Лудата булка призовава сватбата, след като младоженецът отказа да се отърве от „грозния“ си кумБулката се страхуваше, че кумът ще съсипе сватбата й с „домашния“ си външен вид.

Изборът на кум е невероятно лично преживяване за всеки младоженец. Всички знаят каква голяма чест е това, така че ако бъдете избрани за кум на сватбата на приятеля си, знаете, че приятелството ви е за цял живот.

Лудата булка призовава сватбата, след като младоженецът отказа да се отърве от неговатаoliveromg / Shutterstock.com

Но какво ще стане, ако булката не зачита кума на младоженеца си в дните преди сватбата, кого да избере: бъдещата си съпруга или най-добрия си приятел?Бридезила обижда кума на младоженеца си

В вече изтрита публикация във Facebook, но докладвано от Daily Mail , булка се оплака, че младоженецът й има „непривлекателен“ кум. Тя започна, като обясни, че шаферките й са прекрасни, но се притесняваше, че кумът ще го направи унищожи всички снимки .

Лудата булка призовава сватбата, след като младоженецът отказа да се отърве от неговатаandreonegin / Shutterstock.com„Лудата“ булка написа:

Проблемът ми е кумът на годеника ми. Той е само 5 фута 3 ', така че ще изглежда нелепо, ако ескортира сестра ми по пътеката. Той също е домашен. Едновеждо и криви зъби. Една от онези наистина големи усмивки, които показват зъбите му и 10 фута венеца.Тя помоли годеника си да постави кума му от другата страна на всяка снимка, за да може да бъде изрязан или премахнат, но той отказа. Младоженецът обясни, че обича приятеля си, който вече е похарчил 10 000 долара за ергенското парти.

Булката не се интересуваше от кума и дори каза, че не е толкова добър от приятел, а сватбата с естетически вид е приоритет номер едно за нея. И така, тя нямаше друг избор, освен да отмени сватбата и поиска съчувствие онлайн, което, както се досещате, тя не получи.

Лудата булка призовава сватбата, след като младоженецът отказа да се отърве от неговатаStockLite / Shutterstock.com

Как да запазите спокойствие като булка

Вижте, сватбите са стресиращи, така че дори и най-разумната жена може да полудее малко. Точно тогава те трябва да съберат всички ресурси и да се съсредоточат върху поддържането на стабилна ръка в ситуациите. Най-добрите съвети за нови булки включват медитация, упражнения, избор на надежден екип, система за подкрепа.

И най-важният съвет е да имате открита комуникация с младоженеца си. Ако сте избрали човека, с когото искате да прекарате остатъка от живота си, няма да имате проблем да организирате и да се наслаждавате на най-важния ден от живота си.

Популярни Публикации