Рак Секс и съблазняванеСекс с Рак Известно е, че Ракът, управляван от Луната, показва различни страни, когато става въпрос за тяхната сексуалност в зависимост от настроението им. При една среща те могат да бъдат много енергични и сексуални, а при следващата могат да бъдат най -нежният и любящ партньор в зависимост от ситуацията и настроението, в което се намират по това време. Това е знак, който има много чувствителна страна към тях и те трябва да имат партньор, който да ги разбира, преди да ги заведе в спалнята си. Това е така, защото много от тях

При една среща те могат да бъдат много енергични и сексуални, а при следващата те могат да бъдат най -нежният и любящ партньор в зависимост от ситуацията и настроението, в което се намират по това време.Това е знак, който има много чувствителна страна към тях и те трябва да имат партньор, който да ги разбира, преди да ги заведе в спалнята си. Това е така, защото много от тях (но не всички) придават голямо значение на емоционалната привързаност между тях и партньора им по отношение на суровия честен секс.

Те трябва да се чувстват така, сякаш партньорът им е човек, на когото могат да се доверят и да повярват, когато става въпрос за легло с тях. Когато усетят тази сигурност, те ще се превърнат в най -добрата сексуална ядрена бомба. В спалнята ще се случат експлозивни неща.

Най -добрите партньори : Телец , зодия Дева , риба , Рак, и Скорпион
Секс позиция Рак : Face Forward Grind, Sitting up Cowgirl
Раково сексуално влечение : Високо

Най -добрият от тяхДали когато става въпрос за партньора им, те наистина нямат граници или граници, когато става въпрос за това да им се хареса. Те ще вложат всичко, което са, и всички умения, които притежават, за да угодят на партньора си.

Най -лошият от тяхПонякога нуждата им от емоционална увереност и комфорт може да ги накара да реагират малко грубо или хладнокръвно към партньора си, ако не го разбират. Когато любовникът им ги опознае много по -добре, те ще разберат, че ракът наистина е обратното на това. Така че, въпреки че това е най -лошото от тях в спалнята, това е нещо, което ще изчезне с течение на времето, когато се запознае.

Колко често им харесва?

Това е човек, който би предпочел да има партньор, който да го направи с тази нощувка за една нощ. Тъй като те наистина трябва да имат тази емоционална връзка. Ако успеят да намерят човека, за когото се чувстват сякаш са всичко, за което са мечтали, или някой, когото са избрали, това би бил знакът, който би искал да го има колкото е възможно, независимо дали е ден или нощ .

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим рака в леглото

Това е знак, който наистина ОБИЧА удовлетворението и любовната игра, но ключът да ги подлудите в спалнята е никога да не забравите да донесете обичта.

За какво да говорим

Когато става въпрос за този индивид, отделете време да направите забележка и да обсъдите всичко за тях, което ви възбужда. Направете го по начин, който да им осигурите сигурност и удоволствие от думите, които казвате. Нещата могат да започнат бавно, но когато стигнат до тази фаза, където интимността се превърне в част от ситуацията, те ще се затоплят до идеята.

Настройване на настроението

това е човек, който обича малко романтика. Винаги можете да заложите на добра ароматерапия и свещи. Те обичат да бъдат в ситуация, в която се чувстват много уютни и топли, някъде, където има по -спокойна или спокойна обстановка. В този момент отделяте време да ги поглезите. Докато го правите, бавно започнете фазата на съблазняване.

Нещата, които обичат

След като нещата започнат да се разгорещяват, те наистина обичат да вложат в игра цялата креативност и изобретателност, която умът им върви през цялото време. Това е много изобретателен и въображаем партньор, който може да измисли някои идеи, които биха могли да ви поразят. Те харесват атмосферата, в която се намират, когато имат сексуални отношения, да бъде с по -светъл тон. Място, където се чувстват сякаш са в безопасност, но могат да бъдат себе си. Едно нещо, което трябва да знаете, когато става въпрос за този знак, е, че те наистина се наслаждават на любовната игра, те са много добри в това и обичат да правят техники, които са изненадващи за повечето.

Какво да не правите

Това определено е индивид, който не обича да бъде доминиран, затова искат някой да се обърне към тях на равно ниво. Те искат някой, който няма да вика как е искал или да говори много. Мръсните приказки обаче са добре!

