Съвместимост на Овен и Везни - Огън + ВъздухОвенът и Везните са полярни противоположности на астрологичното колело. Всяка връзка между двамата ще бъде пълна с искри и ще изисква разбиране, ако иска да работи.

И двамата са кардинални знаци, единствената разлика е, че Везните са въздух, а Овенът - огън.

Що се отнася до самото колело на зодиака, тези два знака са точно в противоположните страни един от друг. В повечето случаи това означава, че има много малка съвместимост между техния противоположен знак.

Интересното, когато става въпрос за тези две заедно, е, че Везните са склонни да се съживяват в живота от духа и ентусиазма на Овен. Докато самите Овни наистина оценяват как Везните преминават през живота с внимателно внимание към себе си и връзката, която споделят с партньора си.

Когато отношенията започнат да се развиват между двамата, те може да започнат да осъзнават, че често има потребности и желания, които и двамата имат, които никога не са осъзнавали, които са изведени от партньора им.

Това се смята за често случаят, когато сдвоите тези двама заедно, те правят каквото могат, за да изпълнят желанията и нуждите един на друг, що се отнася до връзката и любовния им живот.Това не означава, че винаги всичко е розово между двамата партньори, тъй като и двамата искат наистина да бъдат лидерите в отношенията.

Овенът в това партньорство винаги ще иска да бъде доминиращ в ситуацията, а Везните имат нужда да внесат хармония в ситуацията.Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Овен | Влюбени Везни

Искате задълбочено ръководство за мача Овен Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Чарът и адаптивността на Везните подхождат на Рам. Сексуално искри ще хвърчат, ако Овенът даде Везни време за романтични словесни интермедии (прочетете им малко поезия).

Селия: Не се заблуждавайте от приятната усмивка и нежния глас на Везни. Те са толкова решени, колкото и вие, да имат свой собствен път.

Джен: Вие двамата вероятно ще се сблъскате, тъй като наистина сте пълни противоположности. Докато вие жадувате за необходимостта от постоянно движение, Везните се стремят към баланс и хармония и вероятно няма да могат да приемат вашата тактика за поемане на риск. Вие, от друга страна, вероятно ще откриете, че консервативните начини на Везните са скучни за вас. Тази връзка ще отнеме много работа, за да продължи. Думата компромис ще бъде в горната част на списъка тук.

Лидия: Това е почти перфектно партньорство, тъй като се намирате от противоположните страни на зодиака, така че на теория би трябвало да можете да се подкрепяте във всички области. Сексуалната част от връзката ви може да е малко разединена за начало, само защото Овенът обича да бъде страстен и вълнуващ в спалнята, докато Везните са склонни да се сдържат твърде много. Това произтича от представата за себе си във Везни и само вашият партньор и приятели могат да ви накарат да се отървете от този начин на гледане на себе си.

Вземете партньора си на шопинг, като Овен може да насочи Везните в правилната посока, за да не само се чувства добре, но и да изглежда невероятно. Овните обичат добър аргумент, за да изхвърлят всички чувства, които са били скрити, докато Везните не реагират добре на добра битка, така че може да са склонни да отстъпят след това. Много подкрепа и комплименти обаче могат да ги спечелят, но не използвайте този трик твърде често!

Лора: Първоначалното привличане между тези два знака е нещо красиво. Везните ще се насладят изцяло на директната и пламенна природа на Овен. Овенът е силно привлечен от красотата на Везни. Овенът ще трябва да помни, че повечето Везни предпочитат своите колеги да бъдат учтиви.

Трейси: Везните са нерешителни, спокойни и предпочитат спокойствието. Като противоположни знаци за полярност тук вероятно ще има силно физическо привличане. Със съвместимите управляващи планети Марс и Венера това е хармонична и романтична връзка.

Хайди : Атракция от самото начало. Противоположностите се привличат, поне за известно време. И двамата се наслаждават на социалната сцена, забавляват се и се забавляват. В дългосрочен план обаче ще е необходимо много работа за поддържане на тази връзка. Овенът е по -приключенски, отколкото Везните харесват, а Везните са по -хармонични, отколкото Овенът предпочита.

