Съвместимост на Овен и Близнаци - Огън + ВъздухВ този мач има голям шанс за забавление и страст. Двата знака са съвместими в много отношения. Близнаците, които могат да работят около Овена, например, означават, че той като въздушен знак ще подхрани страстта и щастието на огнените Овни, озарявайки пламъка им. Това прави двойка, която има

Близнаците са знак за променлив въздух, докато Овенът е знак за кардинален огън.И двата знака плюс техните елементарни знаци ще се смесят добре и ще създадат много балансирана връзка.

И двамата се радват да изживяват нови неща и да се радват на нови житейски преживявания, тъй като и двете са доста страстни.

И двете са много активни, но по напълно различни начини. Овните са много активни във физически смисъл, където са постоянно в движение, докато Близнаците са много активни в интелектуалния смисъл, в който винаги са в мисли. Близнаците са доста умни.

Когато вземете тези две качества и ги смесите, можете да създадете невероятни възможности да прекарате много добре във връзката.Единственият недостатък е, че понякога започват неща, които не могат да бъдат завършени. Близнаците понякога лесно се разсейват и се знае, че Овенът е упорит.

Единственото нещо, което може да бъде гарантирано, когато става въпрос за това партньорство, е фактът, че никога няма да има скука в отношенията им. Обратното ще бъде вярно.И двамата са хората, които няма да се отклоняват от вземането на решение набързо и винаги ще се насърчават взаимно да поемат рискове. Това може да е добро и лошо, тъй като ги отваря за повече житейски опит, но също така може да доведе до малко проблеми едновременно.

Така че това е комбинация, която определено може да се получи, но най -добре е също така да разгледате по -отблизо другите влияния, които те имат в класациите си. Предстоят им по -успешни взаимоотношения, ако имат по -силно влияние на някоя от тяхната Земя или са с фиксирано качество.

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Влюбени Близнаци

Искате задълбочено ръководство за мач Овен Близнаци? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: И двамата сте топки енергия, но вашата е физическият вид зодия Близнаци се занимава с вербална стимулация, създавайки несинхронизирана сексуалност.

Селия: Мехурчестите, възбудими Близнаци отговарят на настроението ви и няма да се опитват да ви обвържат. Заедно можете да отидете до края на дъгата.

Джен: Вие двамата трябва да сте много щастливи заедно. И двамата търсите разнообразие и имате някакъв неспокоен характер. Тъй като не се страхувате да поемате рискове, а Близнаците винаги нарушават правилата, вие двамата никога не трябва да скучаете! Близнаците ще имат пълни ръце, винаги ще ви поставят на първо място, но когато се положат усилия, вие ще сте готови само да възнаградите Близнаците. Тази връзка е пълна с диво забавление и добро настроение, което е връзката, която ще ви държи заедно.

Лидия: С Овен и Близнаци имате незабавно привличане и сексуална привлекателност, преминаващи през вас двамата и това ще доведе до много активен сексуален живот. Спалнята може почти да се превърне в състезателен пръстен, тъй като и двамата се борите да бъдете тази с най -новата идея да внесете в леглото си, за да възбудите ситуациите още повече! Близнаците са склонни да бъдат на топка и винаги търсят забавни коментари, с които да излязат, този, който винаги забавлява и обръща внимание на всеки, с когото сте.

Това може да разкрие твърде много ревнивата страна на Овена, така че не забравяйте да го държите капак, за да предотвратите ненужни спорове. Едно нещо, което Близнаците не обичат да чувстват, че е контролирано, така че Овните трябва да гарантират, че дават възможно най -голяма свобода, за да може това да работи. Това обаче е перфектното приятелство и вие двамата можете да бъдете приятели за цял живот, независимо от начина, по който се променя връзката ви.

Лора: Овенът ще завладее Близнаците с бързината, от която се нуждае Близнаците, от своя страна Близнаците ще заинтригуват Овните не само със способността да се справят, но и с добавяне на още неща за зареждане. Овенът няма нужда да стъпва прекалено много на пръстите на Близнаци, тъй като те са по -чувствителни, отколкото изглеждат.

Трейси: Близнаците са въздушен знак- това се подравнява с Овен, тъй като въздухът подпалва огъня. Астрологията предполага, че това означава, че Близнаците могат да помогнат на Овните да реализират пълния си потенциал. Много ариани ще бъдат привлечени от общителните Близнаци, но склонността на Овена да доминира може да възбуди предизвикателната природа на Близнаците. Тази двойка може редовно да се кара, тъй като и двамата се радват на добър спор

Кели: Тази двойка може да бъде много добра един за друг, като осигури баланс. Близнаците ще успокоят Овена, а Овенът ще се наслади на интелигентността на Близнаците.

