Внукът на Кари Грант е само на 11, но той вече поразително прилича на легендарния си дядоПоследната актуална новина Внукът на Кари Грант е само на 11 години, но той вече поразително прилича на легендарния си дядо във Фабиоза

Въпреки да си влюбен и съкрушен много пъти, легендарният актьор Кари Грант роди само едно дете . Дъщеря му Дженифър се ражда, когато Грант е на 62 години и е омъжена за Даян Кенън, който е на 34 години по-млад от него .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Dreams Hollywood (@dreams_hollywood_) 4 януари 2019 г. в 1:53 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Даян Кенън имаше психически срив след сключването на брака й с Кари Грант: „Отидох. Загубих го'

Любовната им история приключи болезнено след две години брак. Грант посвети остатъка от живота си на отглеждането на дъщеря си, което направи двамата много близки.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Nataly and Brooklyn (@silverscreen_fandom) 9 октомври 2016 г. в 12:04 ч. PDTКари Грант Ставайки Кари Грант (2017) / Yuzu Productions

Сега Дженифър сама е родител и малкият й син, когото кръсти на Грант, изглежда е наследил легендарния си дядо красив външен вид .Млад и красив

Дженифър Грант посрещна първородния си Кари Бенджамин през 2008 г. Момчето се роди в медицинския център на Сидърс-Синай в Лос Анджелис в 3:17 сутринта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Scott Wood (@dacoachwood) 14 Май 2017 в 6:21 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Незабравимата 93-годишна водеща на Оскар Ева Мари Сейнт: Нейният живот от целувка с Кари Грант до 65-годишен брак

Дженифър сподели вълнението си, че стана майка за първи път, като каза, че това е „феноменално“. Тя коментира след раждането:

Кари Бенджамин спи мечтателно по корем, докато и двамата се свързваме и възстановяваме.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Scott Wood (@dacoachwood) 31 октомври 2018 г. в 8:57 ч. PDT

Въпреки че младият мъж очевидно е наследил цвета на косата на баща си, има нещо в него, което ни напомня за дядо му. Сигурни сме, че приликата им ще стане по-очевидна, когато младата Кери остарее.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Scott Wood (@dacoachwood) 28 април 2018 г. в 9:48 PDT

Кари ГрантГети изображения / Идеално изображение

Но дори и сега е категорично, че той има много красиви черти. Когато Дженифър беше попитан защо обяви сина си за холивудска кралска особа, тя обясни:

Поколението на сина ми Кари вероятно няма да знае кой е баща ми, но за него е нещо хубаво, че дядо му е икона ... Имах един шанс да предам това име.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Scott Wood (@dacoachwood) 17 юни 2017 г. в 1:22 PDT

През 2011 г. Дженифър приветства още едно дете в семейството си. Грант роди дъщеря Давиан Адел. Ако майката на две деца се окаже дори половината от родителя баща й беше , сигурни сме, че тя би го направила много горд.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как на земята бившата съпруга на Кари Грант, Даян Кенън, все още изглежда това невероятно младо на 82 години ?!

Популярни Публикации