Жена Овен (21 март - 19 април)Дамата Овен Невероятната актриса, момичето Овен наистина се интересува от изпълнения, така че е склонна да излезе готина, отдалечена, малко апатична. Но това обикновено не се чувства. Тя често изказва мнението си, без да мисли предварително и казва скандални неща (вървете!) Но темпераментът й често е жесток и е известно, че изважда кръв (някой каза ли, че котката се бие?) Жената Овен е влюбена в любовта и тя не е не търся фигура на баща, а чувствен, романтичен любовник от тайни агенти. Има много неща, на които да се възхищаваме в тази момиче и тя

Дамата ОвенНевероятната актриса, момичето Овен наистина се интересува от изпълнения, така че е склонна да излезе готина, отдалечена, малко апатична. Но това не е това, което тя обикновено чувства. Тя често изказва мнението си, без да мисли предварително и казва скандални неща (вървете!) Но темпераментът й често е жесток и е известно, че изважда кръв (някой каза ли, че котката се бие?) Жената Овен е влюбена в любовта и тя не е не търся фигура на баща, а чувствен, романтичен любовник от тайни агенти. Има много неща, на които да се възхищаваме в тази момиче и тя харесва да бъде възхитена. Като цяло тя няма да се натоварва с грима, тя ще остави естествената си красота да блести. Жените Овен вярват, че парите се правят, за да се харчат, и имат проблеми понякога да контролират тези манипулации. О, да и предполага се, че жените Овни обичат да спят голи.

Какво ще научите:

Черти на жената Овен

Тук е Miss Independent. Щастлива, популярна и може да бъде истинска шепа, тя обича да бъде първа! Тя търси половинка, която може да се държи сама и въпреки че обича да бъде романтична, това е при нейните условия, тя трябва да има уважение към мъжа си, той трябва да бъде нейният рицар в блестящи доспехи, тогава и едва тогава тя ще се отдаде нагоре и го защити до дъното.

За Мъж ОвенВлюбена жена Овен

Ако имате силен гръбнак, можете да правите предложения само и можете да приемате „не“ за отговор повече от няколко пъти, тогава може просто да успеете да спечелите жената Овен.

The Овен жената е силно волево, независимо и интензивно създание. Няма нищо меко или хладно в нея по всички въпроси, включително по въпросите на сърцето.Влюбената жена Овен се държи не по -различно, отколкото във всяка друга област от живота си. Тя е изпълнена със страст, интензивност и може да бъде много взискателна.

Да, жената Овен обича да се придвижва по всяко време и да призовава на всяка стъпка. Връзката с жената Овен започва с това, че мъжът се поддава и в крайна сметка се оформя в това, което тази жена вижда като свой идеален мъж. Тя е сила, с която трябва да се съобразяваме и е доста трудно да се устои.

Въпреки че тази жена е склонна да бъде ревнив тип, тази ревност не се корени в несигурност, както повечето ревност. Жената Овен иска да бъде номер едно с мъжа си през цялото време. Едва ли ще понася някой или нещо, което заема позиция номер две.

Тази ревност може да бъде по -добре приета и преодоляна, когато осъзнаете, че тя изобщо не е несигурна; тя просто иска всички вас или изобщо нищо. Ако планирате да поддържате връзка с жена Овен, най -добре е да си починете много. Това е жената, която е пълна с безкрайна енергия и сякаш се зарежда точно когато енергията на всички останали намалява през нощта.

Жената Овен е прекрасно създание, което отплаща за вашата пълна отдаденост и подхранване на нейните високи нужди от поддръжка с пълна лоялност, отдаденост, решителност и насърчение във всички ваши начинания. Ако сте изгряваща звезда, жената Овен ще ви подкрепя и подкрепя на всяка крачка. Справена по правилния начин, тази силна, жизнена жена ще направи всичко, което поискате ... просто влезте в тази връзка отпочинала и готова да направи каквото поиска.

Повече на Овен във взаимоотношенията

Секс с жена Овен

Включете: Имате нужда от мъж с голям мозък, който е сигурен в своята мъжественост и оценява силна, смела жена. Както много ваши бивши знаят, ще опитате нещо поне веднъж - и след това ще поискате повече. Тайно няма да имате нищо против мъж, който ви е равен във всяко отношение.

Изключва: Слабите или прилепнали момчета не е необходимо да кандидатстват. Сърдечността, сдържаността и слабостта в партньора разкриват най -лошото във вас, както всеки скъп от 1950 -те, аз съм домашни неща. Ще преминете към следващата перспектива толкова бързо, че Honey ще получи камшик.

Секс на жените Жена Овен

Популярни Публикации