Чък Норис има 5 талантливи деца и някои от тях вече са тръгнали по неговите стъпкиВъпреки че Чък Норис често се смята за типичен боен артист, той всъщност е баща, който смята децата си за най-важните хора в живота си.

Карлос Рей Норис-младши или просто Чък Норис е американски актьор и холивудска звезда, известен най-вече с участието си в екшън филми ( Firewalker, The Hitman, Walker, Texas Ranger и др.) поради неговите умения и талант по бойни изкуства.Чък Норис има 5 талантливи деца и някои от тях вече са тръгнали по неговите стъпкиГети изображения / Идеално изображение

Въпреки че Чък Норис често се смята за типичен боен артист, той всъщност е баща, който смята децата си за най-важните хора в живота си.

Бащинство

Малко се знае за всички тънкости на семейството на Норис. Той беше женен за Даян Холечек, но двамата го нарекоха да напусне след 30 години брак. Сега Чък има втора съпруга, Гена О'Кели. Както и да е, всичко, което трябва да знаете, е, че той е горд баща на 5 деца. Да се ​​потопим, нали?

1. Майкъл Рей 'Майк' Норис

Той е първородният син в предишния брак на Чък с Даян. Майк тръгна по стъпките на баща си и също стана актьор, участвайки в около 30 филма. Освен това той също играе и режисира филми Аз съм Габриел и Америгеддон .Той и съпругата му Валери са собственици на второто кино студио за забавления. Двойката има 3 деца: дъщеря Хана и близнаците Грета и Макс.Дина Дечиоли

Тя е родена в резултат на аферата на Чък Норис с жена на име Джоана. Бойният артист дори не знаеше за съществуването на дъщеря си, докато тя беше на 26 години, въпреки че Дина твърди, че го познава не само като гуру на бойни бойци, но и като татко от 16-годишна.

DeCioli написа писмо до Норис, в което обяснява причините си да стои далеч от живота му. Най-просто казано, по това време тя не искаше да съсипе семейството му, но актьорът настоя да се срещне с нея. Дина е майка на модела Данте Ди Чиоли, на снимката с дядо му.

3. Ерик Скот Норис

Още един син на Чък Норис и Даян Холечек. Ерик направи своя профил в Холивуд, като стана каскадьор, а след това и координатор. Той израсна в ролята на асистент-режисьор и сега е разцъфнал режисьор. Ерик също се състезава и спечели няколко състезания.

Заедно със съпругата му Стефани те имат 4 прекрасни деца: 3 дъщери, Камрин, Клои, Чанц и син Кеш.

4-5. Данили Кели и Дакота Алън Норис

Братските близнаци са първите деца на Чък и настоящата му съпруга Гена. И двамата братя и сестри са родени преждевременно 2 месеца преди датата им на падежа и поради това трябва да останат първите 3 месеца в интензивното отделение.

Дакота реши да се занимава с актьорската си кариера, точно както се появява. Неговата екранна роля беше във филма Да, скъпа, заедно с майка си, баща си и сестра си близначки. Данили участва и във филми Walker, Texas Ranger: Trial By Fire като Анджела, дъщерята на Уокър.

Живот като дядо

Както може да се разбере от гореспоменатите деца, най-големите вече са бащи на 3 или повече потомци. Това прави Чък Норис горд дядо.

Какъв огромен клан! Големите семейства са страхотни, особено когато всички поддържат връзка и остават в добри отношения. Чък Норис е толкова късметлия, че има толкова любящо и подкрепящо семейство!

Знаменитости
Популярни Публикации