Съвместимост на Козирог и Близнаци - Земя + ВъздухБлизнаци и Козирог са различни до степен да бъдат почти противоположни. Това не прави най -естествения любовен мач, но може да бъде много възнаграждаващ и успешен.

Това е една от онези двойки, които в началото може да се справят, но когато се опознаят малко повече, може да установят, че има проблеми между тях. В много случаи съвместимостта между тях е ниска.Близнаците са вид знаци, които наистина обичат да живеят живота си, когато следват червата или собствените си инстинкти и са чисто спонтанни. Те са тип човек, който може да промени мнението си или да планира няколко пъти през деня.

Козирозите наистина обичат да организират и планират живота си. След като разберат по какъв път искат да следват, го правят. Обикновено те вече са обмислили всичко, което искат да постигнат, и целите, които искат да надминат.

Близнаците обикновено изглеждат по-отворени и доста весели. От другата страна на нещата Козирозите обикновено живеят малко по -сериозен живот и обикновено са доста тихи и срамежливи, когато ги опознаете.

Това показва, че те наистина имат контрастни стилове помежду си. Те наистина са два напълно различни знака, но имат потенциала за много продължителна любяща връзка.За да получат това, наистина трябва да имат много любов помежду си и желанието да превърнат различията си помежду си в неща, които перфектно допълват връзката им.

Как са влюбени Козирогът и Близнаците?Без да работят по нещата, те обикновено ще открият, че този мач не разкрива много добри благоприятни аспекти. Техният начин на живот е толкова различен или разнообразен, че в повечето случаи ще им е трудно да се разберат. И двамата живеят живот с различни философии.

Козирогът в ситуацията ще настоява, че между тях двамата има ангажимент по -рано и по -късно, че те няма да видят изпълнен от партньора си. Близнаците може да не са склонни да поемат този ангажимент толкова лесно.

В този случай Козирогът може да се разглежда като твърде сериозен за партньора си и щастливите Близнаци може да не понасят тъмното чувство за хумор, което Козирогът има.

С тези два противоположни знака те могат да постигнат успех помежду си, ако успеят да се обединят и да работят помежду си различия. Няма съмнение обаче, че ще има много работа между тях, която трябва да се свърши, за да се стигне до този момент.

Козирогът може да донесе в живота на Близнаците способността да водят по -последователен начин на живот и да им помогне да се съсредоточат повече върху надеждите и мечтите си. Близнаците, от друга страна, могат да помогнат на Козирога да се научи да се наслаждава на живота и може да донесе забавление и удоволствие, които може да липсват в собствения им начин на живот.

Както при всички взаимоотношения, които имат по -нисък рейтинг на съвместимост, има неща, които могат да бъдат направени, за да накарат нещата да работят между тях. Всичко е възможно, когато става въпрос за решителност да накараме нещата да работят, любовта, която двама души споделят помежду си, и търпението да накарат нещата да вървят по начина, по който те искат.

Искате задълбочено ръководство за мач Близнаци Козирог? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени близнаци | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Близнаците потриват твърдата решителност на Кап по грешен начин, въпреки че може да се насладят на някои психически стимулиращи разговори. По -старите шапки може да оценят някои от страстните уроци, които могат да научат от Близнаците.

Селия: Ако искате Козирогът да е толкова жив и приключенски като вас, ще трябва да влачите Козата, да ритате и да крещите.

Джен: Вие двамата имате обратното привлича теория надолу. Докато и двамата сте пълни противоположности, трябва да се комплиментирате много добре. С амбицията и предаността на Козирога ще ви бъде лесно да се установите и да продължите да се връщате за още.

Лидия: Това е трудна връзка, тъй като и двамата имате различни възгледи и изисквания от живота и постигането на компромис за дълги периоди от време може да не е възможно, зависи от това колко сте готови да се откажете един за друг. Козирогът има лош навик да вярва, че винаги са прави и въпреки че това може да попречи на Близнаците да вземат лоши решения, в крайна сметка това ще се разглежда като тормоз. Опитайте се да манипулирате разговорите, така че да не се ядосвате или да налагате промени, а да работите с идеите един на друг, за да разрешите това.

Близнаците трябва да имат свобода и време сами, където като Козирог предпочита по -задушаваща връзка, така че осъзнайте колко важно е качественото време заедно. От гледна точка на парите, винаги има много аргументи на картите за вас двамата, тъй като Козирогът може да бъде доста разумен, но на Близнаците не им пука, ако искат нещо, ще го имат, без значение от цената!

Лора: Козирогът може да е свикнал с повече структура, но любящите, дяволски Близнаци са повече от щастливи да разклатят вкоренените модели на Козирога - дори само за да покажат на козата как живее другата половина. По -тихият, по -обмислен вид Близнаци може да е по -подходящ за Козирог, или обратно, по -игривият Козирог може да бъде по -добър мост между двамата. В интелектуален план Близнаците биха могли да се впият добре с важната социална тълпа на Козирога.

Трейси: Козирогът може да е твърде разумен и сериозен за обикновените Близнаци. За съвместимо съвпадение и двамата партньори трябва да се научат да работят заедно.

Хайди : Козирог изпитва затруднения в психическото стимулиране на Близнаци, които могат много лесно да се разсеят. Неконсервативният подход на Близнаци към живота и много интереси може да подлуди Козирога и да ги остави с несигурно чувство. Въпреки това, с големи усилия и компромиси, тази двойка би могла да го осъществи.

Кели: Това може да бъде взаимоизгодно нещо, тъй като и двата знака съставляват качества, които липсват на другия. Козирогът може да осигури равен, обоснован подход, от който се нуждае Близнаците, а Близнаците могат да осигурят на Козирога малко необходимо забавление и лекота.

Маркъс : Козирог иска солидни отговори, докато на зададен въпрос Близнаците просто се усмихва загадъчно и танцува. Козите са със сигурни крака, докато Близнаците често живеят в облаците и само от време на време посещават земята. Как тези двамата изобщо са се озовали заедно е чудо. Най -вероятно това беше знакът на Gemini Air, който излетя в града и най -вероятно той ще промени посоката внезапно и отново ще издуха. Не се опитвайте да принудите това.

Дейвид: Козирозите могат да приемат себе си твърде сериозно: докато Близнаците, макар и погълнати от себе си, са по-спокойни, дори до летене. Възможно е да възникнат проблеми с тази двойка.

Мъж Козирог с жена Близнаци

Мъжете Козирог и жените Близнаци са еднакво досадни и хипнотизиращи. Мъже Козирог имат много сериозно отношение към живота и основават живота си на здрави основи, пълни с ангажименти. От друга страна Жени Близнаци имат по -леко отношение към живота и обичат забавлението на живо. Така че за тях става много трудно да имат връзка, но след като се свържат, те правят добра двойка и се допълват. Жените Близнаци са като вятъра, те винаги се променят и са непредсказуеми. Те отиват там, където им се иска. Те са нестандартни в своите идеи и вкусове, което ги кара да изглеждат необичайни и причудливи.

Мъж Близнаци и жена Козирог

Мъжете Близнаци и жените Козирог споделят специална връзка и са еднакво очарователни и досадни. Мъже Близнаци имат по -леко отношение към живота и искат животът им да бъде изпълнен с хумор, докато Жени Козирог имат сериозно отношение към живота и искат животът им да се основава на здрави основи. В началото мъжете Близнаци и жените Козирог се приспособяват един към друг, но след като го направят, те споделят специална връзка и се допълват взаимно във всичко, което липсва на партньора им. Мъжете Близнаци обичат да се променят постоянно и са наистина непредсказуеми и импулсивни.

Приятелство Козирог и Близнаци

Вашето приятелство ще се формира от факта, че възгледите на другите хора за живота са очарователни за вас.

Връзка Близнаци и Козирог

Като влюбени:

И двамата ще искате за едни и същи неща в любовта, но ще се стремите към различни цели в личния си живот.

Дългосрочна връзка:

Добра комбинация, при която всеки от вас ще може да отдели времето си заедно от времето си отделно.

Краткосрочна връзка:

В ранните етапи на романтиката и двамата може да гледате на другия като на дългосрочен актив.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Близнаци | Запознанства с Козирог

Секс Козирог и Близнаци

Никога не смесвайте бизнеса с удоволствието и вие двамата никога не го правите. Веднъж в спалнята е удоволствие по целия път.

Козирог и Близнаци сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Близнаци в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог с Близнаци По всички точки:

общ резултат 15%

Били ли сте във връзка Козирог-Близнаци? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на Близнаци | Индекс на съвместимост на зодиака

близнаци + козирог

Популярни Публикации