Овен Секс и съблазняванеСекс с Овен Управляващата планета на знака Овен е Марс. Това е планетата, която управлява както войната, така и сексуалното привличане или похот. Именно поради това хората, родени под знака на Овен, показват много оригиналност и са изключително сексуални в спалнята. Следователно, те са от типа хора, които по -малко се съблазняват и повече са съблазнители. Това е индивид, който когато иска нещо в живота, ще направи всичко по силите си, за да го получи, и това включва в спалнята като

Най -добрите партньори : Водолей , зодия Близнаци , Лъв , Стрелец , Овен
Секс позиция Овен : ножица, обратна кауерка
Овен сексуално желание : ВисокоНай -добрият от тях

Тяхната основна сила, що се отнася до тяхната сексуалност, е тяхната инициатива и сила. Това не е един от онези знаци, които ще чакат нещо да дойде при тях, те ще бъдат тези, които излизат да търсят удоволствие. Когато открият удоволствието, което търсят, те ще доминират и ще поемат контрола върху ситуацията без никакви проблеми.

Най -лошият от тях

Това би било, че понякога те наистина се поставят на първо място пред партньорите си. Доста време не осъзнават, че правят това, просто когато са в момента, просто искат да се захванат за работа. Понякога това може да доведе до много бързо преживяване, особено ако става въпрос само за тях. Въпреки че сексът е двупосочна улица, понякога те могат да бъдат егоисти, когато става въпрос за спалнята. Нещо, което може да накара партньора им да иска повече, но да не го получи. Не всеки Овен е такъв.Колко често обичат да го получават?

Това е знак, че ако имаха своя път напълно, тогава щяха да правят секс колкото пъти могат за един ден. Тази непреодолима похот, която имат, ще ги доведе до желанието да продължат да я имат все повече и повече.How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Овен в леглото

За какво да говорим

Отделете време да им направите комплимент за основните им черти и черти, нещата, които наистина ви възбуждат за този индивид. Говорете с тях за това как се чувствате и какви неща правят, което ви подлудява. Използвайте тази възможност наистина да се отпуснете и да оживите всички тези нахални разговори.

Настройване на настроението

Уверете се, че действието се развива в атмосфера, която има много атмосфери и поставя нещата в много удобна позиция. Най -важното е да ги примами с много физически контакт. Уверете се, че ги гледате право в очите, докато говорите, и не се страхувайте да използвате ръцете си, за да ги вкарате в настроение. Що се отнася до това какво да облечете, опитайте да използвате ярки или отличителни цветове.

Нещата, които обичат

Те обичат да виждат, че имат партньор, който се е подготвил за този момент и е положил много мисли зад него. Те също обичат някого, който оставя скромността им пред вратата и е отворен за почти всичко. Основното им мото, когато става въпрос за спалнята, е свободата и откритостта.

Какво да не правите

Уверете се, че се грижите за себе си, защото всичко е свързано с визуални преживявания. Що се отнася до спалнята, определено имате работа с някой, който е перфекционист. Те обичат да имат всичко перфектно.

Няма проблем с пренасянето на мръсните приказки в спалнята, просто се опитайте да се уверите, че това не е прекалено курсивно. Искате да можете да ги подлудите, не искате да ги изключите.

Опитайте се да не ги карате да чакат и се уверете, че любовната игра е там, но не е дълготрайна. Те са вид знак, който иска да се захване с работа. Също така се уверете, че когато сте с тях, оставяйте срам и несигурност пред вратата.

