Съвместимост на Овен и Лъв - Огън + ОгънТе са много добър, вълнуващ мач един за друг. И двата знака имат огнена страст към живота и се радват да бъдат екстровертни и изходящи. Между двата знака има дълбоко, неизказано разбиране и те обикновено се комбинират, за да работят и да живеят заедно много хармонично.

И двамата са огнени знаци, като Лъвът е неподвижен знак, а Овенът е кардинален знак.Има едно нещо, което тези двамата споделят заедно, което е несравнимо. Това е, че те имат подправка за цял живот. Те се радват на живота максимално и му се радват заедно.

И двамата имат много положителен възглед за живота, който заедно се стремят да се възползват, като правят връзката и живота си още по -добри, отколкото биха могли да си представят.

И двата знака имат много добри лидерски качества.

Това, което обикновено се открива, когато сравнявате тези два знака заедно, които могат да станат доста проблематични, е, че и двамата обичат да поемат водеща роля и очакват другият да ги последва. И двамата имат склонност да бъдат началници.Връзката обаче ще започне да се развива много гладко, когато и двамата разберат кой е шефът в различните аспекти на живота (дом/финанси/деца и т.н.). Един човек не може да бъде шеф на всичко, те трябва да делегират кой ще бъде шефът, за да могат да се чувстват сякаш отговарят. Това ще задоволи нуждата им да доминират.

Овните, както бе споменато по -горе, могат да бъдат много импулсивни, когато става въпрос за живот, и те наистина обичат, че Лъвът им носи организационни умения, както и способността да започнат да планират нещата задълбочено и съответно.Единственото нещо, което може да се каже за това, че двамата са заедно във връзка, е, че има много любящо и привързано качество, което споделят заедно.

Тези двамата ще бъдат лоялни до самия край и това е нещо, което ще бъде безспорно до края на времето.

Тези двамата заедно знаят, че един друг имат гръб и най -добри интереси в сърцето си и когато имат чувството за тази сигурност при заключване, тази връзка има способността да достигне до звездите.

Удивително е да си във връзка (особено в тези времена), знаейки, че твоят близък има гърба ти.

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Влюбен Лъв

Искате задълбочено ръководство за мача Овен Лъв? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Още един огнен знак, Лъв изисква повече внимание от Рама, но те изпълняват романтичните копнежи един на друг и поддържат сексуален контакт един с друг.

Селия: И двамата сте динамични хора, живеете пълноценно. Разбирате се, но ще има чести емоционални бури.

Джен: Вие двамата може да имате шанс за добра връзка, ако успеете да се научите да приемате постоянната необходимост, че Лъвът трябва да бъде в центъра на вниманието. Имате предизвикателството винаги да поставяте Лъва в центъра на вниманието на вашата привързаност. Лъвът също ще има трудности да ви позволи да поемете отговорността, тъй като това не е в тяхната природа, но разбира се, няма да го имате по друг начин.

Лидия: Тази връзка може да има няколко проблема, докато двамата се опознаете, но след като преминете този изпитателен период, магията ще вземе връх и вие ще създадете страхотна връзка! Овенът и Лъвът са много любящи един към друг и винаги между вас тече безкраен поток от комплименти. И двамата сте склонни да се съсредоточите върху кариерата си или области извън любовния си живот, така че това ви позволява да имате собствено лично пространство и да можете да правите свои неща редовно.

Тази връзка ще бъде много привързана и няма да мине ден без много прегръдки и огромно количество любов. Вие не само ще бъдете невероятни любовници, ще бъдете най -добрите приятели и ще можете да споделяте всякакви проблеми помежду си, по всяко време. Трябва да сте сигурни, че ще внесете много разнообразие в спалнята, за да спрете и двамата да се отегчават!

Лора: Овен може да иска да поеме царуването, но Лео обикновено има повече опит и търпение. Въпреки това, Лео би бил умен да позволи на Овена да има значително количество власт, дори и само да изглежда като символична сума на Лъв. И двамата са изразителни романтично, човек може само да си представи изливането на привързаност, която може да възникне от тази огнена топка от любовна връзка.

