Кристофър Уокън не съжалява, че никога не е имал деца с жена си от близо 50 годиниБракът на Кристофър Уокън е рядкост в Холивуд. Актьорът и съпругата му Джорджиана се запознаха в края на 60-те и оттогава са заедно.

Бракът на Кристофър Уокън е рядкост в Холивуд. Актьорът и съпругата му Джорджиана се запознаха в края на 60-те и оттогава са заедно.Кристофър Уокън не съжалява, че никога не е имал деца с жена си от близо 50 годиниГети изображения / Идеално изображение

Джорджиане, която по-късно стана кастинг режисьор, се занимаваше с актьорска игра тогава. Тя и бъдещият й съпруг бяха в производство на Уестсайдска история в която изиграха двойка. Двамата се влюбиха в реалния живот и завързаха възела през 1969 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от miss.Chris.walken (@ miss.chris.walken) на 26 септември 2014 г. в 18:41 ч. PDT

Бездетието е помогнало на кариерата му, казва Уокън

Уокънс остават семейство от двама - бракът им от повече от петдесет години е бездетен (ако не броите бебетата с козина - двойката е любители на котките!)Актьорът обаче не съжалява, че няма деца. Това е така, защото той направи впечатляваща актьорска кариера, която не би била възможна, ако той и съпругата му станаха родители, каза той.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от miss.Chris.walken (@ miss.chris.walken) на 21 септември 2014 г. в 9:13 ч. PDTАктьорската кариера на Уолкън започва, когато е бил дете, и той наблюдава как младите му колеги се отказват от актьорските си стремежи, след като имат бебета. Това не беше това, което актьорът искаше за себе си. Той каза Пазителят :

Сигурен съм, че много от децата, които познавах като дете, щяха да продължат в шоубизнеса, но те имаха свои деца, трябваше да направят нещо надеждно. Не го направих, така че можех да се справя дори в периоди на безработица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от miss.Chris.walken (@ miss.chris.walken) на 9 ноември 2014 г. в 8:04 ч. PST

Живот, който си струва да се живее

В крайна сметка изборът на Уолкън и съпругата му да няма деца работи по начина, по който той очакваше.

Актьорът се появи в повече от 100 филма и телевизионни предавания и спечели редица престижни награди, включително Оскар за ролята си в Ловецът на елени (1978) и BAFTA за Хвани ме ако можеш (2002).

Актьорът все още не се е пенсионирал и не планира да напусне скоро. Когато не работи, той и съпругата му прекарват времето си в тихия си дом в Уестпорт, Кънектикът. Някои може да се чудят защо са избрали да останат семейство от две души, но това е техният живот. Каквото им върши работа!

Знаменитости
Популярни Публикации