Пластична хирургия на знаменитости: Какво се случи с лицето на Донатела Версаче? И добра причина да не минава под ножа- Пластична хирургия на знаменитости: Какво се случи с лицето на Донатела Версаче? И добра причина да не минава под ножа - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Прекалила ли е Донатела Версаче с пластични операции?

Познаваме Донатела Версаче като моден дизайнер и вицепрезидент на една от най-известните италиански модни къщи. И има още нещо, с което дори хората, които не се интересуват от мода, я познават: тя е фен на пластичните операции.gettyimages

Не е ясно дали Версаче, който е на 63 години, е отишъл под ножа, за да подобри това, което й е дала природата, или просто е искала да спре природата да поеме по своя път. Както и да е, ако погледнете старите й снимки, очевидно е, че лицето й е претърпяло много промени.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Всичко ще падне“: Кортни Кокс премахна пълнителите за лице и реши да остави природата да поеме по своя пътАко попитате експерти в областта, а именно козметолози и пластични хирурзи, повечето от тях се съгласяват, че Versace е свършила много работа по лицето си и изглежда, че само носът й е останал недокоснат.

gettyimagesHollywoodLife.com - попитаха пластичните хирурзи какви специфични процедури може да е преминал Versace. Д-р Стив Фалек, известен пластичен хирург, каза:

Тя почти имаше всичко. Ботокс, филъри, лазери за кожата. Минимално време за възстановяване на тези, въпреки че може да има известно зачервяване на кожата за няколко седмици с лазерна терапия.

Той добави, че тя също може да е имала „Повдигане на лицето и повдигане на очите и веждите“ .

gettyimages

Д-р Брус Кац от Juva Skin & Laser Center в Ню Йорк мисли Донатела е прекалила с ботокс:

Тя е увеличила бузите си, вероятно с пълнител и със сигурност устните й са се напълнили, клепачите й са малко увиснали. Мисля, че е имала лош ботокс, защото изглежда, че увисва. Може би малко прекалено много ботокс в челото. Тя със сигурност може да използва някакъв пълнител в ушите си, те са много опънати.

gettyimages

Д-р Дейвид Рапапорт се съгласи с колегите си. Той каза:

От 2002 г. на лицето й изглежда има по-изкуствено дефинирана пълнота, където сега устните й изглеждат прекалено надути. Съвсем наскоро изглежда много ясно, че тя има белег за лифтинг на лицето, който виждам пред областта на храма й, можете да видите фин линеен белег. Лицето й изглежда по-приучено и стегнато, явно е претърпяла лифтинг на лицето - може би върху напомпани бузи и устни.

Той също добавен :

Изглежда, че носът й никога не е правен. Основно бих казал фейслифт. Някъде между 2011-2014 г. тя имаше такава. Линията на косата е повдигната твърде високо, не трябва да завършва толкова високо над ухото - може да е, защото тя е имала повече от едно, но не можем да знаем това със сигурност.

Публикация от Donatella Versace (@donatella_versace) 13 юли 2018 г. в 7:14 PDT

Донатела Версаче е една от най-мощните и влиятелни жени в света на модата, така че можете да кажете, че трябва да знае нещо или две за красотата. Както и да е, много експерти и феновете на Донатела се съгласяват, че тя е прекалила с пластичната хирургия. Както биха ви казали повечето експерти, пластичната хирургия е успех, ако резултатът не изглежда изкуствен.

Публикация от Donatella Versace (@donatella_versace) 4 юли 2018 г. в 2:35 PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Всичко за ботокса: Интересни факти за естетичните козметологични процедури

Пластичните операции стават все по-популярни, но има основателна причина да помислите два пъти за свършване на работата

Пластичните операции и други козметични процедури винаги са били популярни сред известните личности, тъй като те винаги са в центъра на вниманието и искат да изглеждат перфектно. Последните статистически данни разкриват, че пластичната хирургия също става все по-често срещана сред населението: според Американското общество на пластичните хирурзи , Са извършени 17,5 милиона козметични процедури през 2017 г. (хирургичните процедури представляват 1,8 милиона от тях).

Photomaxx / Shutterstock.com

Ако мислите да отидете под ножа, помислете дълго и добре. Много от тези, които решат да се подложат на пластична хирургия, съжаляват по-късно, тъй като не са доволни от резултатите.

B-D-S Piotr Marcinski / Shutterstock.com

Според Института за естетична хирургия около една трета от хората, които са получили фейслифт, не са били доволни в дългосрочен план. Според друго проучване , тийнейджърките, които са претърпели козметична хирургия, са били склонни към депресия и тревожност и това показва, че пластичната хирургия не винаги кара хората да се чувстват по-добре за себе си.

NatalyaBond / Shutterstock.com

Какво е за внос? Помислете два пъти, преди да направите пластична операция, тъй като може да не постигнете резултатите, които сте очаквали. Научете се да обичате това, което ви е дала природата. Ти си красива такава, каквато си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 знаменитости, които решиха да остаряват естествено без никаква пластична хирургия

Знаменитост
Популярни Публикации