Обединените близнаци Аби и Бретан Хенсел са единствени по рода си. Вижте къде са сега- Обединените близнаци Аби и Бретан Хенсел са единствени по рода си. Вижте къде са сега - Семейство и деца - Фабиоза

Abigail Loraine 'Abby' Hensel и Brittany Lee Hensel са родени на 7 март 1990 г. близнаци . При раждането им родителите обмислят да разделят момичетата, но лекарите не го препоръчват, предполагайки, че рисковете са твърде големи.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Семейството мисли, че лудият на 58-годишен за осиновяване на близнаци с рядко генетично разстройство, но тя просто ги обича!

По времето, когато навършиха 12 години, те преминаха през операция в детската специализация по здравеопазване Gillette за корекция на сколиоза. Процедурата разшири гръдната им кухина и премахна затрудненото дишане, опитват момичетата преди.

Израстването не беше лесно

Въпреки че имат отделни глави, момичетата споделят всичките си органи. Въпреки това, всеки от тях има ограничено чувство за допир, ограничено до отделните страни на тялото си. Тяхната 2013г TLC шоу, Аби и Бретан , предостави отблизо живота на близнаците.В хода на раста , те са се научили да работят в екип, като всяко момиче има контрол върху едната страна на тялото си. Заедно те могат да тичат, да ходят, да печатат на клавиатура и дори да шофират.Момичетата имат склонност да си довършват изреченията. В някои случаи изглежда, че те буквално мислят заедно, въпреки че имат два отделни мозъка. Ясно е обаче, че съзнанието им все още работи независимо. Например, единият близнак може да иска да яде в даден момент, другият не.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тези близнаци откриха, че са водили идентичен живот, преди да се съберат отново 39 години по-късно

Що се отнася до дейностите, те нямат друг избор, освен да правят всичко заедно. Пазаруването е едно нещо, което кара главите им да чукат заедно. Обикновено един близнак трябва да направи компромис с модния избор, когато избира тоалети.

Може би най-трудното нещо, с което момичетата трябва да се справят, е да не могат да имат лични отношения моменти сам. И все пак Аби и Бретан се опитват да намерят хумор в тяхната ситуация. В много отношения това помага да се поддържа настроението им.

Къде са те сега?

Сега Аби и Бретан са на 28 и живеят много по-тих живот, отколкото са израснали. След като завършват гимназия, те изучават образование в Бетелския университет.

Голи истории / YouTube

Сега те работят като учители в държавно училище на около час път от родния си град Минесота.

Поради естеството на тяхното състояние не се знае много за социалния им живот, особено по отношение на връзките.

Алис Дрегар, обединен експерт-близнак, докато говори с Атлантическия през 2012 г. предположи, че Аби и Бретан вероятно не им е лесно да намерят романтични партньори.

Обединените близнаци просто може да не се нуждаят от партньори за секс-романтика, както останалите от нас. През времето и пространството те описват състоянието си като нещо като привързаност към сродна душа.

Голи истории / YouTube

Какъвто и да е случаят, добре е да видим, че Аби и Бретан все още са продуктивни и допринасят за своята общност, въпреки шансовете.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Стилните близнаци Албино са горди от състоянието си

Популярни Публикации