Брус Спрингстийн роди първото си дете на 40 и сега е горд баща на 3 талантливи децаБрус Спрингстийн и съпругата му Пати са заедно от почти 30 години, но посрещнаха първото си дете, син, когато Брус беше на около 40 години. Оттогава двойката продължава да има още 2 деца: друг син и дъщеря. Но какво се случи с тях тримата?

Брус Спрингстийн и любимата му съпруга , Patti Scialfa, са заедно от почти 30 години . Двамата израснаха на 10 мили един от друг и дори познаваха приятелите си, преди една съдбовна среща най-накрая да ги събере.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Patti Scialfa Springsteen (@officialrumbledoll) на 8 юни 2017 г. в 13:40 ч. PDT

Те се срещнаха в бар и започнаха да свирят в Спрингстийн E Street Band на Брус, което те все още правят. Химията на Брус и Пати беше неоспорима нито за феновете, нито за самата двойка. За съжаление трябваше да се разделят, преди да се срещнат отново.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Patti Scialfa Springsteen (@officialrumbledoll) на 7 юли 2019 г. в 19:12 ч. PDT

Брус се ожени за Джулиан Филипс, но след като се разведе с нея, съдбата отново го върна при Пати. Двойката завърза възела през 1991 г., но Брус Спрингстийн има ли деца?Децата на Брус Спрингстийн

Брус Спрингстийн стана баща на 40-годишна възраст. Това беше първият му опит с родителството. Въпреки че Брус все още се изявяваше, той вече не беше на върха на кариерата си, така че децата му израснаха с различни „музикални герои“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Patti Scialfa Springsteen (@officialrumbledoll) на 6 юли 2017 г. в 16:33 ч. PDTВеднъж Спрингстийн каза:

Те показаха здравословна незаинтересованост към нашата работа през всичките години. Те имаха свои собствени музикални герои, имаха своя собствена музика, която ги интересуваше. Те биха били доста с празно лице, ако някой спомене заглавието на песента ми, и аз винаги гледах на това като на добра работа. Знам, че никое от децата ми не е чело книгата, въпреки че си представям, че някой ден ще го прочете. Донякъде ми харесва.

Брус и Пати имат три деца заедно:

  • синовете Евън и Сам;
  • дъщеря Джесика.

Всички те следваха различни пътища. Евън, който е най-големият, е единственият, който е наследил любовта към музиката. Точно като родителите си, той реши, че няма нищо по-хубаво от това да се представя пред тълпите с китара в ръце.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Patti Scialfa Springsteen (@officialrumbledoll) на 3 юли 2017 г. в 7:26 ч. PDT

По-малките му братя и сестри обаче не споделяха страстта му. Въпреки изучаването на психология, Джесика стана една от най-добрите конни ездачи в САЩ Тя получи първото си пони на 6 и оттогава никога не е спирала да обича конна езда.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Спрингстийн (@jessicaspringsteen) на 14 декември 2018 г. в 8:47 ч. PST

Когато дъщерята на Брус Спрингстийн беше само на 20, тя представляваше САЩ на Летните олимпийски игри и 2 години по-късно тя спечели Американската златна купа. Сега тя работи за това да стане част от екипа на Летните олимпийски игри 2020.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Спрингстийн (@jessicaspringsteen) на 31 януари 2020 г. в 7:41 ч. PST

Най-малкото дете на Брус Спрингстийн, син Сам, също прави семейството си гордо. Миналия месец, той се присъедини към Jersey City’s Firefighters. Сам вече имаше известен опит в областта, тъй като доброволно се включи в пожарната служба на окръг Монмут в Колтс Нек, но сега той официално се присъедини към редиците професионални пожарникари.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Springsteen Our Boss (@springsteenourboss) на 14 януари 2020 г. в 12:49 ч. PST

По време на официалната церемония по полагане на клетва Брус каза:

Ние сме много горди ... Това беше дълъг път. Той беше много отдаден в продължение на няколко години и ние сме просто развълнувани за него днес.

Изглежда Брус и Пати са отгледали доста талантлив куп!

Думите на Брус за родителството

Спрингстийн е имал трудно детство, тъй като баща му не е бил на снимката, когато е пораснал, така че когато сам е станал баща, той е направил всичко възможно, за да е сигурен, че няма да загуби децата си.

Брус Спрингстийн роди първото си дете на 40 и сега е горд баща на 3 талантливи децаГети изображения / Идеално изображение

Певецът избра да има деца по-късно в живота, за да може да ги превърне в свой основен приоритет. Той сподели :

Работих усилено, за да не съм отсъстващ баща.

Семейството на Брус Спрингстийн е едно от основните му постижения в живота. Неговата жена и децата му помагаха, когато беше на много тъмно място и сега той им се отплаща с колкото може повече любов, грижа и подкрепа. Историята на Брус доказва, че не е нужно да се впускате в семейство, ако чувствате, че не сте готови да посветите времето си на това. По-добре е да изчакате, отколкото да бързате с грешка.

Знаменитости
Популярни Публикации