Красива, но тъжна любовна история на Франк Синатра и Ава Гарднър- Красива, но тъжна любовна история на Франк Синатра и Ава Гарднър - Новини - Fabiosa

Хората се възхищават на истинските любовни истории. Реалните герои и ярките емоции са много привлекателни. Има различни видове любов. Но как трябва да наречем чувството, което оказва такова въздействие върху двама души, че те не могат да останат отделени един от друг и да се разтворят напълно в дълбоките си чувства? Истинска и луда любов! Такъв беше случаят с Франк Синатра и Ава Гарднър.gettyimages

Синатра беше един от най-популярните музикални артисти на 20-ти век, а Гарднър беше известна американска актриса и певица. И двамата бяха женени, а Франк дори имаше три деца от първата си съпруга Нанси. И ето още няколко интересни факта за живота му:

[jwp_place]

Но техните силни чувства не приеха препятствията. Когато Синатра видя снимката на Ава в списание, той си каза, че един ден ще се ожени за тази жена.gettyimages

За първи път се срещнаха на приятелско парти. Франк беше изумен от красотата на Ава. Но той не я впечатли от пръв поглед, тя го обмисляше „Твърде арогантен, непосилен и надменен.“чрез GIPHY

Пътеките им отново се пресичат на сребърното юбилейно парти на MGM. Ава мина покрай Синатра в зеления си кадилак, той вдигна шапката си, за да привлече вниманието й, и погледите им се срещнаха. Гарднър си спомни този поглед и усмивката му:

Беше толкова красив, с тънкото си момчешко лице, яркосини очи и невероятна усмивка. И той беше толкова ентусиазиран и ободрен, очевидно доволен от живота, като цяло, себе си, по-специално, и в този момент аз.

Двойката беше сигурна, че това е любов. Документите за развод бяха бързо подписани и през 1951 г. Франк и Ава се ожениха. Бракът им беше проследен отблизо от американската преса. Лесно е да се разбере, защото когато две известни знаменитости съобщават на целия свят за връзките си, става трудно да пазят личния си живот в тайна.

чрез GIPHY

Близките приятели на двойката разкриха, че бракът им е бил съкрушен от чувство на безумна ревност, носена от тях, независимо дали става въпрос за колега или отдаден фен.

Те явно бяха луди един за друг, но не успяха да намерят много мир заедно.

Бракът им преживя много трудности и през 1953 г. двойката се разведе. Но въпреки всякаква ревност и обидни обиди, Франк и Ава успяха да се разберат помежду си след развода. Гарднър се включи в нови връзки, но никога повече не се омъжи.

С Франк станахме любовници завинаги, завинаги. Големи думи, знам, но наистина чувствах, че каквото и да се случи, ние винаги ще сме влюбени.

Синатра също получи нови връзки и дори се ожени отново. Но всяка година, за рождения ден на Ава, той й изпращаше красив букет от любимите й цветя. Синатра разказа, че Ава е била единствената му любов до края на живота му.

Любовната история на Франк Синатра и Ава Гарднър е тази, която никога не умира.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовта побеждава всичко: Мъж, решен да помогне на болната си съпруга, споделени емоционални подробности за пътуванията им

Любовна история

Популярни Публикации