Съвместимост на Козирог и Риби - Земя + ВодаСъвместими ли са Риби и Козирог? Когато поставите тези две заедно във връзка, имате съвместимост, която може да се счита за доста висока. Това е двойка, която почти ще се допълва по всякакъв начин. Козирогът показва много решителност, когато става въпрос за лице в лице с нещата, и те се обмислят

Когато поставите тези две заедно във връзка, имате съвместимост, която може да се счита за доста висока.Това е двойка, която почти ще се допълва по всякакъв начин. Козирогът проявява много решителност, когато става въпрос за лице в лице с нещата, и те се считат за лидери. Това е нещо, на което Рибите ще се радват, защото често могат да бъдат нерешителни и се нуждаят от някой, който да им покаже пътя.

Докато Козирогът ще донесе на Рибите стабилността, от която се нуждаят в живота си, и сигурността да се чувстват сигурни във връзката си, Рибите ще им донесат способността да се научат как да се отдръпнат от ежедневието на живота.

Те ще помогнат на Козирога да може да се отърве от своя свят на реалност и отговорности и да се върне в по -скоро свят на фантазия (дори за кратък момент от време).

Това е много благоприятна комбинация, особено що се отнася до самия финансов свят. е документирано, че партньорството на тези двама заедно може да стане страхотни бизнес партньори.как са влюбени Риби и Козирог?

Тези двамата ще бъдат много близки в една връзка, тъй като ще имат много общи неща и ще открият, че просто щракват заедно.Козирогът определено ще бъде лидер в тази връзка, а Риби следват отблизо.

Това е една от онези връзки, които обикновено работят по -добре като приятели, отколкото като любовници, поради факта, че понякога просто няма искра.

Козирогът определено е човек, който трябва да държи всичко под контрол в живота си, а с Риби може да се окажат много нерешителни по отношение на мисленето и може да се окажат трудни за опитомяване.

Рибите в една връзка трябва да бъдат с партньор, който ще им даде практическите умения и стабилност, от които се нуждаят, за да са в безопасност в живота си. В замяна Козирогът наистина се нуждае от партньор, който има много чувствителност и може да внесе романтиката, която им липсва.

За да може тази връзка да се развие, Рибите трябва да направят всичко възможно, за да се възпрепятстват да почувстват Дум и Мрак, които понякога изпитват, а Козирог от друга страна трябва да направи всичко възможно, за да поеме контрола върху емоциите си и да не наранят Рибите с понякога безчувствените им забележки.

Искате задълбочено ръководство за мач Козирог Риби? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Козирог | Влюбени риби

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Приятен баланс един за друг - Капачката ще се погрижи за материалните нужди на Рибите, а Рибите ще се погрижат за емоционалните нужди на Кап.

Селия: Тъжните начини на Рибите ще облекчат сърцето ви и ще разкрият вашите защитни инстинкти. Връзката, за която тайно сте мечтали.

Джен: Тази връзка няма да отнеме твърде много, за да успее. Двамата заедно правите страхотен мач. С нарастването на връзката ви ще ви бъде по -лесно да се отворите към Рибите, докато Рибите ще бъдат твърде щастливи да положат усилия да бъдат по -практични. Тук никога няма скучен момент.

Лидия: Това е перфектен мач, който изглежда се събирате на толкова много нива, че е трудно да се повярва, че това може да се разпадне. Вие се подкрепяте и цените един друг по начин, който никой друг не може, като Рибите са емоционалните, които дават всички романтични нежни моменти, а разумната глава на Козирога не позволява нищо да излезе от контрол. Ще откриете, че нямате никакви бариери или тайни помежду си, което означава, че можете напълно да се отпуснете в тази връзка и да се забавлявате възможно най -много. Когато спорите, цялата улица ще знае за това, но също толкова бързо ще се целунете и гримирате и всичко ще бъде забравено.

Единственият момент, който наистина трябва да вземете с вас, е сексуалната страна на вашата връзка. Рибите обичат да играят и да експериментират, като като Козирог може да бъде твърде твърд. И двамата трябва да успеете да осъществите фантазиите си, тъй като сексът между вас може да бъде добър, ако позволите възможността да изпробвате нещо ново.

Лора: Рибите вероятно ще се чувстват много сигурни около стабилния и здраво заземен Козирог. Тъй като рибата е естествено роден актьор - той е склонен да се поставя на мястото на други хора - може да изглежда, че той има множество личности. Рибите често могат да получат усещането за плаване без рутер, Козирогът може да помогне за фокусирането на рибата, особено през мътните води.