Завързване

Астрологичният секс профил на Овен показва, че Овенът гори в легло. Kinky е средното име на Овен в леглото, тъй като те не се страхуват да опитат нещо веднъж, колкото и необичайно. Освен това няма предположение какво харесва сексуалният Овен в леглото, тъй като те веднага ще кажат на партньора си. Овните в леглото са много ентусиазирани и експлозивни. Те обичат да разпалват огъня, докато не изгаснат като петарда. Те също обичат партньори, които засилват егото му в леглото. Затова бъдете готови да предложите много комплименти за сексуалната техника на Овен. Овенът също обича комплиментите за тялото си. Проблемът с Овните като сексуален партньор е, че те могат да се отегчават много бързо. Те се нуждаят от партньор, който непрекъснато внася нови и вълнуващи елементи в спалнята. За да забавлявате Овена в сексуално забавление, опитайте сексуална ролева игра или някои нови секс играчки. Овенът може да е твърде много за някои знаци и точно за други.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

Овен сексуални черти:

Когато става въпрос за Секс Овен , Овенът е по -скоро тигър. Подобно на много други лъскави животни, те обичат лов. Спонтанността е жизненоважна за техния сексуален живот и те могат бързо да бъдат възбудени. Те са директни и по същество - те биха предпочели да откъснат дрехите ви, отколкото да изпуснат фините намеци.

Този роден е физически и безстрашен любовник, благословен с издръжливостта да ходи цяла нощ. Любовните приключения и приключения със сигурност ще ги възбудят. Поканете Овен на състезание в басейна, като му кажете, че победителят ще бъде възнаграден с чудесен орален секс в спалнята. Направете комплимент на Овена за неговите/нейните страхотни движения и включете много приятни оу и аа - със сигурност ще включите партньора си. Що се отнася до секса, хората под този знак са може би най -шумните от всички зодии - имайте това предвид, ако планирате да направите по -бързо с любовника си Овен в къщата на родителите си.

Съблазняване на Овен

Значи сте се влюбили в мъж или жена Овен и умирате да ги завладеете. Овенът обича предизвикателството, не се сдържайте, когато говорите с Овен, споменете успеха в кариерата си още по -добре, покажете му някои от вашите приключенски страни. Представете нова дейност на вашите Овни и не забравяйте винаги да ги забавлявате, въпреки че може да свършат да говорят за себе си, това е добро нещо за Овен, те го обичат.

Овенът обича да завладява, така че бъдете страната, която той би искал да завладее, но не се опитвайте да флиртувате по пътя си с друг мъж или жена, защото това само ще прогони вашия Овен. Приемете навика на Везни, бъдете балансирани, флиртуващи и интелектуални, нека не забравяме факта, че трябва да обичате и свободата си. За да се влюбите в един Овен, е чудесна идея да имате свой собствен забавен живот, пълен с дейности, бъдете там за своите Овни, но няма нужда да се вкопчвате в тях, те ценят свободата!

Само секс с вашия Овен? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Как да включите Овен

Трябва да сте отворен любовник, който знае как да задоволи партньора си. Еротиката е много важна за тях, но психическата връзка всъщност ги възбужда. Най -вероятно The Ram ще бъде доминиращият партньор между листовете. Очаквайте да е физически, бърз и груб. Те са много страстни и взискателни по отношение на сексуалните отношения. Ако някога сте спорили с любовника си Овен, вашият спор вероятно ще завърши със страхотен секс. Гневът наистина може да ги възбуди!

Включете ги, като го изненадате с най -авантюристична и физическа тренировка. Не забравяйте, че сексът е физическа тренировка за тях. Мъжете и жените са доста отворени, така че няма нужда да се страхувате да разкривате собствените си малки фетиши. Скуката идва лесно и постоянните изисквания на вашия любовник Овен могат да станат все по -неразумни. Те обичат да правят секс сутрин, затова ги изненадайте със страхотно представяне преди закуска. Те със сигурност ще прекарат цял ​​ден в мислене за страхотното ви тяло и движения.

Ерогенна зона Овен

Що се отнася до части от тялото, главата и лицето са техните най-богати на енергия ерогенни зони. Разтриването на скалпа и поглаждането на косата им ще ги накара да се чувстват спокойни и ще засилят усещанията им. Гънете им ушите, за да ги включите, защото мъжете и жените, родени под този знак, няма да могат да устоят на вашите ходове.

У дома | Други статии за астрология

защо овенът е толкова добър в леглото
Популярни Публикации