Маркъс : Това може да бъде много стимулираща връзка без ограничения. Разговорите и самият живот няма да бъдат скучни. И двамата се радват да опитват нови неща и да търсят нови приключения заедно и притежават свои собствени. Интелектът на Овен подхожда на умния ум на Близнаците.

Дейвид: И двамата сте забързан и бързо отегчен, с широкообхватни дейности и интереси. Овенът е много физически, докато Близнаците живеят по -психически. Независимо от това, Близнаците са много съвместим знак за Овен.

Мъж Овен и жена Близнаци

Мъжете от Овен винаги са приятелски настроени и имат креативен характер. Мъжът Овен може да спечели всичко, което иска в живота си, както и жената на мечтите си. Мъже Овен са честни и верни и винаги са готови да помогнат на всеки. Те обичат да водят по рождение и когато са влюбени Жени Близнаци , те винаги действат като умствен приятел и винаги са готови да й помогнат да изпълни мечтите си. Жените Близнаци са малко настрана и понякога могат да ограничат топлия дух на мъжа Овен, но някои корекции могат да им помогнат да живеят и да останат заедно през целия си живот.

Мъж Овен с жена Близнаци

Жена Близнаци Овен МъжИстории от реалния живот

Амбър Л.

Аз съм жена Близнаци и от напоследък срещам много момчета Овен, всички те са добри момчета и за мен е шокиращо, че всички те имат еднакви любящи и грижовни качества за тях, аз винаги мисля, че зодията е глупост и хората избрах да бъда този, който искам да бъда и твоят знак, тъй като няма нищо общо с това, толкова се обърках. Аз съм Близнаци, приятелят ми е Овен и няма по -добър мач, който можете да вземете от момиче, което говори или е имало връзка и е свързано с момчета от всички зодии.

Хедър Р

Аз съм Близнаци женен за мъж Овен. Ние сме много добри заедно почти по всякакъв начин, и двамата сме креативни и работим в една област, така че е чудесно да можем да говорим за нашите проекти. Той е много упорит и има много странности, но всичко това ми е интересно, като пъзел! Никога не ми омръзва с него, което честно казано е най -доброто, на което можех да се надявам, защото винаги ми беше скучно с момчета, с които съм излизала преди него. Един голям проблем е, че моят Овен не обича много да говори! Той е много изразителен и има много мнения, когато говори, но предпочита да ги обмисли сам, освен ако не е в настроение. Понякога ме побърква! Открих други начини да се справя с това като слушане на подкасти (основно радио предавания, където куп хора говорят, говорят, говорят) хаха. Също така моят съвет към Близнаците е да определят заедно ясни правила (обикновено зададени от Овен, но можете да преговаряте) и да се опитате да ги следвате възможно най -много. Това е единственият начин да останете на добрата страна на Овен!

Лия

Аз съм момиче Овен, а той е Близнаци и съм толкова влюбен в него. Мисля, че най -важният и най -добрият начин да имате по -силна връзка е да не гоните Близнаци, а да накарате Близнаците да ви гонят. Когато се срещнахме с приятеля ми, той каза, че ме обича от пръв поглед, но аз просто се почувствах като първо приятели, които не знаех точно каква е тази връзка в началото и се страхувах да се влюбя. Отне ми около 3 седмици, за да се откажа и да се влюбя, а сега се срещаме от 4 месеца и любовта ни става все по -силна всеки ден. Мисля, че за да може една връзка да работи с Близнаци, те трябва да ви преследват и в зависимост от тяхната личност, навици и т.н. изглежда, че звездите паднаха за нас и мога да кажа досега, че мога да се видя с него до края на животът ми добро сърце забавен сладък и страхотен секс.

Мъж Близнаци и Жена Овен

Човекът Близнаци има спокоен и безгрижен характер и винаги се опитва да избягва всичко, което може да постави свободата му на клада. С жена Овен той живее щастлив живот, изпълнен с любов. Жената Овен я подкрепя Мъж Близнаци по всякакъв начин и обича да го прави. Нейният остроумен ум се възхищава и обича от мъжа Близнаци. По време на физически контакт, Жена Овен е по -взискателен и мъжът Близнаци не е съвместим с нея в този смисъл, тъй като и двамата имат различни възгледи относно правенето на любов. Всеки конфликт, който възниква в отношенията, се дължи на притежателската природа на жената Овен и безгрижната природа на мъжа Близнаци.

