Комедийната икона Карол Бърнет и Брайън Милър са щастливо женени от 18 години въпреки 23-годишната разлика във възрасттаКарол Бърнет и Брайън Милър са заедно от 18 години въпреки разликата във възрастта си от 23 години. Колко прекрасно е това? Нека разберем повече за двойката.

Американската актриса Карол Бърнет е комедийна икона, известна с дългогодишния си живот CBS естрадни серии Шоуто на Карол Бърнет . С кариера, продължила повече от пет десетилетия, тя беше наречена Кралица на телевизионната комедия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Карол Бърнет (@itscarolburnett) на 26 април 2018 г. в 9:03 ч. PDT

Женен на 68 години

След два развода Бърнет не очакваше, че някой толкова ярък ще влезе отново в живота й. Карол и Брайън са щастливо женени от близо две десетилетия.Иконата на комедията Карол Бърнет и Брайън Милър са щастливо женени от 18 години въпреки 23-годишната разлика във възрастта Комедийната икона Карол Бърнет и Брайън Милър са щастливо женени от 18 години въпреки 23-годишната разлика във възрасттаГети изображения / Идеално изображение

Те се срещаха 3 години, преди да завържат възела през ноември 2001 г., когато актрисата беше на 68 години. Шоуто на Карол Бърнет Съобщава се, че звездата е била несемейна повече от 20 години, когато се омъжи тихо за Милър.Бракът на Карол Бърнет и Брайън Милър

От 2001 г. Бърнет е омъжена за третия си съпруг Брайън Милър, който е с 23 години по-млад от нея. Преди да се срещнат, преди това Карол беше омъжена за любимата си колеж Дон Сароян.Дон беше първият съпруг на Карол, който също се оказа като актьор. Вторият й бивш съпруг беше Джо Хамилтън. Той също така работи в развлекателния бизнес и продуцира много от нейните творби в Холивуд.

Третият опит на Бърнет за брак става все по-силен от ден на ден, въпреки разликата във възрастта. Брайън беше барабанист и изпълнител на оркестъра на Hollywood Bowl.

Въпреки че двете влюбени птици никога не са имали деца заедно, Бърнет има три дъщери, Джоди, Ерин и Кари от предишния й брак с Хамилтън.

Днес, когато актрисата и съпругът й пребивават в Санта Барбара, където им е приятно да прекарват времето си с приятели.

Иконата на комедията Карол Бърнет и Брайън Милър са щастливо женени от 18 години въпреки 23-годишната разлика във възрастта Комедийната икона Карол Бърнет и Брайън Милър са щастливо женени от 18 години въпреки 23-годишната разлика във възрасттаГети изображения / Идеално изображение

Когато говорим за разликата във възрастта на двойката до Ню Йорк Таймс , Каза Бърнет,

Нямам нищо против да е по-млад. Защото всеки по-възрастен, обикновено, с изключение на хората в този бизнес, е мошеник или шовинист.

Пожелаваме на Карол Бърнет и Брайън Милър още много години любов и щастие!

Сватби на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации