Съвместимост Рак и Дева - Вода + ЗемяДевата и Ракът съвместими ли са? ***** Когато тези двамата се срещнат за първи път, те се справиха доста добре. Девата носи високо ниво на интелигентност в тази връзка, което помага да се преодолее съвместният живот, а ракът носи чувствата и чувствителността, които Девата търси в една връзка. зодия Дева

Когато тези двамата се срещат за първи път, те се справят доста добре. Девата носи високо ниво на интелигентност в тази връзка, което помага да се преодолее съвместният живот, а ракът носи чувствата и чувствителността, които Девата търси в една връзка.Девата е малко по -обоснована, що се отнася до чувствата им. Имайки това предвид, може да им е трудно да разберат как ракът има способността да променя настроението им напред -назад. С течение на времето те ще могат да се адаптират към настроенията на раковите заболявания и всъщност ще могат да им помогнат да се справят повече с тях.

Ракът ще донесе много чувствителност в живота на Девата едновременно. Толкова близо това ще им помогне да обсъдят връзка, която има доста добра съвместимост.

Как са влюбени Ракът и Девата?

Въпреки че току -що би споменало, че те имат добра съвместимост, това е връзка, която на повърхността няма съдържание.Те се разбират много добре като личности, но когато влязат във връзка, може да открият, че нещата могат да имат своите възходи и падения. Почти сякаш в самото начало им липсва щастие и дълбочина в отношенията им. Това би било нещо, върху което с напредването на нещата естествено биха работили.

несигурността е нещо, което също би ги забавило, така че и двамата трябва да се уверят, че се чувстват сигурни във връзката, която споделят. Един от тях трябва да се засили и да вземе решенията между тях двамата.Раците са много лоши в справянето с критика и понякога Девите могат да бъдат изключително критични към своите партньори и други хора. Когато ракът получи критика за нещо, дори и да е направен по конструктивен начин, те пак ще го приемат присърце.

За да може тази връзка наистина да се развие, ракът трябва да се засили и да може да приема малко критики от време на време. От друга страна, Девата наистина трябва да използва малко тактичност, когато става въпрос за критичност към партньора си. Те трябва да изразят чувствата си, но да го правят с меки ръце.

Искате задълбочено ръководство за мач Дева Рак? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен рак | Влюбена Дева

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: И двамата обичате да сте необходими. Под изчистената фасада на Дева е истинска манджа, която Ракът може да примами!

Селия: Девата предлага мир, хармония, съчувствие - и голямо, чисто ханки, когато фазата на Луната ви свежда до сълзи.

Джен: Тъй като сте склонни да бъдете много уязвими, вероятно няма да намерите това, което търсите с Девата, тъй като Девата е постоянно активна и винаги в движение, вероятно ще се почувствате пренебрегвани и наранени от липсата на Девата на внимание. Тази връзка има потенциал, но в крайна сметка ще зависи от Девата да положи най -много усилия в разработването на нещата.

Лидия: Винаги знаете къде сте с Дева, тъй като емоциите им са толкова открити и готови да ви подкрепят и ценят, така че за Рака това ще бъде доста перфектно. Това е връзка, която идва без много усилия и може да се превърне в нещо много дълготрайно, ако искате. Ще откриете, че имате еднакви мисли по много от важните въпроси в живота, така че ограничаването един на друг в определени моменти не би трябвало да е необходимо. Уверете се, че поддържате страстта в спалнята, тъй като е твърде лесно да попаднете в рутина, която знаете, че ще работи.

Действайте изведнъж и забравете какво мислят съседите и ще започнете да стигате там, където искате да бъдете сексуално, и двамата. Вземете много дни, в които можете да си тръгнете и да направите нещо свое, тъй като животът в джобовете един на друг ще развали любовта ви с течение на времето. Също така се нуждаете от добра смес от нощи заедно и навън, за да запазите блясъка.