Жена Овен с мъж Близнаци

Мъж Близнаци Жена Овен Истории от реалния живот

Анджела Дж

Изминаха четири години и все още не съм жената, която бях. Близнаците са прекрасни приятели, но не се влюбвайте в тези хора. Не бях луд, преди да го срещна. Сега поглеждам назад и виждам игрите с глава, двойния живот, другите жени и доброжелателността (Днес те обичам, утре, не знам, бих могъл да срещна наистина готина мацка и какво да правя тогава?). Дами, нужни са години, за да разберете какво се е случило и колкото повече го обичате, толкова по -дълго отнема да се възстановите. Направете си услуга и обърнете внимание на тези червени знамена. Те са там по някаква причина.

Шарън Р

Аз съм Овен, той е Близнак. Запознахме се, когато бяхме на 12 и се влюбихме един в друг веднага. Бяхме изключени и включени в продължение на 4 години, докато не го оставих за някой друг. Свързахме се отново на 20 години и се срещахме почти 2 години, докато той ме напусна, защото исках той да се обвърже и го изплаших. Изминаха още 2 години раздяла и той наскоро дойде при мен на 24 години и ми каза, че аз съм тази за него. Разбира се, че се влюбихме отново. Наистина има нещо магнетично в нашата връзка, никога не съм се чувствал по този начин с някой друг, с когото съм се срещал досега. Той казва, че вече е узрял и иска да се ожени и да има деца с мен, така че ще видим.

Пръчка

Аз съм мъж Близнаци и влюбен в жена Овен, минаха над 8 години и любовта продължава да расте и расте всеки ден, имам предвид да, аргументите настрана, но тези аргументи избледняват за по -малко от минута, за да запазим Овен и Близнаци стабилни отношения Близнаците трябва да бъдат наистина покорни и трябва да позволят на Овните да водят, нещо, което е трудно да се види от Близнаците, но да бъде предупредено, ако продължавате да казвате на Овена да води и да взема решения, които биха накарали Овните да се чувстват неудобно и да ги принудят да мислят, че вие сте зависими и не можете да вземате решения. Стига да им позволите да водят и да се подчиняват и след това да поемат отговорността, когато се чувстват потиснати, тогава вие сте настроени завинаги и никога не спорете за пространството, от което се нуждае Овенът. Четох, че Близнаците са флирт и не са лоялни и честно казано с гордост мога да кажа, че ВСИЧКИ БЛИЗНАЦИ са любящи и те обичат до края. Ако сте имали лош опит с Близнаци, съжалявам, но това означава, че връзката не ви е вървяла добре. Все още е влюбен в Овен

Приятелство Овен и Близнаци

Ще споделите много интимни мисли и тайни за хората около вас.

На ниво приятелство и двамата имат много химия и могат да се разбират на ниво, което повечето други не могат. И двамата обичат да се шегуват и да си прекарват страхотно, а Близнаците, които са екстроверт и доста смешни, могат да привлекат Овните доста лесно като приятел. И двамата могат да се свържат добре и да създадат невероятни приятели.

съвместимостта на приятелството между тях е много висока

Връзка Близнаци и Овен

Като влюбени:

Ще можете лесно да общувате и да се вълнувате един друг.

Дългосрочна връзка:

Много добър шанс за успех.

Краткосрочна връзка:

Ще се образува мигновена връзка, която ще бъде много специална и интимна.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Запознанства с Близнаци

Секс Овен и Близнаци

Горещо горещо горещо.

Близнаците ще извадят най -доброто от Овните, за да се забавляват заедно в спалнята. Тези двамата наистина ще се пуснат в спалнята и ще изследват нови сексуални удоволствия, за които един от тях може дори да не е помислил. Тези двамата никога няма да скучаят, тъй като и двамата имат страхотно въображение.

Сексуалната съвместимост между тях е много висока

Овен и Близнаци сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Близнаци в леглото

Съвместимост на Овен с Общ резултат на Близнаци:

общ резултат 75%

Били ли сте в отношения Овен-Близнаци? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Овен | Индекс на съвместимост на Близнаци | Индекс на съвместимост на зодиака

Близнаци + Овен

0 Връзки
Популярни Публикации