Комикът Джеф Фоксуърти по време на 34-годишния си брак със съпругата Памела Грег: „Моята съпруга е лепилото, което поддържа цялото нещо заедно“Джеф Фоксуърти и Памела се срещнаха за първи път през 1984 г. и това беше мигновена връзка. Те веднага започнаха да се срещат и една година след като завързаха възела през септември 1985 г.

Джеф Фоксуърти се прослави в света на комедията. Роденият в Атланта е един от най-успешните и уважавани комици в страната с огромна нетна стойност от около 100 милиона долара.Цялата слава и постижения обаче не спряха Джеф да се съсредоточи върху това, което е наистина важно, семейството.

Далеч от светлините на прожекторите, Джеф е отдаден съпруг на Памела Грег и любящ баща на двете им дъщери.Джеф и Памела са женени от 34 години

В свят, в който известни хора едва ли имат опит за дълготраен брак, Foxworthys го правят да изглежда като парче торта.

Влюбените птици се срещнаха за първи път през 1984 г. и това беше мигновена връзка. Те веднага започнаха да се срещат и една година след като завързаха възела през септември 1985 г.Те си разменят сърдечните си обети на частна церемония и оттогава са заедно. Бракът им успя да бъде отменен от скандали или всякакви публични спорове.

Животът на Джеф е изграден изцяло около съпругата му, тъй като тя удвоява като продуцент на шоуто му Джеф Фоксуърти: Провери врата си . ’

Говорейки за жената си, комикът каза, че съпругата му му помага във всяка област от живота му, включително как роди родителите си на дъщерите си.

„Съпругата ми е лепилото, което поддържа цялото нещо заедно.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джордан Фоксуърти (@jordanfoxworthy) на 2 август 2018 г. в 14:37 ч. PDT

Семейството му е приоритет

Въпреки че прекарва години в бранша, Джеф все още е много активен в стендъп комедията. Той все още обикаля света по-голямата част от годините.

Въпреки това семейството му все още има предимство, тъй като той винаги планира обиколките си през уикендите.

На въпрос защо го прави, той отговори, казвайки:

„Много харесвам жена си, ето защо вероятно съм женен от 31 години. Семейството ми винаги е мой приоритет. Толкова съм благословена. Все още обичам да правя това. “

Комикът Джеф Фоксуърти по време на 34-годишния си брак със съпругата Памела Грег: „Моята съпруга е лепилото, което поддържа цялото нещо заедно“Гети изображения / Идеално изображение

В свят, в който мнозина са загубили надежда за възможността за дълготраен брак, тази двойка се е противопоставила на шансовете. Джеф и Памела са единствени по рода си!

Те ни дават надежда и ни знаят, че истинската любов наистина съществува! Надяваме се любовта им да продължи да цъфти!

Популярни Публикации