„Криминални умове“ А. Дж. Кук е откровен за диагнозата на рака на съпруга си: „Ракът избра грешния човек“Последната актуална новина 'Криминални умове' A.J. Кук е откровен за диагнозата на рака на съпруга си: „Ракът избра грешния човек“ на Fabiosa

The Престъпни умове звезда A.J. Кук и съпругът й Нейтън Андерсен изглеждат толкова перфектна двойка, но не всичко е било гладко в семейството им. След месеци на потаен живот се оказа, че другата й половина се бори с рак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AJ Cook (@ajcook) на 3 август 2016 г. в 15:59 ч. PDT

Лъвско сърце A.J. Кук се обърна към социалните медии, за да сподели пътуването на рака на съпруга си. Тя публикува поредица от красиви снимки със съпруга си и написа сърдечен надпис:Беше адска година @nathanandy. Знам, че мразиш, когато ставам сантиментален, но #Cancer избра грешния човек, с когото да се забърка.

ajcook / InstagramThe Крайна дестинация 2 звезда обяви, че Нейтън за щастие е без рак!

Печелиш бебе! Вие сте #cancerfree. Сякаш теглото на света е вдигнато.ajcook / Instagram

Двамата завързаха възела през 2001 г. и споделят две деца, синовете Мехай Алън и Финикс Скай, които изглеждат точно като А. Дж. Кук. Смята се, че момчетата следват стъпките на майка си, тъй като вече са гостували Престъпни умове .

A.J. Кук и Нейтън Андерсен са заедно от почти 19 години и любовта им става по-силна всеки ден. The Престъпни умове екип показа подкрепата си, като коментира под публикацията, включително Матю Грей Гюблер и Айша Тайлър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нейтън Андерсен (@nathanandy) на 17 септември 2017 г. в 12:01 ч. PDT

Последователите на Кук също изпратиха подкрепа и любезни пожелания

@lilididomenico:

Честито!!!! Прекрасно семейство

@ jenherlau30:

️️️️ Бог да го благослови и семейството ти

@crimminds_confessions:

Толкова се радвам да чуя, че се справя отлично. Това е прекрасна новина ️

@ smjc2012:

Много е живяно, обичано и направено и много повече неща за правене, обич и живот

Въпреки че канадската актриса се сбогува с пътуването си в Криминалните умове на CBS след 15 години нейният смел и остроумен герой Дженифър „Джей Джей“ Джаро винаги ще бъде в сърцата ни.

Популярни Публикации