Преобразяване на знаменитости! Затлъстялата тийн актриса отслабна и напълно промени имиджа сиПоследни актуални новини Преобразяване на знаменитости! Затлъстялата тийнейджърска актриса отслабна и напълно промени образа си на Фабиоза

Светът на телевизионните предавания е изключително взискателен. Очаква се жените да изглеждат перфектно и това вероятно е причината, поради която Естефания Виляреал вече не е затлъстелата тийнейджърка от мексиканския сериал Бунтовник (Бунтовник).Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от REBELDE (@__ rebelde._) 30 октомври 2018 г. в 5:51 ч. PDT

Естефания Виляреал вече не затлъстява

Понякога по телевизията има герои, които, въпреки че не са главни герои, успяват да откраднат шоуто. Такъв е случаят със Селина Ферер, младата женска героиня от сериала Бунтовник , който имаше сериозни проблеми с наднормено тегло .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Щяха ли телесните шеймъри да кажат на Мерилин Монро, че е твърде дебела на тази невероятна историческа снимка?

Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от R E B E L D E ️ O U T F I T S (@ rebelde.outfits) 5 декември 2018 г. в 8:26 ч. PSTВъпреки това, известно време след като приключи с ролята на Селина, Естефания осъзна, че трябва да промени образа си, за да продължи да действа. И сега можем да кажем, че тя успя да обърне тази страница и да започне нова глава от кариерата и живота си!

Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal) 10 ноември 2015 г. в 6:03 ч. PSTПреди време актрисата започна да публикува снимки от новия си образ в социалните си мрежи и трансформацията е зашеметяваща! Тя не само отслабна, но и спечели много увереност.

Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal) 22 декември 2018 г. в 3:36 ч. PST

Нетизените продължават да поздравяват Естефания за нейното преобразяване

Тези, които са я виждали като Селина Ферер в Бунтовник бяха изумени от това как се е променила Естефания. И въпреки че мнозина твърдяха, че тя винаги е била красива, всички се съгласиха, че сега тя изглежда още по-добре.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Аз не съм бременна, аз съм изчерпана“: Дженифър Анистън изключва тялото-Shamers

Вижте тази публикация в Instagram

Споделена публикация от Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal) на 11 април 2016 г. в 2:17 ч. PDT

@ alberto.ortiz.pantera:

невероятно красива

@ monicaaa1622:

Модел за подражание

@robertadamiann:

мощен

Красотата на Естефания е неоспорима, но сега тя очевидно е по-уверена и здрава. Какво мислите за тази трансформация? Смятате ли, че трябва да продължи да отслабва или смятате, че е перфектна такава, каквато е?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жената се засрами заради позитивното си тяло вдъхновяващо мнение, но не се срамуваше да отговори

Популярни Публикации