'Чикагският медик' Ник Гелфус трябваше да целуне съпругата си и най-добрия приятел на Колин Донъл, докато той също беше на снимачната площадкаПоследната актуална новина 'Чикагски медик' Ник Гелфъс трябваше да целуне съпругата си и най-добрия приятел на Колин Донъл, докато той също беше на снимачната площадка във Фабиоза

Никълъс 'Ник' Гелфус е важна част от филмите Чикаго Мед, Чикаго Файър, и Чикаго П.Д. , играещ д-р Уил Халстед.

Гелфъс обаче е известен и с ролята си на Роби Прат в четвъртия сезон на комедийната драма Безсрамно , с участието на Уилям Х. Мейси, Джеръми Алън Уайт и много други.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Nick Gehlfuss (@nickgehlfuss) на 13 февруари 2019 г. в 10:02 ч. PSTЕ, това е доста смущаващо

В едно от последните интервюта Ник Гелфус сподели своя най-смущаващ момент в Чикаго Med комплект.

Той говореше за важността на майсторската игра на взаимоотношения на екрана, така че феновете да повярват в химията и по този начин да се върнат да гледат епизодите.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Nick Gehlfuss (@nickgehlfuss) на 2 януари 2018 г. в 15:28 ч. PST

Въпреки това той се почувства озадачен, докато целуваше звездата Пати Мурис, докато съпругът й Колин Донъл беше там. Ник и Колин също са най-добрите приятели.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Колин Донъл (@colindonnell) на 10 септември 2018 г. в 15:59 ч. PDT

The Чикаго Файър звездата изглеждаше неудобна и малко объркана, но той знаеше, че ще е наред. Ник, Колин и Пати са добри приятели и всички са професионалисти. Просто казано, това е просто работа и това е, което те трябваше да направят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Nick Gehlfuss (@nickgehlfuss) на 16 май 2016 г. от 11:45 ч. PDT

Гелфус признава, че са го поддържали светлина, така че всичко е минало гладко. Но да, самият момент беше неочакван и странен.

Семейната двойка

Колин Донъл и Пати Мурин се срещнаха по време на музикална адаптация на Изгубеният труд на любовта през 2013 г. чрез общ приятел. Две години по-късно те се ожениха в Ню Йорк и сега са щастливи заедно.

Донъл участва в Чикаго Мед, Чикаго Файър, и Чикаго П.Д. с Ник Гелфъс, докато Мурин само снима Чикаго Med за година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Патимурин (@pattimurin) на 29 март 2019 г. в 12:23 ч. PDT

Колин Донъл и Пати Мурин определено изглеждат благословени и щастливи да се имат. Те имат много общи неща и следователно любовта им преминава само от сила на сила.

Популярни Публикации