Шанс за Анди Коен? Феновете реагираха, когато Андерсън Купър се раздели с дългогодишния си приятел Виктор ЛопесПоследни новини Шанс за Анди Коен? Феновете реагираха, когато Андерсън Купър се раздели с дългогодишния си приятел Виктор Лопес във Fabiosa

Андерсън Купър вече е самотен мъж, тъй като се раздели с дългогодишното си гадже. Шанс ли е Анди Коен да изведе приятелските си отношения на следващо ниво? Някои фенове мислят така.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 5 юни 2019 г. в 13:31 ч. PDT

Андерсън Купър вече е неженен

Популярният журналист Андерсън Купър направи заглавия в заглавията, след като раздялата му с дългогодишния му партньор д-р Виктор Лопес стана публично достояние.

Онлайн радар съобщи, че Купър и Лопес са го нарекли да се откаже след една година запознанства. Новината беше голяма изненада за феновете на Андерсън, тъй като той никога не даваше намек, че нещо не е наред в рая.Ново начало?

В същото време приятелите на Купър съобщават, че го настояват да се събере с Анди Коен. Тези двамата са приятели от години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 27 ноември 2018 г. в 12:02 ч. PSTАнди беше този, който подкрепи Андерсън след смъртта на любимата му майка Глория Вандербилт.

Вътрешният кръг на двойката потвърждава, че връзката им е неоспорима, тъй като те се разбират толкова добре. Онлайн радар докладвано:

Те са непрекъснато един с друг и когато не са помежду си, говорят един за друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от andersoncooper (@andersoncooper) на 5 юли 2017 г. в 17:43 ч. PDT

Реакция на феновете

Може би раздялата на Андерсън Купър с Виктор Лопес може да се превърне в новото му начало с Анди Коен. Времето ще покаже.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Анди Коен (@bravoandy) на 4 декември 2018 г. в 11:29 ч. PST

Смятате ли също така, че Купър и Коен са перфектното съвпадение предвид сензационната им химия?

Популярни Публикации