Лора: Ракът ще оцени чувството за ред на Девата и земната, слънчева природа. Без големи изненади или его, с които да се бори, Ракът ще се чувства способен да изрази себе си, без да се страхува, че ще бъде смазан или засенчен. Понякога резките забележки или наблюдения на Дева ще навредят на Рака до основи, но първоначалното намерение на Дева е да се опита да усъвършенства рака. След като Девата осъзнае границите или границите на Рака, двойката Дева и Рак може да работи много добре заедно.

Трейси: Сдвояването Рак/Дева може да работи добре, въпреки че аргументите могат да възникнат от критичното поведение на Девата. Продължителното партньорство е възможно с известни усилия и разбиране.

Хайди : Девата трябва да се защитава, което стои добре с Рака, а Ракът може да бъде надежден и любящ, което кара Девата да се чувства добре. Споделяйки много цели и интереси, всеки трябва да угажда на другия през целия си живот. Двата знака се допълват взаимно, превръщайки тази връзка в сигурна и привързана.

Кели: Тези двамата правят много добра двойка, тъй като компенсират един друг недостатъците в няколко ключови области. Ракът може да научи Девата да се свърже малко повече с чувствата си, докато Девата може да даде на Рака стабилността, за която жадуват.

Маркъс : Девите имат начин да накарат емоционалния Рак да се чувства топъл и размит; безопасно и сигурно. Начинът, по който се чувстваше във водната утроба. Това е всичко, което някога е искал. Девата може да процъфтява в тази връзка. Няма да му навреди да се научи да става по -емоционален и по -малко суетлив с бюджета. Любовна връзка.

Дейвид: Ако могат да спечелят доверието един на друг, тези знаци могат да си помогнат да се чувстват спокойни и сигурни. Практичността на Девата обаче може да се сблъска с чувствителността и желанието на Рака да обсъди задълбочено чувствата.

Мъж Рак и Жена Дева

Интелектуален ум на Мъж Рак винаги намира покой и мир в простата природа на жена Дева. Взаимната любов е сред най -добрите черти на връзката между мъж Рак и жена Дева. Жената Дева има практическо отношение към живота и винаги се опитва да направи партньора си перфектен по положителен начин. Това комплиментира мъжкия й Рак. А Жена Дева харесва свободата, която й дава мъжът Рак. Връзката става перфектна, когато и двамата партньори се разбират и знаят как се чувства другият при определени неща. Обикновено няма конфликти и връзката е пълна с щастие и любов.

Мъж Дева и жена Рак

Мъж Дева и жена Рак, и двамата изискват грижи и сигурност един от друг и двамата си го дават, като по този начин образуват перфектна двойка, обикновено. Мъжът Дева е прост. След като мъж Дева е във връзка с някого, той се опитва да отдаде на любимия си цялата си грижа и внимание и това е чувствителното Жена Рак нужди. Дори и да има проблеми, те се опитват да ги принудят мирно. Понякога те са като онези двойки, които нито могат да живеят заедно, нито да живеят отделно. Мъж Дева трябва да остане сама известно време като част от неговата природа и това я кара да мисли, че е игнорирана. Такова странно поведение може да е причина за конфликти, ако има такива.

Рак и Дева Приятелство

И двамата можете да извадите най -доброто или лошото един в друг в зависимост от настроенията си.

Дева и Рак Връзка

Като влюбени:

Може да е чудесно, когато всичко върви добре, но внимавайте, ако приливът се обърне.

Дългосрочна връзка:

След като наистина се опознаете и осъзнаете какво разстройва другия, ще плавате с вятъра.

Краткосрочна връзка:

Може да бъде бурно пътуване в първите дни, но това ще бъде изпълнено с много смях и запомнящи се моменти.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Рак | Запознанства с Дева

Секс Рак и Дева

Това може да бъде изненадващо приключенско пътуване и за двама ви. Всичко върви.

рак и дева сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Рак в леглото | Дева в леглото

Съвместимост на Рака с Дева Над всички резултати:

общ резултат 77%

Били ли сте във връзка Рак-Дева? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс за съвместимост с рака | Индекс за съвместимост на Дева | Индекс на съвместимост на зодиака

дева + рак

Популярни Публикации