Натоварване на позитивността на тялото! Жена със 70-инчов бум става звезда в InstagramПоследни актуални новини Buttload Of Body Позитивност! Жена със 70-инчов скитник става звезда в Instagram на Fabiosa

Позитивността на тялото е най-яростната в днешно време. Жените копнеят да се чувстват комфортно в кожата си. Приемането на недостатъци е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си!чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо да имаш голямо дупе не е лошо и 5 други факта за задните части

Но, изчакайте, не забравяйте плюсовете и минусите на нещо, само защото е по-лесно, отколкото да полагате усилия. Може да има страничен ефект от това хората да са твърде доволни от външния си вид. Обобщавайки, има три типа тяло, които жените обикновено имат.чрез GIPHY

Първото е перфектната стандартизирана фигура, която поддържат моделите, за която не бива да се занимаваме много. Второто е най-често срещаната необработена версия с красиви недостатъци, които ни правят това, което сме. Третият е по-малко обсъждан, нездравословен тип тяло, опасно е, ако някой го получи цялото съдържание за него . Разработете!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Love Randalin (@itsrandalin) на 1 октомври 2018 г. в 23:16 ч. PDTЕто третия тип, жена, която смело се бори със състоянието си и все още разпространява овластяване. Да, тя също поддържа здравословен режим!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Получих инжекциите с плячка и го мразя“: Тами Роман признава, че инжектирането на дупе е грешка. Колко хора съжаляват за пластична хирургия?

Instagrammer със 70 инча назад

24-годишната интернет сензация, Рейлин може да се похвали с много последователи в Instagram и редовно публикува снимки на своите извивки. Това момиче от Атланта, Джорджия, привлича много внимание със своите 70 инча напълно естествено отзад. С порой от фенове, които идват по пътя, тя също има тон хейтъри. Отърси се обаче!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Love Randalin (@itsrandalin) 22 януари 2019 г. в 7:24 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Love Randalin (@itsrandalin) 19 септември 2018 г. в 12:25 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Тя е кремообразно бебе

Публикация от Любов Рандалин (@itsrandalin) 15 септември 2018 г. в 1:07 PDT

Мнозина вярват, че нейните активи са фотошопирани, но тя настоява, че това е реално. От време на време тя качва видеоклипове със своите истински борби. Тя приема ситуацията си положително и прави упражнения, за да остане в нея, не перфектна, но здрава форма. Рейлин доказва, че съмняващите се грешат, докато танцува из стаята, разтърсвайки популярния си дериер.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 7 знаменитости с мъже с плоски дупе все още са луди

Мнения на нейните последователи

Много хейтъри се появиха, за да я поберат в перфектна форма. Те предложиха процедурите, които биха могли да я избавят от прекалено големия си скитник. Поддръжниците на Raylynn ги изправиха с тежък удар в реалността. Тази красавица всъщност има Lipodema, което е повтарящо се заболяване дори след операция. Тя вече върши чудесна работа, като прави най-доброто от нея!

@ naynaee92

Знаете, че бихте могли да получите липосукция, когато тя ви е била предложена безплатно в лекарското шоу и все още да имате голямо дупе, за да направите $$. Опитайте, бихте изглеждали бомба !!!

@ b1g_suge

Побързайте и вземете проклета липосукция. По дяволите

@xesmera

това не са черни момичета, но. Това е болест, липоедем. Работи върху но и краката. Можете да го оперирате, ще ви помогне няколко години, преди да се върне. Тя не иска да получи тази помощ.

@ landonstevens25

Изглеждаш красива и сладурана

Какво е мнението ви за тази изкривена страна на позитивността на тялото? Споделете това и ни уведомете!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Наташа Кроун иска да има най-голямото дупе в света и ще рискува живота си, за да го получи

Популярни Публикации