по -долу, ще видите с какви други знаци е съвместим Водолей. по една или друга причина Девите изглежда създават страхотен тандем с Водолея.

С кого е съвместим Водолей?

Какво ще научите:

Най -добрият и най -лошият Водолей в любовни качества

Водолеите наистина се отнасят към групата си връстници и са хуманитаристи от зодиака, които обичат да се свързват с новото.

Най -добрите качества: Много ярка, забавна и интелигентна компания, която винаги знае актуалните тенденции. Справедливи във всичко, те могат да бъдат много щедри, любящи и уважаващи любовен партньор по всякакъв начин. (Също така те са иновативна компания и са много отворени за промяна).

Предизвикателства: Може да се разстрои и донякъде измори с течение на времето за всички недостатъци, открити във връзката. Тогава те могат да бъдат доста далечни, тъжни и да не общуват като цяло. Трябва винаги да държат мислите си на положително и също да помнят да вървят по течението.

Любовни черти

Любовните черти на Водолея включват голямо самочувствие и естествена сексуална привлекателност-което означава, че на Водолеите никога няма да му липсват партньори Уинк. Те притежават силни и привлекателни личности, които помагат за привличането на други хора към тях почти магнитно. Те са известни като екстроверти и за това, че мислят напред. Те могат да бъдат изобретателни, изключително оригинални, идеалистични и да работят добре в групи. В отношенията Водолеите са склонни да бъдат лоялни и любящи с грижовен, отворен подход. Понякога те могат да бъдат леко флиртуващи, което им помага да бъдат привлекателни. Водолеите харесват малко загадъчност, така че не винаги реагират най-положително на пълноценна помощ от потенциален партньор.

Мъжки любовни черти на Водолей:

„Мистър Гладък“, който обича да бъде или да се чувства като шеф. Той може да бъде сърцераздирател, но прави страхотна компания и винаги ще има добър кръг приятели. В кариерно отношение мъжът Водолей има както таланта, така и харизмата, необходима за изкачване на кариерната стълбица, за да може да бъде добър доставчик. Той е страхотен слушател, който не съди хората твърде бързо. Г -н Водолей не е този, който обича да стои неподвижен, така че винаги ще мисли за бъдещето и ще прави планове - подгответе се за малко разходка.

Прочетете повече за мъжа Водолей

Женски любовни черти на Водолей:

Лекащ и безпомощно изглеждащ отвън, но разумен, самоконтролиран и честен вътре-женската Водолей изглежда е парадокс. Тя има голям чар и обича приятелите си - смехът и приятелството са най -важната част от живота й. Може би не е най -естествената домакиня, но чудесна с хората и лесно може да се превърне в център на социалния кръг. Г -жа Водолей поставя голям акцент върху доверието и честността в отношенията си. Тя не се впечатлява лесно от приказките; действията са много по -важни.

Прочетете повече за Жената Водолей

Нещата, на които Водолеят трябва да се съсредоточи, когато са влюбени

Те не трябва да преосмислят нещата

Те са тип човек, който има склонност да идеализира всичко, това е една от чертите на въздушния знак, но имат склонността да преосмислят неща, които могат да сложат край на отношенията и любовта доста бързо.

Известно е, че рационализират всичко и когато се сблъскат с влюбен проблем, се опитват да намерят причина защо нещата вървят така, както са, като в същото време отблъскват собствените си утвърдени чувства.

За тях е много важно да си дадат шанс да слушат какво им казва сърцето да правят. Правейки това по начин, по който стигат до заключение за своите мисли / чувства, но не прекалено мислейки и поставяйки се в състояние на безпокойство.

Не просто изграждайте любов, изградете вечно приятелство

Продължителната любов не се гради върху външния вид или повърхностността, така че е много важно за тях да поставят мощна основа в любяща връзка, която е изградена първо на приятелството.

За да станат истински партньори в живота с половинката си, те не се нуждаят само от партньор, който е любовник, но и от някой, който е като най -добрия им приятел. Те трябва да обичат някого, когото знаят, че могат да се доверят на всяко влакно от тяхното същество. Те трябва да имат способността да могат да говорят с партньора си за всичко и всичко.

Те трябва да бъдат с някой, който ще уважава техните идеи

Това е човек, който е много идеалистичен в мисленето си. С това те имат способността да променят света около себе си и партньора си. В идеалния случай биха искали да имат партньор, който да може да прави всички тези неща с тях.

Или най -малкото партньор, който уважава техните идеали и желания, като в същото време им дава свободата да ги упражняват.

Те трябва да са в любяща връзка с някого, който ще оцени кои са те и тяхната уникалност. На всичкото отгоре се нуждаят от някой, който да стимулира, и от тях интелектуално.

Ако сте влюбени във Водолей, това може да са неща, които може да искате да разгледате.

любители на Водолей

0 Връзки
Популярни Публикации