Що се отнася до този знак, те наистина искат да бъдат с някой, който ще отдели време да го направи правилно. Както се казва, всичко идва навреме, така че това няма да е един от онези бързи и свършени моменти.

обвързвайки го

Ракът в леглото е много сексуално креативен и насочен към задоволяване на всяка ваша нужда. Сексът в рак е съсредоточен около вас и всички средства могат да се опитат да ви задоволят напълно. Просто кажете на Рака какво харесвате в леглото и вашите желания веднага ще се изпълнят. Не очаквайте обаче Ракът да скочи в сексуален режим без тласък в тази посока, тъй като може да бъде доста срамежлив в леглото, ако не бъде насърчен. Те очакват вярност и лоялност от ваша страна, макар че може да не са против да направят няколко свои флирта. За да поддържате Рака удовлетворен в леглото, първо трябва да сте сигурни, че сте доволни, тъй като това е най -важно за любовника на Рака.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

секс с рак

Ракови сексуални черти:

Когато става въпрос за Рак секс , сексуалната среща с Рака е по -скоро като бавен танц. Ако имате правилните ходове обаче, можете да вземете този роден на ужасно танго. Емоционалната огнева мощ, която може да бъде възбудена в Рака, обикновено се проявява като поредица от прекрасни фантазии и по -малко като сексуална акробатика. Мъжете и жените Рак са доста интуитивни и могат да усетят какво искат техните любовници. Тяхната женска страна често се появява в спалнята и с удоволствие се правят на любов. Добрата новина е, че се учат бързо. Ракът ще направи всичко, за да задоволи партньора си. Според тях сексът често е равен на любовта и нейните подхранващи аспекти. Хората, родени под този знак, изискват изключителна сигурност и са такива, че когато го получат, ще отворят трезора за всички сексуални лакомства, които можете да пожелаете.

Страхът от отхвърляне може да им затрудни да направят първия ход, когато става въпрос за секс. Те трябва да започнат бавно, преди да се почувстват сигурни. Веднъж включени във връзка, мъжете и жените вероятно ще изискват редовен секс като начин да се гарантира, че партньорите им не се отклоняват. Те вероятно ще се насладят най -много в комфорта на собственото си легло. Сексът с Рак обикновено е ясен, но понякога Раците могат да имат леко мазохистична ивица.

Съблазняване на рак

Ракът е традиционен и консервативен, затова използвайте отношението маймуна, маймуна. Бъдете чувствителни, грижовни, ненасилствени, сега се занимавате с любов. Съблазняването на Рак никога не може да бъде прекалено трудно, защото те са описанието на това, което би трябвало да бъде, когато мъж е с жена, да речем в старите дни, да върви ръка за ръка под лунната светлина. Просто трябва да проявите въображение и да бъдете романтични с Рака. Покажете подкрепа на партньора си, те понякога могат да станат несигурни и да се съмняват в собствените си способности; следователно ще бъде плюс за вас, ако ги насърчите, като им кажете, че са достатъчно добри.

Бихте прогонили Рака си само ако го критикувате твърде много и дори ги игнорирате. Не забравяйте, че вашият Рак е чувствителен по природа, така че бъдете нежни и използвайте сърцето си повече от главата си, когато става въпрос за спечелване на сърцето на този знак.

Само секс с вашия рак ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четиво!

Как да включите рак

Като воден знак, водата е чудесно включване за Рака. Поканете вашия любител на Раци да се разходи с вас на плажа и да прави любов в морето. Това ще бъде незабравимо преживяване за вашия партньор. Мъжете и жените искат малко в замяна на своите привързаности - с изключение на това, че не обичат да ги бутат. Имайте предвид, че те често се страхуват от подигравки и мразят представянето им да бъдат критикувани. Въпреки че издръжливостта им варира, много раци могат да продължават и да продължават ... през цялата нощ.

Ракова ерогенна зона

Що се отнася до техните ерогенни зони, не забравяйте, че дълбоките целувки могат лесно да ги възбудят. Най -ерогенната част от тялото им са гърдите. Мъжът и жената се чувстват включени, когато зърната им са докоснати и омесени с устни или пръсти. Галенето на долната страна на гърдите с леки движения ще събуди най -интензивното сексуално желание.

У дома | Други статии за астрология

защо ракът е толкова добър в леглото0 Връзки
Популярни Публикации