Кели: Това може да бъде добър мач, но ще има доста компромиси. Овенът ще намери Везните малко нерешителни, а Везните може да намерят Овена малко агресивен. Ако могат да се срещнат наполовина в тези неща, те имат всички шансове за успех.

Маркъс : Нежните спокойни Везни ще лекуват Овните с успокояващ ефект върху живота им. Овенът ще завижда и понякога се опитва да подражава на тяхното спокойствие. Между тези двама има неоспорима мигновена химия, но Рамът трябва да се научи как да борави с Везните с детски ръкавици. Везните няма да приемат любезно честото изваждане от равновесие.

Дейвид: Казват, че противоположностите се привличат и това наистина е така с тази двойка. Овен носи енергичен ентусиазъм; Везните носят изискана интелигентност и чар. Въпреки че разликите могат да причинят трудности, въпреки това Везните като цяло са много съвместим знак за Овен.

Мъж Везни и жена Овен

Обвързан, Жена Овен и мъжът Везни се намират взаимно като взаимно допълващи се и си предлагат това, което липсва на всеки от тях, поради което между двамата има силно привличане. И двамата имат приятелски характер и тази черта е обичана и от двамата. Мъжът Везни е благословен с мъжката красота, която може да бъде завладяваща за много хора. Привлекателната му усмивка е неговата характерна черта. Жената Овен дава всякаква подкрепа на мъжа си, за да поддържа баланс. The Мъж Везни обича да се грижи за половинката си и да я закриля. Ревнивата й природа може да бъде дразнеща за мъж Везни след безопасна граница. Те трябва да избягват противопоставянето, за да станат добра двойка.

Мъж Везни с жена Овен

Мъж Овен и жена Везни

ДА СЕ Жена Везни и мъж Овен образуват любяща и приятелска двойка. Те живеят щастлив живот заедно и връзката им е пълна с радост. Жената Везни има божествена грация и красота, което я прави много лесна за Мъж Овен да се привлече към нея. Жената Везни има способността да ръководи другите, без да се опитва да ги води и доминира над тях и това напълно съответства на отношението на мъж Овен, който не обича да бъде манипулиран от другите и иска да намери свой собствен път. Живеейки заедно, почти няма конфликти, освен ако Овенът не остави егото му да го контролира.

Мъж Овен с жена Везни

Приятелство на Везни и Овен

Бихте могли да бъдете най -социалната двойка във вселената и ще накарате главите да се обърнат.

Тези двамата могат да се обединят и да направят доста приятелство, ако могат да работят заедно за различията си. Везните са доста стабилни в начина си на живот и им харесва по този начин, но може да открият, че нагласата на Овен понякога може да ги отблъсне малко. Овните ще могат да внесат енергията и желанието в ситуацията помежду си, докато Везните ще внесат здрав разум, за да се уверят, че няма да изпадат в твърде големи проблеми заедно.

съвместимостта на приятелството между тези безплатни

Връзка Овен и Везни

Като любовници:

Много вълнение и всичко това с бързи темпове.

Дългосрочна връзка:

Много голям шанс тази връзка да продължи дългосрочно, при условие че запазите забавен елемент в нея.

Краткосрочна връзка:

Толкова много енергия и его ще избухнат, когато се срещнете за първи път, че и двамата може да се поставите един на друг на пиедестали.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Овен | Запознанства с Везни

Секс Везни и Овен

Динамично и енергично раздвижване в сеното.

Тези двамата може да се окажат заедно в доста интензивни сексуални приключения. Къде отива след това, може да се предположи, защото има вероятност тя да отиде или към връзка, или далеч от такава. Междувременно, макар и сексуално, и двамата ще бъдат физически привлечени един от друг и ще имат доста взаимно отношение както емоционално, така и сексуално. Донесете топлината!

Сексуалната съвместимост между тях е доста висока

везни и овен сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Овен в леглото | Везни в леглото

Овен Съвместимост с Везни по всички точки:

общ резултат 63%

Били ли сте във връзка Овен-Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на Овен | Индекс на съвместимост на зодиака

овен + везни

0 Връзки
Популярни Публикации