Хайди : Рибите могат да накарат Козирога да се чувства обичан и възхитен, от което Козирогът се нуждае в една връзка. Козирогът дава на Рибите сигурност, което прави Рибите лоялни. Всеки от тях има начин да накара другия да направи неща, които обикновено не биха направили. Въпреки че тези двама са толкова различни, техните нагласи и личности комплиментират другия. Всичко това се балансира, за да създаде страхотни отношения.

Кели: Това може да бъде много щастлива връзка, тъй като и двата знака допълват другия в области, които липсват. Рибите могат да помогнат на Козирога да се отвори към своята по -емоционална страна, а Козирогът може да помогне на Рибите да заземят малко повече в материалния свят.

Маркъс : Тази комбинация прави очарователна двойка. Козирогът има прекрасен успокояващ ефект върху свръхчувствителната Риба, която се чувства напълно спокойна и в безопасност в присъствието на непоколебимата Коза. По същия начин Козирогът в присъствието на този воден знак често се чувства сякаш е напълно обвит, сякаш се е върнал в утробата. Те са пухкави и сладки като две плюшени мечета. Козирогът трябва да помни, че не трябва да бъде прекалено суров или твърд с мечтаните си Риби, защото те лесно се нараняват. Отнасяйте се с Риби с любов и милост и те винаги ще бъдат лоялни.

Дейвид: Трудолюбивият Козирог може да се ориентира в работния свят (но може да се затъне с него); мечтаните Риби обичат да бягат от трудната реалност. Вярвате или не, тези качества всъщност са доста допълващи, тъй като всяко може да помогне в по -слабите области на другия. По този начин Рибите могат да бъдат много съвместим знак за Козирог.

Мъж Козирог и жена Риби

The Мъже Козирог са срамежливи и обичат да се държат за себе си. Те са емоционални по природа и искат да разберат чувствата на партньорите си. Това е черта, която е идеална за Жени Риби . И двамата искат да имат прекрасен любовен партньор, който да ги разбира и да им се доверява. Жените Риби и мъжете Козирог се разбират доста добре, тъй като искат да бъдат страстни и верни на любимия човек. Това е добра комбинация от отношения, която би била пълна с уважение и любов. Жените Риби и мъжете Козирог ще бъдат страстни един за друг и ще се окажат много любяща двойка.

Мъж Риби и жена Козирог

Връзката на Жени Козирог и мъжете Риби обикновено са много успешни и се възхищават на партньора си. Жените Козирог обичат адаптивността и гъвкавостта на мъжете Риби. А мъжете Риби обичат убеждението и силата на жените Козирог.

Мъже Риби са много любящи и нежни хора и вярват в жертви за близките си, много са гъвкави и могат да се адаптират към всяка ситуация. Хората Риби могат лесно да бъдат повлияни от други хора и са прекалено чувствителни и емоционални. Това обикновено пречи на вземането на решения и те са наистина бързи в доверието на други хора.

Приятелство Козирог и Риби

Приятелство с дълбока основа е нещо, което може да излезе от тези два знака, комбиниращи. Първо обаче ще има първоначално привличане един към друг в романтичен смисъл.

Връзка Риби и Козирог

Като влюбени:

И двамата се допълвате по много начини. Заедно като двойка ще разкриете много качества, които никой от вас не е знаел, че притежават.

Дългосрочна връзка:

Ако и двамата работите заедно и продължавате да си помагате взаимно да се стремите да бъдете най-добрите, тогава има много голям шанс да имате дългосрочно щастие в живота си.

Краткосрочна връзка:

Тази комбинация в краткосрочен план ще донесе добър комфорт един на друг. И двамата ще станете приятелки и ще се смеете заедно.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Козирог | Запознанства с Риби

Секс Козирог и Риби

Тази комбинация може да бъде доста непостоянна. Ще отнеме един от вас да заведе другия в спалнята и да бъде категоричен в своите желания и нужди. Когато това се случи, очаквайте неочакваното.

Козирог и риби сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Козирог в леглото | Риби в леглото

Съвместимост на Козирог с Риби във всички точки:

общ резултат 76%

Били ли сте в отношения Риби-Козирог? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на Риби | Индекс на съвместимост на зодиака

риби + козирог

Популярни Публикации