Най-големият син на Клорис Лийчман почина трагично на 30-годишна възраст и тя никога няма да се примири с товаНай-новите новини Най-големият син на Клорис Лийчман трагично почина на 30-годишна възраст и тя никога няма да се примири с него във Фабиоза

Емблематичната актриса и комик Клорис Лийчман, известна най-вече с ролята на Филис Линдстрьом в сериала на CBS Шоуто на Мери Тайлър Мур , също е майка на пет деца: Брайън, Морган, Адам, Дина и Джордж.Клорис ЛичманГети изображения / Идеално изображение

Клорис имаше децата си, четирима синове и една дъщеря, докато беше омъжена за Джордж Енглунд. За съжаление, не всички деца на Leachman са все още живи.

Смъртта на Брайън

Съобщава се, че синът на Клорис, Брайън, е починал от предозиране на лекарства за язва. В момента на смъртта той беше само на 30 години.

Дълго време Клорис Лийчман просто не можеше да повярва, че синът й е изчезнал завинаги. По време на едно от интервютата актрисата разкри, че всеки ден мисли за прекрасния си син Брайън и тези спомени са най-доброто нещо, което има в живота.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) 29 Май 2019 в 4:58 PDTБрайън Енглунд е млад амбициозен актьор, известен най-вече с ролите си в Crazy Mama, The Prowler, Висока тревожност , и други.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) 29 Май 2019 в 4:57 PDT

Синът на Клорис Лийчман, Брайън, може да живее толкова дълго, но за съжаление ужасният инцидент отне живота му завинаги. Но въпреки всичко, актрисата никога няма да го забрави!

Популярни Публикации