Трейси: Връзката с Лъв може да бъде вълнуваща, но с две големи его може да изисква взаимно уважение и усилия за работа. Овенът се управлява от Марс, а Лъвът се управлява от Слънцето, което прави много съвместим съюз.

Хайди : Тъй като и Лъвът, и Овенът обичат да поемат водещата роля, компромисът ще трябва да надделее. И двамата са романтични и двамата могат да бъдат отворени за живот. Докато всеки продължава да храни другите с егото, това може да е щастлива връзка.

Кели: Това дуо може да бъде страхотен екип, ако си позволяват да се обръщат в светлината на прожекторите. Физическият аспект на тази връзка може да бъде много възнаграждаващ и нещата могат да бъдат много успешни, ако насочват енергията си заедно.

Маркъс : Овенът и Лъвът са благородни същества, но има ли място и за двамата в гората? Да, ако могат да усетят един друг превъзходни качества. Пазете се от голям сблъсък на воля, тъй като нито един от двамата не обича да се отказва от властта, лесно бихте могли да се окажете в емоционална патова ситуация.

Дейвид: Два огнени знака са длъжни да създават изобилие от топлина. Освен от време на време егоцентрично поведение от двете, това ще бъде забавна, енергична двойка. Лъвът е силно съвместим знак за Овен.

Мъж Лъв и жена Овен

Връзката между мъж Лъв и Жена Овен е изпълнен с вълнение, сила и страст. Човекът Лъв има природа, която го принуждава да остане доминиращ във всички аспекти на живота си. Той се опитва да завладее жена си. Той е истински и лоялен любовник. С жена Овен мъж Лъв се чувства комфортно в израз на своята любов и изгарящи емоции. Възхищава се на увереността, решителността и женствеността на своята жена Овен. Естественото доминиращо поведение на мъжа Лъв понякога е дразнещо за жената Овен и нейното импулсивно действие може да обиди Мъж Лъв което води до различия между тях. Те могат да решават спорове, като говорят помежду си и това прави двамата щастливи.

Мъж Овен и Жена Лъв

Връзката между a Жена Лъв и Мъже Овен е много страстен и са енергични във всичко, което правят. Те често се възхищават и оценяват един друг, но понякога гордостта пречи и създава проблеми и могат да имат много тежки състезания помежду си. За да поддържат здрави отношения, те трябва да споделят светлината на прожекторите.

Мъжете Овни са привлекателни почти мигновено поради своята личност, на която завиждат много хора. Освен това те са лоялни, щедри и много отдадени. Те също са много конкурентни и най -вероятно ще спечелят трофея на всяко състезание.

Мъж Овен с жена Лъв

Приятелство Овен и Лъв

Ще се харесате един на друг стил и обосновка.

Тези два знака заедно имат много общо. Изглежда и двамата имат един и същи възглед, когато става въпрос за живот и как трябва да се живее. И двамата са енергични, така че винаги ще бъдат навън и имат силна воля да се уверят, че ще получат това, което искат. Те ще се разбират добре, стига да не се опитват да доминират един над друг.

съвместимостта на приятелството между тях е много добра

Връзка Лъв и Овен

Като влюбени:

Тук няма проблем, ако не спорите заради липсата на вълнение.

Дългосрочна връзка:

Може и двамата да се отегчите малко от цялата връзка, освен ако не работите, за да я подправите.

Краткосрочна връзка:

Страхотен. Забавни времена и стръмна крива на обучение за личността един на друг.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Среща с Лъв

Овен и Лъв Секс

След като сдвоите, няма да спите много.

Тези двама в сексуална връзка наистина обичат да правят каквото им е необходимо, за да се угодят един на друг. И двата знака са доста доминиращи, което означава, че винаги има някой, който ще поеме водещата роля в спалнята. Това всъщност може да бъде много добро нещо, тъй като създава доста интензивно въже за тези, които контролират тази сесия. Това прави техните любовни моменти доста интензивни.

Сексуалната съвместимост между тях е много висока

овен и лъв сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Лъв в леглото

Овен Съвместимост с Лъв Над всички резултати:

общ резултат 84%

Били ли сте във връзка Овен-Лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Овен | Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на зодиака

лев + овен

0 Връзки

Популярни Публикации