Жена Козирог (22 декември - 19 януари)



Козирог дама Орден. Чист. Подредено. Внимателно. Момичето Козирог е много приземено на земята, без мечтателни полети на фантазия. Тя може да включва и изключва всичко, всички. Никога не знаеш как ще бъде. Тя би станала много добър бизнесмен. Тя наистина се страхува да не се влюби, защото, по дяволите, тя иска да е истинска или да не отиде. Жените Козирог са яростни инди (готини!), Но в същото време и лоялни приятели. Жените Козирог нямат свободно време и така им харесва - отговорът на въпроса е да сте заети! Тя уважава хората, които

Дама Козирог



Подреден. Чист. Подредено. Внимателно. Момичето Козирог е много приземено на земята, без мечтателни полети на фантазия. Тя може да включва и изключва всичко, всички. Никога не знаеш как ще бъде. Тя би станала много добър бизнесмен. Тя наистина се страхува да се влюби, защото, по дяволите, тя иска това да е истинско или да не отива. Жените Козирог са яростни инди (готини!), Но в същото време и лоялни приятели. Жените Козирог нямат свободно време и така им харесва - отговорът на въпроса е да сте заети! Тя уважава хората, които правят същото, които са успешни и използват мозъка си за добро.

Какво ще научите:





Жена Козирог - Тя е най -малко вероятната от всички зодии да се влюби от пръв поглед. Може би няма да го видите лесно, но това Козирог много се интересува от любов. Тя не оставя любовния си живот на съдбата ... тя ще има силно участие в него. Отношението й към мъжете е дискриминационно в смисъл, че няма време за глупав флирт ... ако мъж не е от нейния интерес, той незабавно се отстранява от пътя й, за да отстъпи място на другите. Когато в крайна сметка забележи перспектива, която я интересува, тя ще го наблюдава внимателно от разстояние, преди да реши да се приближи малко по -близо. Дори тогава тя ще се опита да го опознае по -добре и да определи възможните последици от тяхното участие. Нейната дълбоко вкоренена чувственост ще разцъфне само когато се чувства здрава и здрава.

Тази жена не е лесна за спечелване. Ако я преследвате, подгответе се за дълга обсада. На Дон Жуан не беше позволено да скочи и да скочи от леглото си; ако това е вашият подход, вие сте загубени. Тя може понякога да изглежда срамежлива и покорна, но има голям източник на вътрешна сила. Обикновено ще се насочва към по -млади мъже по една проста причина: обича да доминира във връзката.



Тя не е склонна да има голям късмет в любовта. Причините за това може да са няколко: те изискват твърде много, прекалено са ангажирани в собствената си кариера или избраните от тях мъже може да са твърде неопитни. Жалко обаче, защото освен силната си сексуалност те имат много други качества, които ги правят отлични партньори. Такива неща като превъзходство в боравенето с пари, лоялност, надеждност ... само да назовем няколко. Това и още, е това, което бихте получили в замяна, ако решите да обичате тази жена с цялото си сърце!

Черти на жената Козирог

Това е жената на веществото, постоянната обичаща кариерата дама, която се стреми да прави грешки в живота. На пръв поглед тя се появява като уверена и контролираща, тя е лесно пържена и любяща партньорка, но не се отдава лесно на това рядко цвете. Тя е момичето, което винаги е вършило домашната си работа и през целия живот моделът остава. Тя търси пари в банката и добри перспективи от вас Не се притеснявайте, ако сте безгръбначен слаб мъж, надявайки се да яздите по нейния успех, който не иска да знае.



Секс с жена Козирог

Включете: По -възрастен мъж. Тъй като излезе от играта на цялата игра, той е готов за вменяема, умна жена. Вашият идеален партньор е успешен, уважаван, утвърден, верен и истински - също като вас.

Изключва: Мечтател. Ако човек няма сериозни планове за бъдещето, той няма да направи добро впечатление. Вие сте само емоционално и физически интимни с много подбран брой мъже (или един партньор през целия живот), така че половинката трябва да уважава поверителността ви.

Жена Козирог Сексуални черти

Популярни Публикации